Gravidutze si mamici de CLUJ-12

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristiana ..ioi nu ma ispiti cu shopingul ca mor de ciuda!!!
In privintza masinii..da-i pace, e o tabla! Asta-i sloganu' meu, important e ca nu ai patit tu ceva...restul se repara!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Fetelor, eu am numarat si suntem 9 care am zis ca ne intalnim maine, credeti ca ar trebui sa sunam sa facem o rezervare?

Nicoleta 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

UAUUUUUUUU
Mi-au dat o steluta, am scris 100 de mesaje

Nicoleta 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ripley, da doar la eco merg al muresan, ca fulga nu are eco ca lumea
nicoleta, cred ca ar fi mai indicat s aavem rezervare, sa nu ne trezim ca tre sa ne carabanim prin alte parti.si apoi cum nu vom veni toate odata, n-o sa ne mai gasim.
in principiu, ne recunoastem dupa burti, nu???

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hehe, da, si eu zic sa facem o rezervare . eu sigur vin mai tarziu, si o sa ma uit dupa burtici.
din pozele de ultima data, parca numai una avea burta serioasa, asa ca mai dati si alte indicii, sa nu ma duc de nebuna la masa altora.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sincer, nu cred ca este necesar sa facem rezervare, dar daca vreti trec eu in cursul zilei de maine pe acolo sa ne faca o masa de 10. E ok asa?

Natalia, bine ati revenit.Carrie, e vba de centrul ala nou de care ziceai de pe langa Croco?

Victo, mie-mi spui ce eco au la cabinet? Dar adevarul e ca cine se stie uita, se uita la orice eco, nu cred ca al lor e fte slab ca si aparat, dar e monitorul ala mic de te chiorasti in el. Eu oricum n-am vazut sa-l schibme si am fost acolo prima oara cand aveam 18 ani, adik acum vo 14

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, eu in afara de costele lu' saracu' copilu' meu, n-am vazut nica acolo.

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Io am vazut .... o ceatza imensa

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Seara buna fetelor

am fost toata ziua ocupata cu lucrusoarele pt bebelasha mea ,mai ales ca am avut ajutorul mamei si a surorii mele

de abea astept sa ne vedem maine la 6 seara

Ripley eu am nr de telef de la Sinaia ,daca vrei pot sa sun sa fac o rezervare pt 9 persoane sau si mai multe

fetitza mea are 35 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Vesti de la LAVINIA:
DE ASEARA AU INCEPUT CONTRACTIILE, DE DIMINEATA S-AU INTETIT, ACUM A CERUT EPIDURALA, E DEJA EPUIZATA!Avea o voce saraca.....sa-i tinem pumnii! Doamne ajuta sa scape repede si cu bine!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput