Gravidutze si mamici de CLUJ-12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, imi puteti recomanda un pediatru bun, dispus sa vina acasa, preferabil din Manastur?
Alex, parca tu stiai pe cineva.
Doctorita mea de familie e plecata din tara, cu ea as fi vorbit!
Parca am fost blestemata sa imi fie toti doctorii plecati din tara cand am si eu nevoie...Offffff!!!

Va pup, asa rau scriu din picioare. Multumim de aprecieri! Si eu sint tare mandra de comoara mea!

Gabriela 37+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO se pare ca suntem numai noi doua :((

O.ALINA scuza ma dar la ce expozitie vrei sa mergi ?
e ceva legat de produse pt bebe?????

fetitza mea are 35 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABRIELA eu mi am ales un medic pediatru din Manastur ,mi a recomandat o Monica ,e tare multzumita

fetitza mea are 35 de saptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Alex29, eu citisem de expozitie pe internet ...era un calendar al targurilor. Cica ar fi din 06.09 expo pt. bebei, mamici si gravide la Sala Sporturilor,dar nu stiu concret. N-am vazut efectiv afisu acuma la CLuj. Deci nu vreau sa va dau o informatie eronata...de aceea am intrebat aici daca stie cineva mai multe....

Ada 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Gabita dr pediatru pt bb ,adica ala de famile pt bb iti pot recomanda.Si Alex s-a dus la ea.Acum e ff important s anu te panichezi la orice.Iti faci pr ,daca de ex nu face kk vreo 6,7 zile .Are febra etc.In rest urmeaza cursulu firesc al bebelusului.oricum nici un dr din lume nu vine de acte ori avem noi intrebari su nelamuriri.Mai dai un telefon etc.
Si bine ai venit acasuca cu bb.... e scumpa foc.
No fetelor ramane pe joi????Ce ziceti ca io tre s avin cu amandoi da vin ca ma lipesc de Alexdaca ne ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabriela, bine ati venit acasa, e o frumoasa foc Sara Succes in postura de mamica si mult laptic.

Fetele nu va faceti griji pt mine, ce-i rau nu piere

Ce targ joi? De unde stiti?

Eu as prefera joi, poate vineri reusim sa plecam si noi la munte, deja nu mai suport orasul

Ada, felicitari pt fetita!

Carrie, LMA hazbandului tau si petrecere frumoasa! Io cu filmele astea bocesc ca proasta, i-am facut Anei aniversar la 1 an si asa plangeam pe el de rupeam... pana l-am sters si m-am linistit :))

Ripley 33+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

pai si eu am citit pe internet despre expozitia pentru bebei si viitori parinti insa nu stiu daca se va conretiza sau nu...
este vorba de
Septembrie 06.09 - 09.09 KIDS' EXPO - KIDS'MANIA Expozitie specializata cu vanzare pentru copii de la 0 la 5 ani viitoare mamici si parinti Sala Sporturilor

http://www.targurisiexpozitii.ro/Calendar_de_targuri_si_expozitii_CLUJ.html

daca aveti drum pe la sala sporturilor sau vedeti vreun afis dati de stire!

o seara frumoasa! pupici!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, Monica, multumesc mult de tot! O sa o sun maine! Nu vreau sa ma panichez si sa stresez femeia, dar vreau sa am un pediatru pt bebe si sa avem o intalnire in care sa primesc cele mai importante repere!

Va pup, o seara frumoasa! Abia astept sa pot sta si eu in fund si sa mai pove cu voi!

Gabriela 37+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alex - am fost la Aquina duminica. Noi mergem in fiecare duminica, dar mai de dimineata.

Gabriela - bine ati venit acasa! Sara este o scumpete de fetita!

Mami 8+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!
eu am fost ieri la oftalmolog si mi-a zis ca pot sa nasc pe cale naturala fara nici o problema... sincer, incep sa mor de frrrrica!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput