Gravidutze si mamici de CLUJ-12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana, cu placere...care pediatru? dr. la care vrei sa inscri bb-ul?

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

patuturi mai sunt la ambient (scumpute), appoi chiar azi am vazut unul la casa augustin, solid, apoi am mai vazut in marasti unde e posta, ceva mag pt bb si gravide, dar erau cam fragile, parerea mea. acolo aveau si carucioare primii pasi.

si eu incep cautarile din luna sept

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ziua buna la toata lumea!

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Tu fetelor, chiar nu are nimeni sa-mi dea nr de la cabinetul cu echo 3 D?

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Cristina, eu am fost la Halmasan de doua ori, si am fost foarte multumita. Tel este 593741, are program luni, miercuri si vineri de la 16 la 19 si sambata de la 9 la 13. Cabinetul e pe Pavlov, langa parcul mare.

Fetelor si eu as vrea o recomandare de pediatru, eventual daca se poate combinat cu medic de familie, ca nici din ala nu am, preferabil in Marasti, dar nu musai.

Nicoleta 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

mulumesc Raluca, si mai ales nrl pentru detalii. In ce saptamana e mai indicat sa mergi la echo 3D?

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Cristina, eu am mers prima data la 21 sapt., am inteles de la fete ca pana prin saptamana 16 nu prea ai ce vedea, nu stiu, poate sunt care au fost mai devreme ca mine si stiu mai bine.
Mi-am mai adus aminte ceva, la primul echo am platit 140 ron, la al doilea 80 ron, desi 'procedura' a fost identica.

Nicoleta 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristina, prima echo morfologica 3D -doppler e indicata pe la 24 iar a doua la 32 saptamani, din cate stiu eu!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am facut prima eco 4D la 14 sapt, se vedea bebica in toata splendoarea ei , atunci mi-a zis si sexu!

Oana neonatolog are fiecare bb care se naste, cel care e de garda atunci il preia, prietenul nostru, poate sa-l urmareasca si pe bb apoi acasa , daca vreti.

cu pediatrii din pacate veti vedea ca e mare criza in cluj,adica din cei buni si seriosi e mare problema.

eu am avut o zi de ...ceva lucrari in casa esuate

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Carrie, eu mai am pana nasc, dar imi dai totusi nr. lui? Sa-l pun bine. Sunt foarte stresata sa nu uit ceva, am inceput o lista care se tot lungeste in fiecare zi...
Daca tot mi-am dus aminte, poate cineva sa recomande un avocat f bun in dreptul familiei?

Nicoleta 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

alex, tocmai m-am intors si eu de la masaj...ca noua si plina de viata:)

anamica, nu cred ca cineva o sa te maseze prea "tare"...noi mergem la esteline, manastur, dar tipa vine si acasa, am mai zis...si pt ralu, cred ca ar fi bine daca ai chema-o acasa pe fata, cred ca te-ar ajuta si sa te mai relaxezi si cu tonifierea, daca miscarea nu ai voie

Cristina, pt 3D poti merge si la MEdstrar, la dr. MUresan, joia, unele dintre noi suntem paciente acolo, iar restul fetelor au fost destul de multumite Tel.571.184

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

30 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINA eu am fost la ISO X si nu am fost multzumita deloc ,m au tinut 10 15 min si am platin si 180 ,chiar n a meritat ,m am asteptat la altceva
am vazut pozele Ramonei de la eco si sunt super ,cere i nr de telef si intreab o si pe ea unde s a dus
primul 4d mi l am facut la 15 sapt ,a fost super dar totusi copilashul nu e dezvoltat suficient ,eu zic pt rezultate mai bune sa astepti pana pe la 22 de sapt

O.ALINA si NRL eu am gasit un medic pediatru ,cu ajutorul MONICAI ,d na pare sa fie de treaba si m am bazat si pe faptul ca mi a fost recomandata de o mamica ,cabinetul ei este in Manastur
am mai fost inainte la alta dr pediatru ,ea parea ok ,dar clinica respectiva era jalnic de murdara ...asa ca am lasat o balta ,m am gandit ca o sa mi fie foarte greu sa mi duc copilul intr o asemenea mizerie

BEX bravo tie vad ca ti prieste masajul tare bine ,cred ca saptam viitoare o s o chem acasa
tu cum de no chemi la tine ???
nu e mai ok asa ?

fetitza mea are 34 de saptam

Mergi la inceput