Am nevoie de o informatie!!!

Am nevoie de o informatie!!! | Autor: Andreea23

Link direct la acest mesaj

Am zis sa incerc si asa.. cine stie..Daca exista cineva printre voi care lucreaza la Directia Generala Vamala(Bucuresti) as dori sa aflu o data de contact,eventual nr de tel al D.Andrei Vasile de la serviciul juridic.As fi foarte recunoscatoare dc ar exista cineva care m-r putea ajuta.Acest om mi-a fost ca un tata,o persoana cu adevarat speciala pt mine,dar din anumite motive am pierdut contactul ...a avut la un moment dat o problema in familie(divort) iar familia mea a pastrat legatura cu fosta sotie.Dc exista cineva care m-ar putea ajuta..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Andreea, nu inteleg de ce nu il cauti direct acolo unde lucreaza?! Cred ca ar fi cea mai simpla cale sa il gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Scuza-ma, abia dupa ce am scris am observat ca nu esti din Romania; dar poate totusi exista o adresa de net a acestei institutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Cateva numere de telefon de la Romtelecom Serviciul Informatii, unde ai putea suna pentru a gasi persoana respectiva:

DIRECTIA REGIONALA VAMALA INTERJUDEAEANA BUCURESTI
021/3193527
021/3193539
021/3193540
021/3193542
DIRECTIA REGIONALA VAMALA INTERJUDEAEANA BUCURESTI (vama antrepozite)
021/3193533

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Elle_seb, iti multumesc mult pentru nr de telefon.Am sa incerc si sper din tot sufletul sa-l gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Pentru putin!

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput