Am zis sa incerc si asa.. cine stie..Daca exista cineva printre voi care lucreaza la Directia Generala Vamala(Bucuresti) as dori sa aflu o data de contact,eventual nr de tel al D.Andrei Vasile de la serviciul juridic.As fi foarte recunoscatoare dc ar exista cineva care m-r putea ajuta.Acest om mi-a fost ca un tata,o persoana cu adevarat speciala pt mine,dar din anumite motive am pierdut contactul ...a avut la un moment dat o problema in familie(divort) iar familia mea a pastrat legatura cu fosta sotie.Dc exista cineva care m-ar putea ajuta..
Andreea, nu inteleg de ce nu il cauti direct acolo unde lucreaza?! Cred ca ar fi cea mai simpla cale sa il gasesti.
Scuza-ma, abia dupa ce am scris am observat ca nu esti din Romania; dar poate totusi exista o adresa de net a acestei institutii.
Cateva numere de telefon de la Romtelecom Serviciul Informatii, unde ai putea suna pentru a gasi persoana respectiva:
DIRECTIA REGIONALA VAMALA INTERJUDEAEANA BUCURESTI
021/3193527
021/3193539
021/3193540
021/3193542
DIRECTIA REGIONALA VAMALA INTERJUDEAEANA BUCURESTI (vama antrepozite)
021/3193533
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
Elle_seb, iti multumesc mult pentru nr de telefon.Am sa incerc si sper din tot sufletul sa-l gasesc.
Pentru putin!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!