Luna de miere.Unde?
Raspunsuri - Pagina 4
Candy spune:
Hey, "cipriotelor"! Si noi ne-am gandit la Cipru ca la o posibila destinatie de vacanta pentru anul viitor! Ati putea sa ne ajutati sa luam o decizie? Ma intereseaza un loc "verificat", eventual si un hotel si cateva recomandari cu ce am putea vizita. Noi vrem sa mergem la plaja, dar sa avem si de vizitat ceva obiective de inters turistic. Ati fost pe cont propriu sau printr-o agentie?
biankita spune:
candy, eu locuiesc in Cipru
ceea ce vreau sa te asigur, e ca hotelurile sunt FANTASTICE , incomparabil ce ceea ce eshti obishnuita
le meridien de exemplu in limassol a ieshit primul in europa anul trecut.
ai unde merge shi localitatzi pe coasta sunt multe, ca doar e o insula
au super facilitatzi pentru copii , in caz ca venitzi cu bebe
eu as recomanda limassol, protaras, ayia napa, pafos
hotelurile depinde de cate stele au
cele mai mishto shi luxoase sunt in limassol
insa exista super hoteluri shi in celelalte orashe enumerate mai sus.
ai ce vedea, vizita, distractzii garla, shi pretzuri bune.
daca gaseshti ceva sa-mi zici numele hotelului shi itzi zic eu cum e
biankita
Victoria spune:
Noi am fost de 2 ori in Cipru: aku 2 anu in honeymoon, la hotel Princess Beach(4*), la cativa km de Larnaca, si anul trecut chiar in Larnaca, la hotel " Four Lanterns" (3*, cred)pe faleza. E f. misto pt. distractii, shopping, apa super, plaja la fel. Am mers prin agentia Neckermann ( la Travel House in Piata Victoriei, langa Springtime), de care suntem f. multumiti.Se organizeaza si excursii in fiecare zi in diverse destinatii.
V.
Monica-Elena spune:
Noi am fost o luna in Suedia si a fost o adevarata luna de miere. dar parerea mea este ca oriunde veti merge va fi frumos in doi.
Monica
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Crystinne
Buna idee , cred ca pana la urma chiar o sa o facem in septembrie si apoi nunta. Voi cand va casatoriti?
Ce-ar fi sa o facem impreuna Ar fi ceva original :-))) si probabil ceva mai ieftin ...hahhaha .
Dar cum fac cu ideea mea sa dau noroc cu invitatii si sa ma urc in avion ?
In octombrie o sa fie nunta si ma gandesc din ce in ce mai serios sa plecam in septembrie in luna de miere.
Voi ce ati hotarat?
Jasmine inca nu pot hotari nimic De abia m-am intors din Romania cu actele si nu stiu cat o sa dureze aici oana primim aprobarea.Poate 2 luni. Cred ca trebuie sa ma interesez de acum unde se poate face luna de miere in decembrie
cori spune:
Crystinne...
noi in luna de miere am trecut si prin Venetia si preturile la cazere erau in jur de 150$/noapte
asa ca noi ne-am cazat langa venetia (in Mestre) nu e foarte departe se ajunge cu autobuzul in aprox 20 min la preturi muuult mai mici..aprox 60-70 $/ cam dubla/noapte..
luna noastra a fost in septembrie 2000..si a fost minunat..
eu zic sa incerci sa nu renunti la visul tau...de a face luna de miere in venetia...
bb Bia si mami Cori
Jasmine spune:
Nici noi n-am hotarat nimic deocamdata.Ma gandesc ca totusi dupa nunta o sa simtim nevoia de a pleca undeva,dupa toata nebunia cu pregatirile.
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by cori
Crystinne...
noi in luna de miere am trecut si prin Venetia si preturile la cazere erau in jur de 150$/noapte
asa ca noi ne-am cazat langa venetia (in Mestre) nu e foarte departe se ajunge cu autobuzul in aprox 20 min la preturi muuult mai mici..aprox 60-70 $/ cam dubla/noapte..
luna noastra a fost in septembrie 2000..si a fost minunat..
eu zic sa incerci sa nu renunti la visul tau...de a face luna de miere in venetia...
bb Bia si mami Cori
Cori multumesc mult pentru sfat. Ufff... este asa de greu sa te hotarasti cand sunt atatea locuri superbe de vazut pe pamantul asta...
Dupa cum vad insa cum merg treburile pe aici cu actele se pare ca vom ajunge sa facem nunta in octombrie-noiembrie.Mi-e teama ca atunci va fi o vreme cam "gri" in Venetia :-( Nu as vrea ca atmosfera sa fie apasatoare din cauza vremii, as vrea totusi ceva romantic.
Iris2002 spune:
Chrystinne, in primul rind felicitari pentru apropiata casatorie si multa multa fericire!!!!!!!!
Noi am fost in Dominicana si a fost un vis, inca ne gindim sa revenim cindva, desi e greu cu atitea tari frumoase in lumea asta mare... Republica Dominicana e o idee buna pentru ca vremea e mereu super, ai ce vizita (excursii in Haiti, in capitala Santo Domingo, safari in jungla, cursuri de scufundari in unul din cele mai frumoase locuri pentru scufundari din lume).... normal ca hotelurile sunt nemaipomenite, un lux extraordinar, insa si viata adevarata, de dincolo de statiunile pentru straini, e foarte interesanta...eu am fost acasa la dominicani, am fost in scolile lor, si e enorma diferenta dintre ceea ce ai ca strain si cum traiesc ei... raman insa cu zimbetul pe buze si extrem de amabili si prietenosi...
Egiptul a mai fost pomenit... e o idee buna, eu nu as ramane insa in Hurghada, noi am facut un tur al Egiptului, de la Nord la Sud, si ar fi pacat sa nu colinzi Cairo, sa nu vezi piramidele (sau sa intri in ele), sau sa nu ajungi la Abu Simbel... Luxor e de asemenea nemaipomenit, si Asswan....
In Dominicana si Egipt se poate merge relativ ieftin, cu oferte... dar trebuie sa ai un pic de noroc...
Daca vrei Europa, as zice Paris, e cutremurator de romantic si nu se compara cu nimic altceva... de fiecare data imi da o senzatie de nedescris, si nu ma mai satur de el...
Si acum sa fiu un pic patrioata...daca vrei in Olanda, Amsterdam-ul e nemaipomenit, cultura, viata sociala, spiritul olandez... sau sa te plimbi prin satele parca coborite dintr-un Van Gogh, cu mori de vint...sunt multe festivaluri si concerte, nu te-ai plictisi....
Belgia e iar o tara frumoasa, noi mergem des in Antwerpen, cumparaturi, restaurante, strazi micute romantice... si Gent e frumos, arhitectura e superba, si influenta franceza se simte mai puternic... Bruxelles e iarasi de vis, plin de viata, si cultura si distractiile nu te vor dezamagi...
Spania e nemaipomenita, toata Spania, nici nu as sti ce sa aleg... In Barcelona si Madrid (sa nu fie pe-aici vreun catalan, dar eu le iubesc pe amindoua la fel de mult) nu ai timp sa te plictisesti, e atita frumusete in jur... in perioada aceasta si multi multi turisti...
Daca vrei ceva mai deosebit, as alege Toledo sau Valencia, sau chiar Saragoza... orasele mai mici, cochete, in care cultura spaniola si cea africana se imbina minunata, si unde nu te mai saturi vizitind gradini regale, fabrici de sabii, muzee....
De asemenea mi-a placut mult Malaga, si nu (doar) din cauza vinului....
Parca a mai sugerat cineva, nu stiu in ce masura cunosti capitalele est-europene, Praga e o minunatie si Budapesta e si ea foarte frumoasa....
Iti urez multa inspiratie in alegerea locului si multa multa fericire...la urma urmei, e important sa fii cu omul iubit!