Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
Va multumesc, fetelor, pentru urarile frumoase. Un buchet de
pentru fiecare.
Sabina,
, felicitari!
Iosif, bine ai venit pe lume!
Mik, am facut un tort de ciocolata cu crema ganache si ananas. A fost gretos de dulce...nu mai fac la nici o aniversare.
Violeta, e normala pofta ta de dulce...Bravo c-ai mancat light.
mamica dulce spune:
Felicitari Sabina!!!!!!!
Carmen,La Multi Ani pt micutzul tau!!
Eu azi dimineata eram slabaaaaaa..aveam 77.400...si-am calcat stramb! O prietena a zis ca vine dupa serviciu sa-mi dea lectii de condus si atat i-am fost de recunoscatoare ca i-am facut prajitura cu coicolata,pui la cuptor,cartofi prajiti,salata,salata de ton...ii pupam si mana daca mi-o cerea
Am gustat (moderat) din toate,dar maine sigur am mai mult ca ma simt asa de plina..si e deja 11 noaptea.
Azi am condus vreo 3 ore bune,stiu mai multe ca ieri,dar cand ma gandesc cate se pot intampla...imi vine sa ma intorc la autobuz
Nu ma refer la accidente,Doamne fereste,dar si o zgarietura..ori ma jupoaie consortul ca-i belesc mertzanul,ori platesc pagube si nu mai pup in veci o masinutza mica si jerpelita pentru mine. Plus ca eu sunt cu pasaportul expirat din februarie,vreau sa fac cerere de cetatenie si sigur nu vreti sa stiti cat costa toata afacerea asta
Va pup,ma duc sa calc niste rufe
Edit ca am uitat ce era mai important!!!
Luni am fost la un interviu la o scoala particulara,super scumpa si ta-taaaaaaaaaaaa-azi m-au sunat,am primit jobul!!!!!![]()
Sunt super-mega happy,de-acum am motiv sa ma imbrac frumos si sa ies in oras
luni si miercuri la jobul vechi,marti si joi la asta nou.
La asta nou e o scoala cu program lung si trebuie sa fac temele cu copiii dupa cursuri(si ajutor la engleza).Mai simplu(cred) decat la pregatire si mai bine platit.Incep saptamana viitoare,mi-e rau cand ma gandesc,mai ales ca trebuie sa conduc ca scoala privata nu e in centru ca pregatirea,ci intr-un sat alaturat.
Felicitati-ma,pupati-ma si tot tacamul,ok?????![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Delidana spune:
Felicitari, Sabina, pentru bebe Iosif!
Ce nume frumos...
Zuzi, asa am patit-o si eu la aeroport. Initial bagajul principal a cintarit vreo 28 kg si maxima era de 20 (mi s-a spus ca s-ar putea sa accepte si 25) iar eu, ca sa ma incadrez (oarecum) am reusit sa mai scot si sa ajung la 23 kg. Dupa aceea am citit pe net de un tip care a avut 40 kg la cala si a platit in plus o nimica toata. Daca stiam....
Carmen, ce e "ganache"? Sint convinsa ca tortul a fost delicios. 
Sint frinta de oboseala, am colindat prin oras cu diferite treburi vreo 7 ore, am nimerit sa merg cu metroul pe la ora 4 si am prins o inghesuiala...puhoi de oameni cum n-am mai vazut pina acum in Bucuresti.
Am vazut si un catel cu botnita in metrou, l-am intrebat ce mai face si a inceput sa dea din coada, dragul de el, dar nu m-am apropiat. Stapinul il tinea bine. Era tare cuminte (catelul, nu stapinul
).
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Neatza!
Poftiti la cafea/ceai!
Delia, crema ganache e facuta din frisca si ciocolata topita. E ft. buna si fina, dar dulceeeeee....
Anca, felicitari pentru noul job!
Gusta, inca esti in concediu?
nastad spune:
MAMICADULCE, felicitari pentru job si mult succes!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Azi sunt si eu acasa pt ca lucrez maine si poimaine.
Carmen,merci de cafelutza.
Eu sunt deja la a doua.Ma doare capul rau de la vremea asta
.Am venit de la gradinitza uda pana la chiloti.
Sabina,felicitari.Iti doresc un bebe sanatos si refacere rapida.
IOANA
justasmallkiss spune:
Se vede ca-s adormita.Am trimis mesajul inainte sa-l termin.
Doina,ai inceput scoala de soferi?Felicitari.Ce-mi dau si eu cu pumnii in cap ca nu l-am facut cand se putea acasa.in ro...sigur eram demult gata.
Carmen cum a reactionat piticul cand a vazut tortul?Imi aduc aminte de pitica mea la un an...nu prea realiza ea ce se intampla.A trebuit sa suflu eu in locul ei in lumanare...ea era preocupata sa isi bage degetele in el.
Dordia...nu te mai stresa atata cu ...cāntarul ca o sa te zapacesti de cap.Incearca sa mananci cat mai sanatos si nu te mai urca zilnic pe cāntar...important e ca esti insarcinata si bebe sa fie sanatos...avem aici atatea exemple care si-au revenit f bine dupa sarcina...sigur o sa le ajungi pe fete din urma dupa ce nu mai alaptezi.
Revin...
IOANA
dordia2000 spune:
Buna fetele...
Am reusit ieri sa nu ma ating de tentatii...si azi aveam mai putin 1 kg...dar...tot inseamna 300 gr in plus fata de precedentul raport. Azi mi-am propus sa pap asa:
Md: Un iaurt 0.1% cu o felie paine (eu nu pot manca iaurt gol ca na deranjez la stomac)
Gustare: 2 nectarine si 2 mere verzi si micute
P: o rosie, un castravete, 100 gr telemea si 50 gr muschi file
C: salata de rosii cu castraveti, srdei si ceapa rosie.
MamicaDulce felicitari pt noul job...si pt condus...si o
sa-ti mearga bine!
Mephala.....yamiiiiiii

Nastad...la dr. ajung ori la sf sapt viitoare...ori cealalta.... asa ca...mai am de steptat.
Pana acum totul e ok, nu ma mai doare burtica aproape deloc, mi-au revenit azi dimi greturile...ca de 2 zile ma cam lasasera...deci...zic eu ca e ok. Nici o scurgere ca la precedenta pe care am pierdut-o deci...ma bucur ca o sa fie bine.
Gata ca...ma duc la lucru!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
Neata, fetelor! 
sa aveti o zi frumoasa.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Mephala, trebuia sa servesti tortul cu o sampnie bruta sau cu o cafea tare fara zahar. Te admir cit esti de gospodina ! 
Mamica dulce, bravo pentru job !
Meniul de azi :
- cafea si biscottes cu dulceata
- friptura de porc in curry si cous-cous. iaurt simplu. prune
- salata verde cu ceva. salata de fructe
Am anuntata o abatere diseara : un coktail cu vin spumos caci pleaca mami al meu. Snif !
Va pup pe toate in grup.