Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
Dbunny spune:
Tema zilei: Dap, imitam ca maimuca toti copiii. De obicei pe capritele- verisoarele care se maimutaresc toata ziua in fata lui. Daca ele scot limbasi el, daca ele sufla in paharelul de plastic si el...daca ele canta si el...
Bambo sau fetele care suntaeti tari-in tema ! Care problema cu Danone ? de ce-i asa rau? si daca da, e vorba numai de marca Danone ? celalate marci cum sunt ? Nestle? Carrefour ? Voi de iaurturi dati copiiilor ? Ieri am incercat sa-i dau Mousse de la o firma locala..si nu-i place... nu stiu ce sa-i dau cateodata bagam un petit suisse, dar ma bagati in sperieti. nu de alta dar aici Danone e o firma destul de puternica, si de fapt o prietena a lucrat la laboratoarele Danone...si copiii ei au crescut cu Danone, si sunt mari si frumosi si sanatori...lamuriti-ma plzzzz
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
fatima spune:
marani, si eu i-am recoltat urina..de 2 ori, ca sa duc la 2 laboratoare..in ploiesti nu e nici unul sigur..prima data am reusit cu norocul incepatorului, a doua nu s-a mai adunat nimic in punguta, asa ca am luat fetita dimineata imediat ce s-a trezit, am dus-o la baie, am dat drumul la apa de la chiuveta sa curga (dupa o metoda aflata tot de pe forum..) si am tinut un recipient steril intre picioruse..a facut imediat..![]()
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
marani spune:
quote:
Originally posted by fatima
marani, si eu i-am recoltat urina..de 2 ori, ca sa duc la 2 laboratoare..in ploiesti nu e nici unul sigur..prima data am reusit cu norocul incepatorului, a doua nu s-a mai adunat nimic in punguta, asa ca am luat fetita dimineata imediat ce s-a trezit, am dus-o la baie, am dat drumul la apa de la chiuveta sa curga (dupa o metoda aflata tot de pe forum..) si am tinut un recipient steril intre picioruse..a facut imediat..
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
bine de stiut; sa stii ca ma gandeamm si la metoda asta, merge si la copii mai mari, am incercat eu cu Eliana fata vecinei mele; vroia sa faca dar nu putea, cel putin asa spuse ea, asa ca am "ajutat-o".
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
in cine sa ma mai incred:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/71051/Analizele-de-laborator-au-demonstrat-ca-iaurtul-Danone-nu-reprezinta-un-pericol
ca am latzit pagina...
Ajutati-o pe Sonia
dianav spune:
Buna fetelor!
Scriu rarisim aici, insa sunt ingrijorata din cauza bebelusei.
Pe scurt, nu radeti, face caca de 3 4 ori pe zi consitent si mai are si una doua mici scapari pe lanaga astea. Bebelusii vostri, alimentati artificial, de cate ori fac caca pe zi? Adica e normal sa faca dupa fiecare masa? Asta pe langa faptul ca nici nu ia in greutate in ultima vreme, asa cum o facea inainte.
Kikineata, m-a impresionat povestea ta! Si eu am experimentat povestea unor pareri complet diferite exprimate de dr diferiti.
As incerca o sugestie, daca nu te superi!
Eu am ales un dr. care vine si o vede pe Oana mea acasa, insa e dr de spital, nu de policlinica si e barbat. Eu am o parere preconceputa vizavi de un dr femeie. Nu am cautat in cazul asta sa fie dr de spital si neaparat barbat insa asa s-a intamplat.
DIn experienta cu el, am constatat ca e mult mai competent decat doctora de la policinica titan la care este inscrisa Oana (am doi dr pentru ca cea de la policlinica imi da concedii medicale, iar in cel de la spital am incredere si ii ascult parerea)
Deci, pe scurt, cand Oana a fost un pic racita, doctorita de la policlinica mi-a prescris antibiotic iar dr. de spital mi-a zis ca nu se pune problema, trece de la sine, doar ajut cu antitermice. E greu si cu doi ca nu mai stii de cine sa asculti.Sau, cea de la titan ma innebunea are copilul pliurile asimetrice, in timp ce dr sigur pe el mi-a zis ca nu are nimic la sold copilul.(eu am consultat si un ortoped chirurg si mi-a confirmat ca nu are nimic copilul)
Eu cred ca un dr. de spital, confruntandu-se cu copii cu adevarat bolnavi face mai usor diferenta dintre o problema reala si una falsa, adica nu te alarmeaza cand nu e cazul.
Deci, incearca sa cauti un alt dr. eventual cu practica activa in spital.
Astept pareri, daca sunteti dragute, vizavi si de intrebarea mea, ca dr vine abia duminica, si mama nebuna ce sunt pana acum nu am considerat scaunele ei dese a fi o problema.
Diana
Laura13 spune:
salutari mamici.
kokorina multumesc din suflet, dar era mai mult o intrebare retorica. si dani si-a scos somnul de dupa amiaza (ora 19) si e ok. e destul de obosit seara, cam marait, dar e ok. pe mine ma termina trezirea la 6 (si pt noi, ca suntem rupti), dar si pt el ca nu e odihnit. dupa 1h maxim, doarme iar. deci nu se trezeste de prea mult somn. intelegi? a mai avut 2 sapt de trezire la 6, apoi s-a reglat din nou, se trezea pe la 7.30. vad ca acum iar incepe. o sa fie mai dificil cand ma voi duce la munca pt ca nu voi mai apuca sa stau ziua un pic in pat. dar asta e, ne descurcam noi, sanatosi sa fim! hai sa te mai
o data sa te dezlipesc de perete![]()
fatima sunt de acord cu fetele....mi se pare o metoda cam "dura". incearca mai bine sa incepi sa ii dai o data pe zi lapte praf, apoi dupa cateva zile de 2 ori pe zi. daca e nevoie dezbraca-te, sa iti simta mirosul, sa te simta aproape. nu stiu ce altceva sa zic. am inteles ca e destul de obligatoriu sa o intarci, nu? oricum,
multi!
dandusa eu te tot intreb cum doarme crinuta, tu nu ma bagi in seama
.......

ma vezi?????
donia unde ai disparut???? mi-e dor de tine!!!!!!
a deju ai terminat bagajele? sau mai bine....te-ai apucat de bagaje?
fug sa pap....revin
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kokorina spune:
mai fetelor,sotul meu cred ca si-a injectat sange de roman in vene.vine aseara la mine cu o lista intreaga de produse romanesti comandate prin internet de la un magazin din germania.lista contine asa:pasta de mici(e innebunit dupa micii din romania),15 cutii bere ursus(nu e bautor de bere,de altfel nu bea alcool mai deloc.numai in romania mai bea o bere cu pricina dupa ce mananca vreo 500 de mici),mustar autentic de la "bunica",vreo 4-5 sticle de grasa(ca doar acasa mai am vreo 10 sticle de vin romanesc,bun-bun,da' cine naiba le bea),si ati ghicit......PUFULETI!!!!l-am intrebat:"ma cine mananca pufuleti,ca eu sigur nu".la care el:"pai am vazut ca romanii sant mari consumatori de pufuleti si am comandat si eu 2 pungi,sa fie"....bine macar ca pe langa toate astea,mi-a comandat de la o librarie si niste carti....de(din) dragoste....aaaaaaaa!!!!!!!!! si pt ca aici in austria in innsbruck(unde locuim) va avea loc campionatul mondial de fotbal in 2008(pe langa ca are fulare,steaguri,fanioane cu romania) si-a comandat si un tricou original adidas cu steagul romaniei.la anul vrea sa apara pe stadion cu toate astea imbracat,infasurat.....si in buzunare seminte
....dar ce ma fac?duminica vom iesi in oras si el va imbraca acest tricou.m-a intrebat daca mi-e rusine sa merg cu el pe strada imbracat asa?....nu mi-e rusine,dar nici sa merg de colo colo cu steagul romaniei in frunte.probabil ca va fi apreciat de turistii romani(care apropo's...e puzderie de romani veniti in concedii aici,si nu este ieftin deloc sa stai in orasul asta)....treaba lui,eu cu copchii merg la 2 metri distanta,sau cu o pancarda pe care scrie."ala cu tricoul galen,nu-i cu noi!"
baaaaaiii!!!!ce vreme e afaraaaaa,sa nu dai o musca afara din casa...
acs spune:
Dianav, Victor al meu are scaune dese, la fel ca si printesa ta (3-4 / zi). Dar el mananca destul de mult, asa incat nu consider asta o problema. Am intrebat si doctorita si mi-a confirmat parerea. Iar faptul ca nu mai ia in greutate la fel ca inainte, iarasi este normal.
Eu ti-am spus despre grasutul meu, dar daca totusi ti se pare ca ar fi ceva in neregula cu Oana
, poate e bine sa consulti si pediatrul.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
kikineata spune:
Hey, in sfarsit am ajuns la voi!
cum noaptea e un sfetnic bun...m-am trezit cu gandul ca nenorocire mare pe capul meu sa intalnesc o stfel de dr. IDI...si care face muuu muuu...dar a reusit sa-mi strice ziua de ieri si sa-i dau si programul gargaritei cam peste cap.
Boooonnn, deci in afara faptului ca sunt o supermamy, cred ca noi suntem mult mai informate decat o vaca batrana rau blonda si rujata strident cu rosu care pur si simplu vroia sa tina o predica despre cum a visat ea ca se cresc copiii sau cum se cresteau acum 50 ani in urma.
Drept urmare cum Sara are un program f. bine stabilit de ea nu voi trezi copilul niciodata si nu-l voi forta niciodata sa manance ce nu-i place....adica cam ce am facut pana acum.
Si cumea seamana mult cu mine care mananc branza cu dulceata, sau mamaliga cu dulceata de cirese amare sau sarmale cu mustar sau ca mie nu-mi place laptele....bine nu efff relevant dar fiecare om are gusturile, placerle si ritmul sau. Am o fetita minunata si eu ca mama ma simt minunat si simt ca e menirea mea sa fiu mama si ca ma descurc chir f bine. Bey, nu radeti ca asa e!
Nu am citit nimic din urma ca sa va spun parerea mea inainte de a citi mesajele voastre, in schimb am citit primele 3-4 raspunsuri ieri si ma gandeam de ce toate m-ati sfatuit sa nu ma mai duc la tembela aia si eu credeam cu tarie ca ea e f buna. Clar imi luase mintile ....avocatul
.
Va pup cu drag pe toate merg sa recuperez. Azi garga parca si-a reveniot la sentimente mai bune cu papa si dim a papat ceva lapte cu lingurita dar mai cu strambaturi.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
danutz spune:
Hopa si eu, pe fuga bineinteles, dar nu ma las pana nu va scriu...
Fatima, te admir sincer! Eva e o dulcica, iar tu esti o supermama! NU RENUNTA la alaptat, pana pe 1 octombrie mai este o luna si la bebei o luna de laptic conteaza enorm pentru imunizare.
Aceeasi recomandare si pentru Almo...asta este, cat ai atata dai lui Nico. Cu borcanelele cu mancare pentru bebei, aici sunt scumpe, e adevarat. In lei vechi cam 50000-70000. Infinit deci mai mult decat zici tu! Dar sunt perfecte pentru calatorii sau pentru urgente de orice fel. Ma gandesc ca sunt adat de scumpe fiindca toate sunt importate si adausul pe care-l baga comerciantii e imens. Si da, le dam si noi la bebei, nu ca masa zilnica, dar cand pleci undeva si nu ai unde gati...asta e alternativa.
La tema zilei a lui Miro...habar nu am ce sa raspund. Nu am fost pe faza sa vad daca Rares imita pe cineva, dar bine ca mi-ati deschis ochii...o sa fiu atenta!
Dianav, bine ai revenit la noi! Deci, daca nr.scaunelor este egal cu numarul meselor, nu mai mare, atunci nu se considera bebe a avea diaree. Deci daca Oana are 3-4 scaune si 4-5 mese eu zic ca e ok. Cu luat-ul in greutate, oricum nu se mai compara cu ce era acum cateva luni. Si Rares a stagnat, ba chiar a pierdut cateva grame cat a stat cu mama cu care el nu era obisnuit. Asta, ce-ti zic eu e doar teoretic...daca instinctul tau de mama spune ca e ceva neinregula, mergi la dr. si fa o coprocultura. Eu am fugit de am mancat pamantul de policlinica Titan, unde , teoretic, ar fi trebuit sa fie copilul arondat. Si noi avem tot un barbat pediatru si suntem multumiti!
Marani si Dbunny, despre iaurturile Danone astia din media pot sa repete la nesfarsit ca nu au nus ce in ele...eu in vecii vecilor nu am sa-i dau copilului asa ceva. Stiu pe cineva care a lucrat la fabrica lor din Ro si care mi-a zis ca nu au nimik natural in ele. Sunt facute numai din prafuri si concentrate. Dbunny, poate in Spania sunt mai atenti la fabricarea lor, nu stiu unde se fabrica cele comercializate acolo...asa ca nu ma pronunt! Noi servim iaurt de la Napolact sau Campina si mai nou cel facut de mine in casa din lapte fiert. Stiti ce bun e?!!!
Yagmur...stii ca esti carcotasa?!!! Auzi la ea...cand afara e frumos, vrea pe teren, cand afara e urat vrea la banca! Hai sa-ti zic eu cum trebuie sa te imbraci daca lucrezi la banca(asa sa-ti piara orice chef): costume in culori inchise gen negru, albastru, gri, de preferat cu fusta nu cu pantalon,camasa alba, bleu,gri sau culori pale, indiferent de vreme ciorap, indiferent de vreme pantof inchis in fata si spate, nu e admisa bluza fara maneca decat cu haina deasupra, fara bijuterii ostentative, fara suvite, fara plete desfacute,fara parfum strident, fara fard strident, legitimatie obligatoriu atarnata de gat in incinta. Plus program strict, daca intarzii 5 minute e o catastrofa, statul peste program e o obisnuinta, vacante programate cu un an inainte si de max 2 saptamani cumulate. Mai vrei la banca?!!!
Acum tre sa fug...dar revin daca mai am asa...o fereastra-doua!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares