Casnicute sexy (134)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,atunci mai tine-l un pic acasa,pana trece perioada de acomodare la ceilalti copii.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha !Si si manuta lui robertelu intzepat!
Si tu nu te mai necaji ca simte bebe si nu-i place....

Gabi spor la mutat!

Doina lasa nervii ca nu-s buni!

Ma duc ca trag gongolinii de mine....!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... mai apar si eu din cind, asta pina pe la sfirsitul saptaminii aviatoare

Cuscra pupici lui ginerica, dar cit singe vroiau sa ia la un copil asa mic ? Si tu ce alte problemute ai pe sufletel, ia descarca-te sa vezi cum iti trece.

Ioana aici la gradinita, copiii care merg prima oara, nu-i ia pe toti o data. Sint doua educatoare, iar fiecare are copii de la 3 ani pina merg la scoala. Spuneam de astia mici, merg la gradi cite 3 copii, sa se obisnuiasca cu astia mai maricei, si stau pina la vacanta de craciun, cite 2 ore jumatate pe zi. Iti dai seama ca daca ar intra multi din astia mici si plingareti, ce concert ar fi. Asa, pina intra alti copii, primii deja s-au obisnuit. Nu te descuraja, o sa vezi ca se va obisnui, probabil acum e speriat de urletele celorlalti. Esti abia la inceput, drumul e lung si incet, incet, o sa reusiti.

Doina schimba firma de net, nu este alta in zona ta ? -ici sa-ti treaca durerea de cap.

Cuscra care Dana e suparata, ca n-am inteles

Cami nu mai pune perdele, daca tot zici ca ai vecini beton cu piscine , iar mobila, hmmm, daca e mai putina poti dansa in voia cea buna. Cum au iesit camerele piticotilor ? Trebuie sa schimb si eu patul Isabellei, dar prin octombrie-noiembrie, vreau unul sa aiba etajere la partea dinspre perete, sa-i urc animalele ca are o jungla intreaga de maimutoi prin camera.

Miki e frigut la tine, ca la mine a cam venit toamna

Liano spor la invatat, dar lumineaza-ma si pe mine, ce studiezi, c-am pierdut capitolul cu subiectul asta.

Gabitza spor la mutat si... nastere usoara, probabil pina pui net-ul apare si domnisoara in casa voastra.

Monica cum se mai simt copiii, le-a trecut voma si burtica ?

Mirela, Georgi, Bianca, Dana ch, Simo, Olga, Alina, Banana unde sinteti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

... treci la raport, faci doar bau-bau.
Ce-ai facut cu apartamentul ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by alexa si mami

... treci la raport, faci doar bau-bau.
Ce-ai facut cu apartamentul ?

nik, deocamdata. au sunat destul de multi, de vazut au venit citiva, dar nimic concret. sper sa-l vindem cit mai repede, ca soata deja viseaza ca-si petrece sarbatorile si anul nou in casuta cea noua. DD ajuta, acu' 'om vedea ce se mai intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

azi am si eu putin timp liber,ca ploua si stam in casa,asa ca va pe toate,din 17 o sa am putin mai mult timp liber deorece incepe andra scoala si lucas gradinta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput