Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 30
mbontos spune:
Salut fetelor!
Ce mai faceti? Noi suntem bine, crestem ...
Va rog pe careva care va pricepeti sa adaugati si la mine in listuta un "bebe" (un carucior albastru ... asa a zis nenea doctoru!).
Va multumesc si va pup!
Mihaela 29+ ... ...
ellis spune:
quote:
Originally posted by doxi
Buna, am intrat si eu in 26 de saptamani. Va citesc des dar nu reusesc sa si scriu la fel de des.
Pana acum am luat 8-8.5 kg, medicul meu mereu ma cearta ca m-am ingrasat prea tare :(
Am o intrebare pentru voi: de la 1 Septembrie mi s-a recomandat program de 6 ore la serviciu datorita placentei imbatranite si a valorilor prea mari IR. Stie cineva daca voi fi obligata sa intru in prenatal cu 84 de zile inaintea datei nasterii (126-42 zile obligatorii postnatal)? Eu vreau sa intru cat mai tarziu in prenatal pentru a amana si momentul intrarii in CIC si daca e vreo prevedere in acest sens nu mi-as mai lua program de 6 ore si as incerca sa rezolv cu concedii medicale.
Multumesc si sanatate tuturor
nu te obliga nimeni sa intri in prenatal, poate doar ginecologul, daca asta trebuie sa faci in interesul copilului.
Ellis27+
Lala_D spune:
ellis mda , la dr Iosup
Oricum , valorile sunt mai mici decat la prima morfologie ceea ce imi confirma ca nu sunt relevante aceste valori pana in trimestrul 3 .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
anka.san spune:
multumesc, bb pentru urari.
Care e treaba cu valorile crescute de IR ? ce este asta?
Si ce legatura are Iosup?
Anka 24+
RGE spune:
BB multumim pt site-uri ..sa le trimiti pe mailul comun sa ma uit si eu la ele cand ma intorc
FELICITARI CELOR CE AU VENIT CU VESTI BUNE DE LA DOCTOR!! SI SUCCES CELOR CE URMEAZA SA MEARGA!!! DOAMNE AJUTA TOT ASA PANA LA TERMEN!!
..eu v-am pupacit fug la gimnastica si masaj..o zi buna in continuare plina de vesti exceptionale!!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
uff Elis mama...hai ca nu mai e mult...
greu iti mai e, saracuta d etine..parca stai si la pat, daca nu ma insel, nu?
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
si o cezariana:
http://www.mysharez.ro/action/viewvideo/732/Nastere_prin_metoda_cezariana/
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Uau m-a cam ingrozit nasterea asta....adica aia au filmat tot nu gluma...Dar bebe era tare dragutz si maricel parca.
27+ ANDREI
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
multumesc, bb pentru urari.
Care e treaba cu valorile crescute de IR ? ce este asta?
Si ce legatura are Iosup?
Anka 24+
Sunt niste ''fixatii'' ale dr Iosup : valorile din arterele uterine la sarcinile mici si gravida obosita .
Putini doctori se ingrijoreaza de val IR pana in trimestrul 3, deoarece acestea scad pana spre sfarsitul sarcinii.
El are insa grija excesiva de ele.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)