Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 24
laura1713 spune:
Pussi si Rox, nu cred ca e cazul sa va agitati cu kilogramele. Mie nu mi se par asa multe la "varsta asta". Voi si BBii sa fiti sanatosi, ca restul se rezolva toate.
Pupici
Laura 29+
Victo spune:
neata si d ela noi...
Mikuta..stai linistita..se intampla tuturor..
si eu cateodata dau copy de cate 3 ori...
cam asa am avut eu senzatia la mamici de cluj..de aceea chiar ca nu am mai intrat...ce sa zic..mai incearca..:).daca e vreo problema despre care s-a mai discutat recent..probabil de aceea nu se raspunde. cum e si faza cu celulele stem. s-a discutat pana acum de vreo 3 ori numai aici. normal ca nu se vor mai umple pagini intregi.
iar cu miscarile lui bebe. toate am avut sau avem aceasta problema.dar la varsta ta de sarcina nu e nimic anormal.dupa 28 de saptamani tre sa stam cu ochii in 4 sa miste piticu macar la 12 ore..daca nu..la urgenta cu noi!
Hai nu te mai supara.
si daca ne citesti in continuare, o sa vezi ca ai aceleasi probleme cu noi.
pupic.
ce zici, sa mai imi incerc si eu norocul la mamici de Cluj?
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
pussi spune:
Roxxy, laura stiu ca aveti dreptate... eu dulciuri nu mananc, dar de o sapt. nu ma satur dimineata de miere de cu unt is paine si am remuscari acum....
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Victo spune:
lasa, Pussicule...baga acolo daca poti!
ce vrei sa mananci numa legume fierte si apa plata cu lamaie?
la mine nu intra in stomac cate asa vrea eu sa bag..:):)
ori ma ia cu rau..si zic, lasa ca dupa ce nasc sa vezi ce bag...
asa ca io, de nu ma ingras acu'..cred ca dupa nastere va fi prapad, la cate pofte nu am reusit sa-mi satisfac acuma.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
dany2007 spune:
Fetelor eu ce sa mai zic am 24 sapt si am pus 11 kg nu ma mai suport sunt o .Sunt curioasa cat are ...vedem azi .Nu mai am rabdare ....la 13 avem programare .
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
laura1713 spune:
Eu nu pot manca miere de fel. Insa la ciocolata, praji si struguri sunt prima!
Laura 29+
darleena spune:
Neata burtici. Mi se pare mie sau s-a mai racorit putin? Sotul imi zice ca am ajuns ca mosii, sa vorbesc tot timpul despre vreme
Bai ce si-a luat-i Dinamo, nici nu credeam ca mai poate sa piarda. Poate si-o ia si Steaua diseara ca sa ne linistim de tot ...pe mine ma amuza.
Mikuta nu te supara pe noi ca nu am facut-o cu intentie rea. De fapt seara e mai putina activitate pe forum si poate d-aia.
29+ si baby Kara
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Eu nu pot manca miere de fel. Insa la ciocolata, praji si struguri sunt prima!
Laura 29+
Lauraaaa nu imi vb de struguri te rog.......deja imi curg balutele.....
Dana 24+ Luca-Rares
Victo spune:
raportez 3 nopti fara rennie...uraaaaaa
si...stati sa va zic si de kg..acu ma duc sa verific..6 kg..cat un mat...la cata burta de mare am..si vreun bebe de vreun kg si ceva...
Ramo, eu socotesc kg in plus luand in calcul greutatea de dinainte de a ramane insarcinata, deci 50 kg. Nu socotesc de la 48, la cat am slabit in primele luni si m-am mentinut pana prin luna a 5a cred...
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Fetelor eu ce sa mai zic am 24 sapt si am pus 11 kg nu ma mai suport sunt o .Sunt curioasa cat are ...vedem azi .Nu mai am rabdare ....la 13 avem programare .
Dana 24+ Luca-Rares
Mult succes azi la eco!!! Sigur vei veni cu vesti bune....si poate ne aduci si cateva pojeee!!!
27+ ANDREI