Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
noapte buna!!!! somnic pufos!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Va multumesc fetelor pt raspuns si pt faptul ca miati raspuns oricum demult spuneam ca deja grupul a fost format,nu va suparati pe mine ca v-am zis asta dar chiar aveam nevoie sa imi raspundeti sa ma linistesc si eu ca nu am pe cine intreba,am inteles nu voi mai intra decit sa va citesc ptr ca pe mine ma intereseaza de voi si de bebici vostri,Va urez la toate sarcini usoare si sa va dea dumnezeu multaaaaaaaaa sanatate voua si puiutilor vostri si va rog sa ma daca vam gresit cu ceva
Mirela 25+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
Mirela, imi pare rau ca te-ai suparat, nu cred ca cineva te-a ignorat voit, la toate ni se intimpla acelasi lucru citeodata...chiar si mie mi s-a intimplat azi sa repet de vreo trei ori o rugaminte pina s-a gasit cineva sa ma ajute sa fac niste modificari...dar nu pot sa invinuiesc pe nimeni si nici sa ma simt exclusa, pentru ca desi mai sunt si momente ca acesta, totusi am primit si mult sprijin si multe incurajari atunci cind am avut nevoie. Eu te-as ruga sa te mai gindesti si sa nu iei aceasta hotarire asa repede si la suparare...
Referitor la intrebarea ta, bebe are si el momentele si toanele lui, poti sa nu-l simti zile intregi, e absolut normal si nu ai motive de ingrijorare. Chiar daca nu il simti in miscare ii poti asculta bataile inimii, eu le aud prin burtica, ii simt vibratiile, cred ca la toate fetele e la fel...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin26+ Lucas Daniel
gabitz78 spune:
neatza...
eu m-am trezit, am trimis copilul la gradinita...acum ma duc la un dus si revin.
va pup.
RAMONELLA spune:
Neata!Eu m-am trezit.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI
laura1713 spune:
Ma ajuta si pe mine cineva? Vreau sa pun poza Gogoloiului sa o vedeti si voi, dar nu stiu cum. E format pdf. Please, help, sa vedeti ce baietel frumos am!
Pupici
Laura 29+
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici
Laura, poti sa trimiti email cu poza pe emailul comun :)
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
E tare dragutz Gogoloiul tau, super, sa va traiasca si sa fie cuminte!!
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
Neata burtici! . Noi astazi am fost f matinali .Ne-am trezit dimineata,am fost la de familie impreuna cu tati sa facem analize (sa speram ca vor fi ok).
Azi avem programare la eco sa vedem ce face . Mai sunt cateva ore si nu mai avem rabdare .....
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/