Sa fim alaturi de Diana si familia ei (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

tocmai am facut si eu o donatie pentru Diana... fetita de 4 ani din Canada (cu accidentul de masina) de 100 ron in contul de la BTRL dat pe prima pagina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106298 si am dat aici informarea... daca mai trebuie sa scriu cuiva, va rog, sa-mi spuneti.

Sa fie sanatoasa!
Felicitari pentru initiativa.. sa speram ca o putem ajuta, asa putin cate putin, sa iti recapete toate bucuriile copilariei.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Da, karligutza , azi au aparut si banii de la tine pentru Diana 100 RON
Actualizez la pagina 4.

MULTUMIM DIN SUFLET!
MULTA SANATATE!

DOAMNE AJUTA SA SE FACA BINE DIANA!

BRINDUSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Am mai primit si eu in contul paypal de la dulcineea - 50 CAD

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ce mai face Dienutza scumpa si draga?

ma rog din suflet pentru vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Elenalove27, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101404&whichpage=153

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anca abia ce am trimis in contul tau pay pal 53€ din care 50€ sunt de la SpeedSa ne anunti cind banii au ajuns la tine ori dupa ce ii inminezi Laurei.Sa speram ca incet incet contul creat special pt nevoile Dianei va mai creste in asa fel incit isi vor putea permite o masina dotata cu tot ce ii trebuie Dianei sa calatoreasca in siguranta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

As dori sa confirm primirea banilor pentru Diana. Multumesc Speed si multumesc inca o data tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi.

Am sa intru cat de curand sa mai dau vesti despre Diana la subectul deschis la "Sufletul credintei".

Numai bine,

Laura

Mergi la inceput

Buna dragi mamici.. ce mai face oare Diana? am intrat pe site-ul ei si ultima noutate e din decembrie 2009... cu privire la o operatie facuta in 13 iulie 2009...

ma gandesc la mica Dianuta si la parintii ei... sper ca sunteti bine, iar Dianuta un copil din ce in ce mai fericit!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna Karligutza! Multumim mult ca te gandesti in continuare la Diana si la noi.

Despre evolutia Dianei am scris mai mult aici, pe DC, la subiectul dedicat Dianei de la "Sufletul Credintei" ( nu prea am avut timp sa tinem la zi site-ul ei, mai ales ca avem acum si o bebelina mica, de 3 luni jumatate)

Am sa incerc sa scriu un scurt update, fara sa ma repet cu ce am mai scris pe dincolo. Diana este cat se poate de bine, daca tinem cont ca asa cum ne-au spus medicii din start, din pacate inca nu putem anunta progrese mari medical vorbind; adica tot nu poate misca nimic voluntar de la gat in jos, tot nu poate respira singura si are nevoie de ventilator sau, mai nou, pacerul pentru diafragma. Pacerul e ceva deosebit, Diana a fost cel mai tanar pacient din lume careia i s-au implantat electrozii si primul copil din Canada. Am mai scris despre el si la subiectul celalalt, imi cer scuze ca nu apuc sa dezvolt acum.

Diana merge la scoala din cartier, in clasa 1. E fericita, ii place scoala, are multi prieteni in clasa. Acasa se joaca pe calculator cateva ore pe zi, si foloseste un mouse pe care il controleaza singura, cu gurita. In afara de asta, as putea spune ca marea ei pasiune e sa colectioneze diverse- mai nou mascote si obiecte care tin de Olimpiada de iarna. Inainte de asta au fost Pokemonii, sub toate formele posibile- plushies, jucarii din plastic, carti, DVD-uri, card-uri. De altfel se apropie si ziua ei si vrea ca tema de anul asta sa fie Pokemon. Noroc cu internetul ca de acolo am imprumutat o multime de idei.

Imi cer scuze ca inchei acum aici, cea mica isi cere partea ei de atentie Numai bine!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

ufff... scuza-ma Laura, dar mi-au dat lacrimile citind vestile despre voi... o sa ma uit ce ai mai scris pe la Sufletul Credintei; pe de o parte lacrimile sunt de bucurie ca aveti o bebelusa mica care cu siguranta va umple casa de bucurie si va uneste mai mult, iar pe de alta parte plang de tristete si n-as vrea sa dezvolt pentru ca stiu sigur ca te-ar macina si pe tine gandurile si usor nu iti e niciodata stiind-o pe Diana inca nevindecata; ma rog la Dumnezeu sa faca o minune... ma bucur pentru ea ca a inceput scoala, ca ii place sa foloseasca calculatorul, ca se joaca cu diverse jucarii si are visele ei de ziua ei! e o dulce! e o fetita inteligenta! si are putere pentru toate astea! Doamne ce poate face DUMNEZEU! Sper ca intr-o buna zi sa fie complet refacuta scumpa ta fetita Diana! m-as bucura sa o strang in brate sa ii dau forta de la mine, sa simta caldura cu care ma gandesc la ea.... pentru mine Diana e un copil care a suferit si inca sufera dar care are si latura aceea plina de optimism si veselie potrivita varstei! daca toata aceasta afectiune ar putea tine loc de tratament ar fi ceva, insa asteptam si noi cuminti minunile in sistemul medical sau poate o minune de Dumnezeu cum am mai zis, pentru ca nici un copil nu trebuie sa sufere atat!

va transmitem gandurile noastre bune inca o data! aveti grija de voi si de cel mai mic membru al familiei voastre de acum! FELICITARI pentru bebe mic si MULTA SANATATE va dorim la toti!

un pupic special pentru Diana

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput