Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am fost la medic si mi-a dat tretament pt kestiile care mi-au iesit...mi-a zis ca e pe sistem nervos, acum e ok.

se pare ca diseara va fi difuzta emisinea pe b1tv

am rezolvat toate treburile pe aici, si mai am maine de stat acasa...

o sa mai stau tensionata pana o vad pe Ema langa mine, si apoi sper ca lucurrile sa intre in normal.

va multumesc pt incurajari si ajutor, pt ca va pasa de noi...

va tinem la curent cu tot ce se intampla

DOAMNE AJUTA!!!

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

drum bun !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!

Astept cu nerabdare sa vina ora la care ma voi intalni cu Mari in aeroport. Sper sa nu fi avut nici un fel de probleme, si sper ca totul sa fie ok in legatura cu decolarea,sa nu fie amanata din diverse motive.
Nu i-am spus Lui Mari ca trebuie sa fie in aeroport cu vreo 2 ore inainte, insa sper sa fi aflat informatia asta de la altii.
Va pup si va tin la curent.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Am intrat sa va anunt ca Mari e la mine. Aseara am intarziat un pic in aeroport, din motive care nu au tinut de mine, dar, in final, am reusit sa o gasesc.Am ajuns acasa, am stat de vorba pana foarte tarziu, si uite asa a trecut prima zi.
Azi, din cauza vremii care a fost oribila in Londra, nu am reusit sa o scot nicaieri,insa am reusit sa vizualizam pe net niste locuinte in orasul in care vrea ea sa se mute, Bournemouth.
Urmeaza ca luni sa contactam niste agentii imobiliare si sa ne miscam repede, in sensul ca trebuie sa mergem sa vedem niste apartamente, dintre care Mari va trebui sa isi aleaga ceea ce crede ca ii va trebui pentru cat timp va sta acolo.
Cam astea ar fi noutatile.Acum ea doarme, era destul de obosita,iar eu am intrat numai sa va spun ca totul e ok si speram din tot sufletul ca norocul sa tina cu noi, si sa reusim sa rezolvam tot ce ne-am propus, in cat mai scurt timp.
Va las acum, va urez o seara placuta si o duminica frumoasa.
Noapte buna si numai bine la toata lumea!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

buna fetele,
am ajuns cu bine in Londra si am niste gazde minunate, Cristina este o fata nemaipomenita cu care pot sa comunic si de care tin cont de sfaturile ei ca sa pot sa ma acomodez cat mai repede... fetele sunt extrem de cuminti si dulcele si cat sunt in preajma lor imi mai trece dorul de Ema, pt ca ma pot juca cu ele...
de maine o sa incepem sa cautam cazare si sa vadam cum reusim cu actele si jobul, Ema vine pe 6 feb si numar zile , rezolv cu cazarea ca Ema sa fie bine, va tinem la curent cu tot...

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

bine ca a ajuns cu bine. acum sper ca dupa ce se vede si instalata "la casa ei" or sa ii mai treaca din emotii, ca avea un morcov inainte de plecare....

tinem pumnii sa mearga totul bine in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumim cristina ca ne tii la curent

ma bucur draga mari ca ai ajuns cu bine si ca este cristina acolo sa te ajute cu acomodarea

abia astept sa aud ca a venit si ema si ca-i place in noua casa

bafta multa cu gasirea unui job bun

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

buna fetele,
inca nu am gasito locuinta pt ca se cer multe referinte., pt ca sunt multe apartamente nemobilate in Bournemouth si pt ce am gasit se cer f multi bani( 3000 lire , bani pe care ii am) dar cu ce traiesc pana cand imi gasesc un job?

sper sa rezolv rapid aceasta problema pt ca numaratoarea inversa a inceput si acum soseste Ema.

va pupacesc si va tin la curent

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

numar zilele pana ajunge Ema si fetele...nu mai este mult pana pe 6 februarie...

o sa mai stam un pik in Londra si apoi kiar de ziua Emei adica pe 25 februarie ne vom muta in Bournemouth, o sa incepem o viata noua...sper sa ne atingem scopul, sa gasim putere sa trecem peste toate...

imi este dor de TOATE, imi lipseste Ema, discutiile cu fete, atmosfera de la birou...astept cu nerabdare sa intru in ...NORMAL

pana atunci o sa va plictisesc cu impresii, ganduri care nu au valoare si nici insemnatate prea mare, sper ca in curand sa va povestesc despre ceva...concret

va pup si astept mesajele voastre

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mari, ma bucur pentru voi, ca veti incepe o viata noua, acolo ! Sigur ii va fi mai bine Emei, acolo, decat aici, in RO.
Ea ce face, cum ii este fara tine ? Intreaba de tine ?
Scrie-ne orice, noi suntem aici, s ate citim si sa te sustinem !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput