Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 6
Karina spune:
Multumimi mult pt. vesti si ne bucuram de progresele Emei. Pupici fetelor !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
mari_paun spune:
buna fetele, asa cum a scris dana_e, nu mai am acces la net pt o perioada...Ema incepe sa imite din ce in ce mai bine, si speram sa inceapa si mai multe cuvinte sa fie intelese de cei din jur.
sambata am avut sedinta si Ema aprezentat live lectiile...nu va spun ce incantare a fost cand am vazut cat de bine imita tot , kiar daca era sf de saptamana...
in curand o sa va spun de planurile noastre de viitor, mai precis ce vom face incepand de la anul...un mare drum ne asteapta, o lume complet noua si avem nevoie de ajutorul vostru, avem nevoie sa ne incurajati si sa fiti alaturi de noi...
in rest asteptam cu nerabdare sarbatorile de iarna, zapada multa si un an plin de realizari...ceeea ce va dorm si voua.
va pupacim si va imbratisam cu drag
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
CORNELIAP33 spune:
Am intrat foarte rar pe forum in ultimul timp. Sunt foarte prinsa la serviciu.
Ma bucur insa foarte mult sa aud despre progresele Emei si despre planuri de viitor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere si sa va puneti in aplicare toate planurile.
Pupici
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Anina_n spune:
Mari, ma bucur si eu, de vestile bune despre progresele Emei !
Sa dea Bunul Dumnezeu, sa o tina tot asa si in curand, sa ne scrii ca printesa Ema a iesit din castelul ei, sa povesteasca...cu cei din jur.
Asteptam sa ne povestesti despre planurile voastre de viitor. ...Un drum lung...o fi vorba despre vreo mutare ?
Imbratisari si pupici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
mari_paun spune:
buna fetele,
va doresc un mos nicolae generos si multa sanatate si bucurii...
da , la noi sunt planuri de viitor...e vb de ceva nou...astept insa confirmarea de la una dintre persoanele care vrea sa ne ajute...in curand o sa va povestesc ce inseamna aceasta schimbare...care sper sa fie benefica pt Ema...tot ce fac e pt Ema...
am noroc cu persoane care vor sa se implice in aceasta lupta a mea pt recuperarea Emei...
va multumesc pt ca va ganditi la noi
Doamna educatoare e incantata de evolutia Emei...maine va avea serbare de mos nicolae, in curand si cea de craciun.
o sa revin cu amanunte
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
dana_e spune:
mos nicolae si serbari, da, si urmeaza si Craciunul cu serbari si cadouri. e super ca deja si educatoarea vede progrese, dupa asa scurt timp.
pup si tot asa sa o tineti !!!
Anina_n spune:
Ce ma bucur ca Ema poate frecventa gradinita si aceasta ii este foarte benefica !
Mari, asteptam poze, daca se poate, de la serbari !
Sanatate si daruri pe masura de la Mos Nicolae !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
mari_paun spune:
Dragele mele,
v-am promis ca va spun despre marele ...drum al nostru, pe 15 ianuarie vom pleca in Anglia, Ema va merge la o scoala acolo...
ce sa zic...fiti MOs Craciun pt o zi...pentru Ema, sa dea Domnu sa fie ok, sa ne descurcam si sa ne apropiem cat mai repede de normalitate.
va tin la curent
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
In prima faza voi pleca numai eu ca sa umblu pt acte si sa caut cazare si job...
sper sa reusesc cat mai repede si sa o kem pe Ema langa mine...
fiecare banut il pun deoparte.... sa strang sa am de chirie...uf , am 1000 de emotii
in decembrie fiti Mos Craciun pt o zi...Pt Ema
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
mihaela77O spune:
....ma bucur enorm pt voi,dar mai ales pt ema,cu siguranta va fi mai bine pt ea acolo!va tinem pumnii,si noi plecam pe 7 ianuarie....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela