Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 3
uta_ciun spune:
buna, ce mai face draga de ema? ca acum are deja vechime la gradinita, nu? 2 zile
cind mai ai timp, poveste-ne cum merge gradinita
va pup,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
mari_paun spune:
Ema reuseste sa stea la gradi 1 ora, timp in care se mataie un pic...dar deja a primit o bila rosie de la d-na educatoare pt ca a desenat si a facut gimnastica cu copiii...a imitat f frumos
se pare ca ii place printre copii.
ieris varul ei a implinit 3 ani, petrecere cu confetii, muzica si tort...Ema a topait cu copiii si s-a jucat f frumos, kiar daca la un moment dat era o mare agitatie...si incepuse si ea sa se fataie de colo colo fara stare...
maine avem sedinta si sper ca coordonatoarea sa fie multumita de cum se prezinta Ema de data asta.
va pupacim
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
HelleneC spune:
Cred ca esti ocupata Mari! Sper ca sunteti bine amandoua!
Ce a spus coordonatoarea la sedinta?
Va pup!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
ozi spune:
Eu sunt pentru prima data pe acest forum. am tot citit pana acuma dar nu am scris niciodata. eu as vrea sa stiu ce mai face emma ciolac. nu am cunoscut-o personal dar a cunoscut-o sora mea care a avut o fetita cu acelasi diagnostic rabdomiosarcom alveolar , dar care din nefericire nu a invins aceasta boala. a fost internata luni de zile la spitalul turcanu din timisoara, si am sperat mult ca va fi totul bine dar nu a fost asa. nu va pot spune ce este in sufletele noastre . sunt convinsa ca aida a cunoscut-o pe madalina. am vrut sa o ducem in strainatate pentru tratament dar pana la urma decizia luata din diverse motive a fost sa ramana in tara. nici acum nu putem sa nu ne gandim ca poate daca am fi dus-o in strainatate acum ar fi fost inca printre noi .daca aida doreste sa vorbeasca cu mine ii multumesc dar dac nu va dori o inteleg. oricum ii doresc multa sanatate fetitei ei si Dumnezeu sa o aiba in paza
HelleneC spune:
Ozi, uite subiectul cu Emma, fetita Aidei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107372&whichpage=1 !
Ema scumpa despre care vorbim aici e tot din gashka copiilor din 2002, si se lupta cu alt diagnostic!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***
Nicoleta spune:
Mari, ce mai faceti? Ce mai face Ema la gradi? Felicitari pentru primele zile, despre care ai povestit deja. Sa ne tii la curent.
Nicoleta
mari_paun spune:
buna fetele,
imi cer scuye ca scriu atat de rar dar nu mai am acces la net...
Ema este bine incepe sa se acomodeye la gradi si asta ma bucura f mult...inca ma lovesc de indiferenta insa...asta e mergem mai departe...
Ema continua sa faca ABA acasa cu aceleasi fete , acelasi program de lucru si munca pentru a ne apropia de normalitate...
Am fost la Calarasi unde o mami a reusit sa faca o grupa pt copii autisti la o gradinita normala... super a fost, educatoare cu care puteam vorbi, copii care nu se uitau ciudat la colegii lor ...altfel...de la grupa speciala...
Felicitari zeta!!!
sa speram ca vom reusi si noi
va pupam cu drag
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
dana_e spune:
Am revenit din concediu si am apucat sa vorbesc un pic cu Mari. Ema se descurca bine la gradinita, iar in weekend a fost la tzara. Unde s-a jucat, a alergat si a intrigat-o taaaare mult catelul - ba se speria de el, ba mergea sa il cerceteze .
mari_paun spune:
buna fetele,
imi este greu ca nu mai scriu asa de des, va multumesc pt mesaje si pt incurajari, multumesc inca o data pt ca ne sprijiniti financiar si reusim sa mai ducem la final inca o luna de terapie ...inca un pas mai aproape de normalitate.
Ema este bine, merge la gradi si se joaca cu copiii, sta la gradi cam 2 ore , dupa care revine acasa si continua terapia ABa 6 ore si eu mai fac 1 ora cu ea seara...
ma rog la Dumnezeu sa reusim sa ne atingem telul...sa reusim sa comunicam ...
VA MULTUMESC!!!
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
HelleneC spune:
Mari, faptul ca merge la gradi e imbucurator, pe lanmga terapie socializarea de acolo e extrem de importanta. Meriti milioane de flori pentru modul cum ai luptat sa o primeasca pe Ema la gradi! Va pup luptatoarelor!