Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

centrul va fi intr-un spatiu ce ni la pus la dispozitie primaria Slobozia, avem 4 cemere si 2 bai, totul renovat, parket, termopane, proaspat varuit...am facut rost de mokete de la o gradinita care le-a schimbat , o sa venim si cu resurse proprii, adica un frigider, o canapeluta...diverse materiale necesare programului.
- am fetele care lucreaza cu Ema si mai caut absolvente pe care le pregatim , le facem angajare si prin conventie cu somajul vom avea salarii pt ele...
- vreau sa aduc la cunostinta si la gradinite, scoli si medicii de fam, de asemenea avem voluntar un medic neuropsihiatru si vom face si consiliere pt parinti si vom colabora cu medici sa diagnosticheze copiii...
-planuri sunt multe, deocamdata facem cu ce putem, poate pe parcurs vom reusi sa gasim si sponsori... ah, sa nu uit , facem un proiect POR si vom avea un spatiu special amenejat si dotat pt copii cu autism, dar asta la anul va fi gata...
va mai dau o data nr meu de tel in cazul sunt parinti care vor sa participe la program 0729 12 45 96
va pupam Mari si Ema

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

azi a fost prima zi de gardi pt Ema, este la grupa mare acum, am imbracat-o cu ciorapei si bluzita alba, cu sarafan de blugi si i-am facut 2 codite, avea unzambet de emotie si nerabdare...stia ca se duce la gradi insa nu voia fara mine ...s-a dus doar cu Ana una dintre fetele care lucreaza cu ea...a fost bine azi, linistitita si cuminte, numai ca atunci cand s-au strans toti copiii la sala de sport s-a suparat si a inceput sa planga ...asa ca au plecat dupa 2 ore de stat la gradi...e un lucur bun zicem noi, sa vedem cumva fi joi...
Ema va merge la gradi doar de 2 ori pe saptamana si restul isi va continua programul...
Am gasit absolvente pe care le initiez in Aba, am intre ele o abs de liceu, o abs de postliceala ( asistenta medicala) si o abs de Psihologie speciala care stie ce inseamna autism si vrea sa faca ABa...deci , speram sa incepem cum trebuie lucrul...

va pupam cu drag si o sa va trimit poze cu Ema de la gradi, va anunut cand inauguram centrul si va invitam sa vedeti ce facem.

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

bravo Ema, tot asa!
bravo si tie Mari pentru realizarea programului ABA pentru mai multi copii

plec din oras o saptamina, dar de pe 1 oct. te astept cu site-ul. imediat ce aveti materialul actualizat as vrea sa iti iau un domeniu .ro cu hosting pe viata, sa nu mai depindeti de un server sau altul.

va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Mari, esti fantastica !
Sper sa adunati cat mai multi parinti, caci numai impreuna puteti realiza cat mai multe pentru comorile voastre !
Mult succes ! Te asteptam cu vesti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

cand crezi ca ai reusit sa ajungi in varf, cand crezi ca ai cucerit totul...te trezeste de fapt la poalele unui al munte...

uf, sunt atatea cereri de aprobat, avize, alte cereri...ma descurajez, parca nu mai reusesc sa ating varful ala acoperit de nori...acum ne amana primaria ca se asteapta nu stiu ce aprobari de la consiliu...

suntem in faza in care cautam sponsori sa avem pentru salariile celor 3 fete mai vechi, mai avem de facut curatenie, de adus de acasa cate ceva necesar la baie, mobila este gata saptamana viitoare, dar nu stiu daca vom duce copiii pe 01 octombrie cum mi-am propus...

sper sa fie ok, si sa se rezolve in timp util hartogaraia asta...

va pupacesc
multumesc lui danielle pentru coletul trimis Emei, caiete, culori si carti de colorat, multumesc danei_e pentru ca asteapta sa trimit site-ul Emei cosmetizat, multumesc anina_n pentru incurajari, multumesc colegei mele florilisaru pentru aportul aduc copiilor...multe jucarii

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

In lumea mea si a Emei...ma simt puternica...
atunci cand se descopera lumea noastra...parca acele rotite incep sa umbla si in stomacul meu...si apa din ochi imi tasneste...
dar stiu ca nu sunt singura si ca mii de mamici au lacrimi fierbinti ...care curg atunci cand copii nu ne vad...
OAMENII ne privesc ciudat...se uita la copil si apoi la mama, unii se inchina altii se feresc...Incercam sa evitam lumea, incet -incet ramanem in lumea nostra...putinin ne inteleg suferinta, efortul, dorinta de a atinge NORMALITATEA...

Oamneii m-au privit ciudat si de data asta...pt ca stand la calculator am inceput sa plang...

lucruri pozitive: se anunta sponsori care ne vor ajutat sa incepem activitatea de recuperare a copiilor

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

dana_e, poate ve vedem saptamana viitoare,
uta_ciun ce mai faci?
danielle, pupici de la noi
anina_n, numai bine
unflatel mergi mai departe

saptamana viitpoare vom participa la o conferinta internationala AUTISMUL SI ADOLESCENTA, vom merge parinti, studenti, membrii ai asociatiei.
Sper sa gasim raspunsuri pentru a putea merge mai departe si sa recuperam mai multi copii cu autism.

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mari si Ema, va doresc sanatate si putere sa mergeti inainte !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

am revenit. sigur, suna-ma cind ai timp si aranjam!

Mergi la inceput

indraznesc sa CER pt copii cu autism...avem nevoie de un sistem de supraveghere, m-am interesat si costa 2000Ron , 3 camere video, sitemul si hard-disk-ul...poate ne spuneti un pret mai mic...sau poate stiti un sponsor darnic.

va multumesc fetelor, sunteti alaturi de mine si asta imi da curaj sa merg mai departe.

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput