Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

ce ma bucur ca ati gasit totusi roti. am ajuns intre timp si la Auchan, degeaba. aaa, daca vreodata o sa fie nevoie de skateboard (!!) aveau vreo 4 modele. aveau si biciclete, logic. dar ceva atit de util ca accesoriu, roti ajutatoare, NU. comert romanesc, ce mai.

bine ca Ema progreseaza, va pup si sper sa reincep sa va ajut financiar in viitor. deocamdata sint cam "deprimata", din multe puncte de vedere, dar poate se rezolva si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dana_e,
sper sa treci cat mai repede peste starea de " deprimare"...
pupam si noi cu drag,

p.s. joi vin in Bucuresti la un curs ABA pt 3 zile, poate ne vedem...
Mari si Ema

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

sigur ne vedem. suna-ma cind ai timp, aranjam cumva. pup!

Mergi la inceput

a venit vacanta, din pacate nu si pentru Ema care continua sa faca lectii si mai mult, pentru ca vrem sa ne apropiem de normalitate, eu lucrez cu Ema dupa ce vin de la servici, imi trag rasuflarea un pik si incepm sa lucram...
" Fa ca mine!" si Ema incepe sa ma imite, "imbraca tricoul!" si Ema incepe stangaci sa se imbrace singura, incepem desenul , ne jucam , facem imitatie verbala ...si nici nu realizez cand se face seara, iesim cu bicicleta cateva ture in parc ...si trebuie sa servim cina ...e deja noapte si la ora 22 adormim amandoua bustean...
pentru mine incepe o noua zi de munca la birou, pentru Ema va incepe aceleasi lectii care le repete de mii de ori pana cand reuseste sa faca singura o actiune...
drumul catre normalitate e destul de greu si nu stim cand se va termina, imi aduc aminte de perioada cand am fost insarcinata, nu mai aveam rabdare, trecuse termenul si nu stiam cand se va intampla, simteam timpul scurgandu-se parca cu incetinitorul... acum simt cum trece timpul peste mine, insa mi se pare o vesnicie pana vom ajunge la capatul drumului...

dana_e, imi pare rau ca nu ne-am vazut, a fost tare obositor workshop-ul, educativ dsi folositor, dar nu am mai avut timp sa ies undeva...te rog sa nu te superi

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

stai linistita, ca oricum te sunam eu daca m-as fi impacientat :) din pacate am reusit sa racesc intre timp, asa ca tot stau cu comprese si batiste.

da, Ema are un program tare incarcat, un serviciu in toata regula. si tu la fel :(ca un proiect care nu se mai termina. imi imaginez cumva cum se formeaza conexiunile in creierul ei, cai cerebrale activate incet prin repetitii peste repetitii. iarta-ma ca te tot bat la cap cu omega 3-ul, dar chiar ajuta oamenii sa invete mai usor. am observat asta si pe mine si pe altii, asa zic si studiile. e clar ca fara munca voastra nu ar avea nici un efect, dar poate ca PESTE ea ar merge mai repede lucrurile. un fel de rotite la bicicleta :)

va pup si va doresc sa reusiti...

Mergi la inceput

dana esti ca intotdeauna draguta
Ema este si ea toropita de caldura si sunt zile in care refuza sa coopereze, sunt seri cand nu ma indur sa lucrez cu ea pt ca vreau sa o las sa se joaca, de multe ori trage de mine sa ne jucam...sau trage de oricine vine la mine sa faca un joc nou, altfel decat sa para o lectie cu comenzi si premii...
cand iesim afara nu vrea sa intre in casa, ar sta numai afar cu copiii...
trebuie sa o scot din mediul asta, sa facem o iesire...dar din pacate avem alte prioritati...

trebuie sa ajung la un curs ABA in august, destul de costisitor...si apoi faptul ca nu avem masina este o problema pe caldura asta, joi ar trebui sa mergem la bucuresti, la homeopat...dar nu am facut rost de masina ca nu ma incumet sa merg altfel pe canicula...
deci...asta e
mai vb
pa-pa

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

se pare ca nimeni nu mai are nimik de comentat...in afara de dana si raluca se pare ca nu prezentam interes pentru ceilalti...

oricum va anunt ca am fost cu Ema la dr Naghiu , homeopat, ne-a dat tratament homeopat pe care deja l-am inceput , am luat si Omega3- sirop...si asteptam rezultatele in paralel cu terapia ABA...

sper sa reusim sa deschidem centrul de zi pentriu copiii din zona , si sa putem sa ne ...vedem mai normali, pentru ca atunci copilul va avea un program personalizat in afara casei si se va continua acasa de catre parinti...astept cu nerabdare sa dam drumul in septembrie si sa incercam sa punem pe picioare un sistem care in afara merge f bine...
o sa fie greu cu siguranta , dar asa cum ne pricepem, parinti, medici , terapeuti si voluntari VOM INCERCA

sa dea DOMNUL sa reusim sa apropiem cat mai multi copii de normalitate

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

draga mari, eu cred ca sunt perosane care se gandesc la voi dar care nu intra sa scrie

uite, nici eu nu scriu foarte mult, dar ma gandesc la ema si mai ales la tine

cred ca mama nu a trimis inca pachetul...a zis ca asteapta pensia ca sa-l trimita

imi pare bine ca ati inceput si un tratament homeopat...daca este ceva care nu gasesti in romania sau chiar daca gasesti, sunt sigura ca e scump, zi-mi exact ce pastile/siropuri etc v-a dat si caut si eu aici...mai pleaca cineva spre romania cam intr-o luna

va pup,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

ahhh, am vazut un buzz pe YM abia acum cind am intrat un pic pe net. te sun luni cind ajung inapoi in bucuresti, am fugit citeva zile de caldura [ma rog, vorba vine, tot cald e si la mama]

ma bucur ca ati reusit totusi sa ajungeti la homeopat si sper ca nu i-a fost chiar asa greu Emei pe caldura. si da, simt ca se gindeste mai multa lume la voi, numai ca uneori cuvintele vin mai greu...

am mai cules niste carti si dictionare de ale mele, lasate la maica-mea. sper sa le valorific cumva si sa va pot trimite un mic ajutor curind.

pup

Mergi la inceput

sambata am fost cu Ema la curte la Amara, a facut plaja si baita intr-o minipiscina, nu mai voia sa iasa afara si a stat cateva ore sa se balaceasca...am unso cu multa crema protectoare , a stat cu palariuta pe cap ....am bagato cu forta in casa, apoi a dormit 2 ore...
mai nou Ema resuseste sa-si pronunte numele silabisit, e un inceput
in rest caldura mare si stat mai mult in casa, seara plimbare cu bicicleta sau caruciorul cu bebe

avem invitatii la munte la mare, insa faptul ca nu avem masina ma cam pune pe ganduri sa plec cu Ema pe caldura asta cu mijlocul de transport in comun, poate ma incumet intr-o zi...cat de curand sper, sa o scot din zona asta un pik...

va pupacim si speram sa va revin cu informatii noi depsre progresele Emei...
va multumim pentru suport moral si financiar, va multumesc pt ca imi dati puterea sa merg mai departe si sa nu intrerup programul Emei de recuperare

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput