Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Daaa, mai e pana atunci... Gasesti tu pe cineva care are legitimatie... Un vecin, o ruda, cineva...
Eu mi-am laut si unii gen pantalonasi scurti asa. Ei ziceau ca sunt boxeri, dar arata ca niste chilotei normali cu putin crac. Si mi-am luat si din aia normali, de babeta, dar frumosi colorati si cu model sexy... La mine de baba inseamna fara ata in fund... Eu numai din astia port, cu ata...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Urmy, chilotii de-i luasem eu sunt mai degraba gen "mamaia". Adica mamaia aia de la tzara. Urati, comozi, jalnici, de sacrificiu. Nu-i mai vezi dupa. EU una asa am facut.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Urmy, Municipalul e ok, om sensul ca e unul dintre spitalele decente iar daca ai noroc si te cazeaza in aripa renovata, cu desene pe pereti sau la rezerva te poti considera chiar norocoasa. Nu e cum ar trebui sa fie, dar nici groaznic nu-i pe langa altele cel putin. Eu am facut cezariana, bani am dat inainte doar anestezistului, atunci cand a venit la patul meu sa-mi puna intrebarile de "sanatate" dinaintea operatiei. Restul am platit ulterior, ginecolog, mana a-2-a, neonatolog, etc, de fapt sotul le-a dat plicul fiecaruia. Le mai dadeam pe loc tuturor care veneau sa-mi faca cate ceva, calmante, etc. dupa operatie. Tu presupun ca nasti natural si in cazul asta nu stiu cum este, probabil dai de la intrare pana la iesire tuturor asistentelor sau infirmierelor cu care interactionezi si doar medicului si moasei dupa prestatie.
Cu chiloti m-au lasat dupa ce mi-au scos sonda urinara, din aia cum spune Bee, imensi, din bumbac, de mamaie . Tampoanele nu prea fac fata, poate doar daca iti cumperi din alea maxi, sunt unele speciale, pt. debit f. mare. Eu imi amintesc ca mi-au cerut parca doua pachete de vata cand m-au dus la et. 5 si am mai folosit si in plus. Ei oricum iti pun vata, e bun sfatul lui Bee cu vata invelita in fasa sterila. Daca te mai pot ajuta cu ceva...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Bee

Urmy, exact asa cum spui tu l-a intrebat sotul pe medic. Parerea mea e sa-l intrebi pe el de banii pentru altii. La anestezist + asistente eu am dat inainte. LA neonatolog dupa. La doctor a dat Radu si mai dupa (era logic ca va primi ceva, ca doar ma stia de pacienta cotizanta), dar a luat mai putin decat am vrut noi sa dam.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee...sincer mi-e jena sa il intreb asa ceva, mi se pare mult prea finut si nu imi permit.

Apropo de pacienta cotizanta, credeti ca doctorii stiu cati bani le bagam noi in buzunar? Cand nu mergeti la cabinete private ci la spitale cati bani le dati>? Asta doar de curiozitate.

Eu am impresia ca dr. la care merg are asa de multe paciente incat nu ma mai tine minte, doar asa dupa figura. Nu imi place asta, dar nu am ce face.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am uitat sa-ti mai scriu ca tie iti dau camasa de noapte in care nasti, dar pe urma te poti schimba cu a ta, eu asa am facut. Iti mai trebuie papuci. Eu chiloti mi-am luat din Obor. Pe bebe ti-l imbraca ei, cica in ceva steril, dar il poti schimba cu hainele tale. Sau, daca nu vrei, il tii cu ale lor si il imbraci doar la plecare.
Musai insa trebuie sa ai la tine pampers, in fine, scutece si cosmetice ca iti cer ca sa ti-l spele. Eu cu banii nu am intrebat dr. si nici nu l-as intreba, nu stiu de ce.
Mie cel mai bine mi se pare sa te interesezi acolo, pe la fete (colegele de suferinta) in spital. Sau acum, tot la fete , adica la noi si sa-ti faci deja plicurile. Oricum el, Radoi, nu-ti va spune sigur o suma.

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Annisia, Urmy dragelor, stati sa vedeti voi ce chiloti se poarta dupa cezariana....putin spus babeta....din aia cu talie inalta si cat mai lati in fata sa nu te taie pe operatie. Sa vedeti aici modele
Urmy scumpo, nu am zis ca exagerezi..adevarul este ca si eu inainte sa nasc ma gandeam cum as putea sa tin totul in jurul lui bebe cat mai steril, dar m-am linistit cat am stat in spital si am vazut cum sunt tratati acolo. De exemplu laptele il faceau cu apa plata, fara sa o fiarba inainte, de spalat il spalau direct de la chiuveta, etc...

betty78 cu Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Urmy, eu mi-am luat chiloti de la taraba, de la Big. Din aia de bumbac 100%, albi, frumosi foc
erau la cutie de 5 buc. - 100 mii, deci 20 de mii bucata
iti dai seama ca ii arunc dupa ce trece nenorocirea (eu port numai tanga super decoltati si cu plasa sau danteluta), dar pt ce ne trebe noua (sa se scurga mizeria in ei) sunt prea buni...
o sa il sperii pe al meu cu ei, dar o sa-si revina el

Tomitza 38+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Bee, Tomasa, Annisia - multumesc.
Daca nu uit, o sa vb cu dr. sa intreb cum sa facem sa ma internez in aripa noua.
Poate imi nimeresc si eu chilotii potriviti. Imi mai luasem eu unii din aia de mamaie cum ziceti voi, dar ma deranjau la burta. Restul cica aveau in compozitie si altceva decat bumbac.

Uff, tare grele e cu necunoascutele astea....hai ca am scris azi mai mult ca niciodata, dar acum sunt cu sotul in apt. in care tb sa ne mutam daca e gata in timp util, el munceste de zor la asamblatul mobilei de bucatarie si eu cu degetelele pe tastatura.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da Urmy, ne-am dat seama ca te plictisesti...

Roxuleeee, ce faci fetita? Vrei sa ne bagi in priza?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Urmy, Municipalul e ok, om sensul ca e unul dintre spitalele decente iar daca ai noroc si te cazeaza in aripa renovata, cu desene pe pereti sau la rezerva te poti considera chiar norocoasa. Nu e cum ar trebui sa fie, dar nici groaznic nu-i pe langa altele cel putin. Eu am facut cezariana, bani am dat inainte doar anestezistului, atunci cand a venit la patul meu sa-mi puna intrebarile de "sanatate" dinaintea operatiei. Restul am platit ulterior, ginecolog, mana a-2-a, neonatolog, etc, de fapt sotul le-a dat plicul fiecaruia. Le mai dadeam pe loc tuturor care veneau sa-mi faca cate ceva, calmante, etc. dupa operatie. Tu presupun ca nasti natural si in cazul asta nu stiu cum este, probabil dai de la intrare pana la iesire tuturor asistentelor sau infirmierelor cu care interactionezi si doar medicului si moasei dupa prestatie.
Cu chiloti m-au lasat dupa ce mi-au scos sonda urinara, din aia cum spune Bee, imensi, din bumbac, de mamaie . Tampoanele nu prea fac fata, poate doar daca iti cumperi din alea maxi, sunt unele speciale, pt. debit f. mare. Eu imi amintesc ca mi-au cerut parca doua pachete de vata cand m-au dus la et. 5 si am mai folosit si in plus. Ei oricum iti pun vata, e bun sfatul lui Bee cu vata invelita in fasa sterila. Daca te mai pot ajuta cu ceva...

34+Maria

Buna,
Sunt o mamica de noiembrie-decembrie si voi naste si eu la Municipal, spune-mi te rog care sunt "scorurile' pe acolo ?Cu cati banii ar trebuii sa ma pregatesc pentru o cezariana.

Raspunsul poate fi aici sau pe PM

Succes si sanatate mamicilor si bebeilor vostri

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput