Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 27
cecilia L spune:
Bernix si tata Bobo felicitari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesa Ana-Elena, careia ii doresc sanatate si mult noroc in viata pe care tocmai o incepe.
Noi suntem bine, foarte vioi, avem nelipsitele arsuri, dar am scapat de starea de rau.
Felicitari fetelor care au fost la dr. azi.
cecilia,38+ Cristian Matei
georgi_ana25 spune:
Fetelor astazi cred ca am facut o prostioara, am avut o pofta teribila de struguri si am mancat vreo 4 ciorchini maaarrriii si acum am o diaree de stau mai mult la wc decat la pc dati-mi si mie o solutie sa remediez situatia...sa fie o solutie rapida! va rooogggg!!!
georgiana36+ Andreea Cristina
Sabina spune:
nu ma ingrijorez prea tare ca nu e Ani acolo, in fond, vine sa ne vada acasa cand se intoarce din coincediu, nue nicioproblema, la Sofia a fost numai la nastere, ca tot asa, trebuia sa plece undeva.
toata chestia e ca acu 5 ani am fost cumva "protejata" ei si m-au mutat la saloanele alea dragute, unde asistentele sunt mult mai amabile etc.
sotul meu a ras de mine si mi-a zis ca-mi fac griji degeaba, pana la tot 10 o sa iau si la examenul asta,
eu le inteleg pe Sim , Luy si alina.clau ca nu dau nici un semn. Sunt obosite mai!! dupa ce nasti cu cezariana, numai de computer nu-ti arde.
Andreea, n-ai ce face, vrei nu vrei, de nascut pe neprevazutelea tot o sa nasti.
Planifica-ti asa gandurile si gata, persoana echilibrata si chibzuita din tine va fi impacata
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
amar spune:
Roxana eu nu am ozi anume cand nu vreau sa nasc..dar vreau sa nasc pt ca simt ca nu mai pot..nu-mi mai incap in piele..am ajuns la saturatie cu toate starile...din cauza de prima data...nu am frica ..de nastere...si chiar daca as avea oricum nu am ce sa fac..alta cale nu e...oricum daca e sa dau o data sa fie dupa 9 sept...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Sabina spune:
Georgiana, in afara de smecta, habar n-am.....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
georgi_ana25 spune:
smecta nu am acum in casa dar ma intrebam ceaiul de menta e bun? ca parca tot la voi am citit ceva de genu asta
Sabina spune:
Da, bea ceai de menta, dar sa nu cumva sa-l indulcesti!!
:)
georgi_ana25 spune:
Sabina multumesc stiu ca e o combinatie periculoasa ca la diaree sa ii dai si dulce! multumesc de raspuns
Sabina spune:
Ma duc la nani, sunt franta de oboseala.
pupi.
tomasa spune:
Bobo, multumim mult de vesti! Eram tare ingrijorate toate. Sa va traisca fetita si sa recupereze repede! 1.700 e cam putin intr-adevar pt. varsta asta a sarcinii, macar bine ca nu s-au inselat scotand-o mai repede. Sa-i transmiti lui Bernix refacere rapida si multi de la noi toate.
Sabina, scuze, nu am inteles intrebarea . Parca sunt elevul Bula, hi, hi, hi. La salon in noaptea respectiva au mai venit asistente cand si cand, uneori le chemam eu pt. calmante, alteori veneau singurele pt. ca se facea ora pt. doza de epidurala, sau se uitau la sonda, la branula. Oricum banuiesc ca in post-operator as fi avut parte de atentie si supraveghere mai buna, dar asa s-a hotarat peste capul meu. Nu ca as fi avut vreo parere in leg. cu asta, fiind la prima nastere si fara experienta in domeniu. Din pat m-au ridicat pe la 6 dimineata, deci dupa mai mult de 12 ore.
Oricum, insist, tu nu cred ca prinzi noaptea la reanimare, operata fiind de dimineata.
Pana cand e in concediu dr. Culcer?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria