Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu am din frunze, dar intrebarea mea era insa "Din ce saptamana incepi sa-l bei?"

Scuze ca te sacai cu asta, dar azi intraram in sapt. 35 (Annisia, am implinit azi 34 sapt. fix, asa ca incepe sapt. 35 - corect, nu?) si voiam sa stiu daca sa incep sa beau. Parca ziceai 2 cani pe zi, una dimineata si una seara...

Irina 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

Anca, patut 70/140 au si la babycomfort si la barza, dar nu stiu daca e cu laterala culisabila
s-ar putea mai degraba la babycomfort sa aiba...

Tomitza 38+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Multumesc frumos Tomitza. Intr-adevar la babycomfort au dimensiunea asta dar nici unul nu e cu laterala culisabila, ci sunt transformabile in pat de copil. Cred ca eu as fi vrut si transformabil in pat si cu laterala culisabila, dar cred ca vreau prea multe.

Anca 30+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Eu am din frunze, dar intrebarea mea era insa "Din ce saptamana incepi sa-l bei?"

Irina 34

Da, 2 cani, una dimineata si una seara sunt suficiente si poti bea deja. Nikole, mamica de iulie-august, a baut din saptamana 32 cate 2 cani pe zi iar din sapt 34 cate 3 cani.

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alfa_anca

quote:
Originally posted by toma_lly

Anca, patut 70/140 au si la babycomfort si la barza, dar nu stiu daca e cu laterala culisabila
s-ar putea mai degraba la babycomfort sa aiba...

Tomitza 38+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Multumesc frumos Tomitza. Intr-adevar la babycomfort au dimensiunea asta dar nici unul nu e cu laterala culisabila, ci sunt transformabile in pat de copil. Cred ca eu as fi vrut si transformabil in pat si cu laterala culisabila, dar cred ca vreau prea multe.

Anca 30+ Elena

poze

Incearca si la Ikea. Am vazut ca aici la noi au in Ikea asa ceva, poate gasesti si in Ro.
Bafta!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana, mersi mult!

Irina 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Lia_Bscumpo, bine ai revenit acasa!!!! Partea cu somnul o sa te streseze inca si mai mult. al meu deja a inceput sa fie exagerat de haplea, iar apoi vomita si plange cate o ora/2 de dureri de burtica. In legatura cu alaptatul cred ca Tomasa ti-a raspuns deja. Eu una cand nu vrea sa apuce sfarcul, strang putin de mamelon si ii fac un asa zis pliu pe care il bag in gurita. Cateodata mai prind momentul cand casca.
RGE multumesc pentru urari!!! Am vazut PM de la tine si iti raspund in cateva momente

betty78 cu Mario-Alexandru 12 zile

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, tu cum ai luat Galactogil?, la cat timp dupa ceza si in ce cantitate? Mi-am cumparat si eu azi de la Helpnet si o sa-l rog pe sot sa imi aduca la spital si ceai de chimen si ananson.Ce mai pot sa fac ca sa ma laptic destul de repede dupa ceza?

Mandarinutza 38+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, ce cauti la serviciu? Nu ziceai ca ai program redus?

34+ cu Ioana

Mergi la inceput

Carpatina, Nana a stat la birou sa-mi raspunda mie la intrebari. :))
De fapt cred ca e numai ora 11 in Islanda.

Irina 34

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Nana, ce cauti la serviciu? Nu ziceai ca ai program redus?

34+ cu Ioana

Am da, vin de la 8-12 insa e diferenta de fus orar intre Ro si Islanda, de 3 ore. Adica, acum la noi este 11:05.
Mai am o ora si plec acasa.
Pupici.

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput