Mamici de septembrie-octombrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lia_B incearca sa mulgi un pic sanul inainte sa i-l dai, ca sa nu fie prea tare (incarcat de lapte) si sa il poata apuca. Poate ar mai merge sa lasi si cateva picaturi de laptic pe sfarc, ca sa-i simta gustul. Si incearca sa-i dai cand ii e foame dar nu cand este absolut disperat, fiindca atunci e posibil sa nu aiba rabdare sa traga, din bibe ii vine mult mai usor si daca e super-flamand mai rau il enervezi cu sanul. O vreme incearca sa eviti biberonul, hraneste-l cu lingurita, cu seringa, cu orice numai cu bibe nu, ca sa uite de el si inlocuieste-i si laptele praf cu lapte muls de la tine. Te vei chinui asa, dar de foame va manca pana la urma, numai sa ai nervii foarte tari. Alte idei nu-mi vin....

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Nana cum luai tu fierul impreuna cu ce...ca am o prietena in 3 luni care are lipsa.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Il luam cu o tableta de vitamina C efervescenta, ca asta il fixeaza cel mai bine. Si nu se consuma lactate, cafea, cu 2 ore inainte si nici 2 ore dupa. Altfel ia fierul degeaba. Asta mi se pare cel mai nasol cu tinutul cont al lactatelor.

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Tomasa, multumesc de sfaturi, am sa incerc chiar de la urmatoarea masa.

Am citi un pic din urma, si vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru urari, mi s-a inseninat sufletul si oboseala parca s-a mai diminuat.

In legatura cu cercelusii, noi i-am pus fetitei inca din spital, nasa fetitei fiind chiar dr. care mi-a facut ceza. fetita nu a plans deloc la injectie, deci nu mi se pare a fi traumatizant, dar bebele nostru a fost destul de mare.

Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dany2007, mamica de noiembrie-decembrie, eu ti-as da mesaj privat cu placere dar tu nu ai PM-ul activat. Cum facem?
Pana una-alta, uite ce a postat intr-un capitol anterior o fata de la noi de la odisee, Mirela, care a nascut tot la Municipal si s-a interesat pe acolo de preturi:
Annisia,tu ziceai ceva de banii dati in spital.Uite cat am dat eu(m-am cosultat si cu alte fete,una dintre ele nascand cu aceeasi dr.):dr.10 mil.(n-am avut timp sa schimb euro),dr.mana a 2 a:2mil.,anestezist:100euro,neonatolog:2mil.si la asistente cate 100mii pt ca altfel sunt mai dure cu injectiile.
Nu stiu daca e bine sau rau cat am dat dar asa se proceda acolo.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Lia, felicitari pentru bebica si bine ati venit acasa! Ai incercat cu mameloane de silicon? Am inteles de la fete ca sunt bune pana se formeaza sfarcul. Eu nu prea ma pricep, dar sunt sigura ca fetele care sunt la al doilea bebic au experienta in domeniu! Multa bafta!
Daniela76, am vazut ca esti constanteanca. Suntem apropiate ca termen. Tu la ce medic esti?
Eu ma vait de solduri rau de tot. Ma doare asa tare soldul stang de aproape ca nu mai pot calca pe picior, nu ma mai pot apleca. Sunt disperata, ca nu imi place deloc sa stau locului si ma simt asa neputincioasa sa nu pot sa merg. In rest suntem bine, bebe imi zapaceste burtica, se impinge cu forta de zic ca o sa imi plesneasca burtica. Dar ma bucur ca e activ, asa stiu ca e bine.
Cu somnul stam prost. Adorm tarziu, ma trezesc la o ora si jumatate si nu ma odihnesc, dar asta e. Au inceput sa mi se umfle si mie picioarele, credeam ca scap.
Ma minunez de fetele care inca mai muncesc. Sunteti niste viteze, felicitari!
Va doresc o zi buna!
Carmen 34+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

URMY DUPA POSTARILE TALE MI-AM DAT SEAMA CA ESTI UNA SI ACEEASI CU CEA PE CARE O CUNOSC EU.."mireasa"
...fetelor cat despre arsuri la mine nu mai tine nici laptele rece nici Rennie..acum merge cu seminte decojite la punga ..bag seara la televizor cate o punguta si nu am treaba..sper sa functioneze si la voi !!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna, fetele!

In primul rand Felicitari! mamicilor si bafta multa si sanatate celor ce urmeaza sa nasca.

Scuzati intruziunea, dar am si eu o intrebare, dat fiind faptul ca voi sunteti avansate si aveti deja cumparaturile facute : ati vazut pe undeva patutz cu dimensiunea 140/70 (asta ar fi dimensiunea saltelei de fapt) si care sa aibe si laterala culisabila?? EU tin fff mult la aceasta laterala culisabila.

Va multumesc anticipat si va urez o zi minunata!

Anca 30+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou,

Adimercedes ce te mai inteleg,si eu azi am plecat mai devreme,si le-am dormit nene.
Ma bucur ca a obtinut mami tau viza,si eu deabia o astept pe mama duminica.
Curatenie nush cand mai apuc sa fac,e jale...nici cu aspiratorul nu am mai dat...nu se vede praful pe parchet,dar e prezent...si ma enerveaza la culme...dar nici nu facApa la pesti a devenit vernil-albastruie,zici ca e lacul IOR,in zonele groaznice(pt cunoscatori),dar nici de ala nu ma ating.Nush cand le-oi face...vreau macar pana vine mama sa dau un aspirator si-un mop
La mine contractiile persista...dar nu se agraveaza...vorba ta Rox nu cred ca nasc inca.
Gata,ma duc putin la cumparaturi ca n-am nimic in frigider.
V-am pupacit.
Ps:Merci de parola

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Anca, patut 70/140 au si la babycomfort si la barza, dar nu stiu daca e cu laterala culisabila
s-ar putea mai degraba la babycomfort sa aiba...

Tomitza 38+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

danielle02, tu esti suparata, de ce scrii asa rar? Uite o si stai aproape!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

esti o dulce nu sunt suparata absolut deloc.Doamne,de ce as fi??? dar nu prea am noutati,astept si eu pitita aici momentul cand va veni pe lume micuta mea.mi se face pielea toata de gaina cand vad ca deja s-a dat startul si la noi.

danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput