Intrebare delicata
Desi stiu ca poate a mai fost discutat acest subiect am nevoie sa stiu cat mai repede .. preturile pietei din perioada asta in anul 2007.
Sunt constienta ca e un subiect delicat, ca nu trebuie sa incurajam astfel de practici am nevoie de aceste informatii.
cat se mai da pentru o nastere normala? dar pentru nastere normala cu epidurala? (vorbim si de anestezist)?
Stiu ca ar trebui sa beneficiem de grija si gratuitate, dar cand e vorba de o nastere a unui pui de om, de ce se intampla in timpul si dupa nastere eu cel putin, pana se clarifica si la noi toate cele, sa stiu tot ce e necesar... inclusiv spaga pentru atentie buna din partea medicilor, asistentelor, etc.
in 2 saptamani o sa apara puiul mic , al doilea.... dar de cand am avut-o pe mergareatza si pana acum au evoluat preturile...
Multumesc frumos.
-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
Raspunsuri
mychydutza spune:
eu am nascut la Giulesti, natural. am dat 1 mil la moasa (i-a meritat din plin), dupa ce am nascut. la dr am dat 3.5 mil pt ca am nascut cu medicul de garda pt ca am nascut inainte sa ajunga dr care m-a urmarit, insa am inteles ca 5 mil se da pt nastere naturala.
la anestezist am inteles ca 1.5 mil se da. daca faci epidurala am inteles ca e 3.5 mil cu tot cu onorariul anestezistului. pt cezariana cam 7 mil se dau la dr+ epidurala. e bine sa ai la tine bancnote de 1 leu nou, pt ca merge cam 2 lei noi la infirmiere pt schimbat lenjerie si
pijama curata si la toaleta de dimineata si seara tot cate 2 lei noi. bafta multa si nastere usoara
mihaela
Cris_N spune:
multumesc frumos pentru raspuns. si eu tot la Giulesti o sa nasc asa ca e cum nu se poate mai nimerit raspunsul tau :)
-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.