Dvs ii puteti oferi singura sansa! (2)
nota moderatorului:
Am primit toate documentele cerute de regulamentul acestui forum.
Va dorim succes in campanie.
----
partea intai
ORIGINAL POSTAT DE mihaela_p
Imi asum responsabilitatea campaniei strangerii
fondurilor.
Va scriem în numele baietelului nostru Gabriel-Alexandru în vârsta de numai 2 anisori, cu mari probleme de sanatate.
Astazi la cei 2 anisori ai lui este la nivelul unui bebelus de 2-4 luni din punct de vedere psihic si motor.
El nu-si sustine bine capul, nu poate sta în fundulet, nu poate spune „ma doare, apa, mama..”, nu poate tine o jucarie în mâna, nu poate face….nimic, dar te urmareste cu ochii lui mari, zâmbeste….
Este diagnosticat cu: encefalopatie epileptica(crize focale complexe), tetraparezaflascaretard sever în dezvoltare, microcefalie.
Am fost la cei mai buni medici din Bucuresti si Tg Mures; începând de la vârsta de 1 luna si jumatate, când a facut prima convulsie generalizata si am aflat despre boala lui.
În prezent este sub tratament continuu cu: Topamax, Depachine, Sabryl (medicament pe care îl luam din Franta), Uteplex(medicament din Franta), Risatarun(medicament din Germania), Carnil, Tanakan, Glicerol sol 50%. S-au încercat toate anticonvulsivantele dar crizele nu au fost stopate.
Durerea noastra nu se poate exprima în cuvinte, ea doar se vede pe chipurile si în ochii nostrii si mai ales în ochisorii lui Alexandru…,cere ajutor!
Mai are o singura sansa , operatia în China Xi Shan Hospital Beijing unde deja este programat.
Facem apel catre toti oamenii cu suflet, va rugam sa ne AJUTATI , cu orice suma cât de mica întrucât costul operatiei este de 20000 USD depaseste posibilitatile noastre.
În urma acestei operatii are mari sanse de a se recupera. Puneti-va pt 1 minut în locul nostru.
Pentru cei ce vor sal ajute pe Alexandru am deschis urmatoarele conturi la Raiffeisen Bank , Dragasani, Jud. Vâlcea, Str Bisericii, nr.3, România
RON: RO16 RZBR 0000 0600 0459 9554
EUR: RO98 RZBR 0000 0600 0862 8525
USD: RO38 RZBR 0000 0600 0862 8538, Titularul conturilor Predoi Mihaela Anca
Codul SWIFT RZBRROBU
Adresa noastralocalitatea Dragasani, jud. Vâlcea, str. Libelulei, bl L5, sc A, et III, AP.15, România
CONTACT : PREDOI MIHAELA 0721935702, predoi_m@yahoo.com sau predoi_gabriel_alexandru@yahoo.com
ACCESATI http://predoi.netfirms.com/ si puteti vedea toate documentele.
Va rugam trimite-ti acest mesaj la câti mai multi prieteni pt ca Alex sa aiba o sansa la o viata normala.
Dumnezeu sa va ajute si sa va fereasca de orice suferinta!
Raspunsuri
lulu75 spune:
A mai primit cineva vesti de la Mihaela?
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
anda141 spune:
Nu am mai primit, in afara de ce ai primit si tu. Si eu intru mereu sa vad ceva de la ei. Sper din toata inima sa fie bine...
http://www.copaculdehartie.ro
anda141 spune:
Am vorbit acum cu Mihaela pe mes.
Alex este un pic mai bine , nu a mai vomitat, a mancat destul de bine si isi misca capul. Nu il mai misca dupa operatie de frica sa nu il doara. A mai trecut prin niste emotii...dar au trecut.
Astazi i-au facut si ultima interventie cu implant de celule la coloana.
Daca totul e bine cam pe 8 sept. vor veni acasa. Era ceva mai optimista Mihaela. Medicii spun ca e inca devreme sa se pronunte in legatura cu crizele ,inca nu s-a relaxat creerul, sa speram ca se vor stopa nenorocitele astea de crize sa poata incepe recuperarea.
Doamne ajuta sa fie bine, eu zic ca va fi.
Dan.D. spune:
"Alex e mai bine. Nu mai are dureri si reusesc sa il tin sa stea in fundulet fara sa planga. Misca capul, chiar doarme pe partea dreapta unde a fost operatia. Astazi i-au scos copcile si locul arata destul de bine. E putin umflat dar e normal."Asta este ce ne-a scris astazi Mihaela pe mes.Ne rugam in continuare sa fie cit mai bine Alex.
Cu drag Dan & family
aidaciolac spune:
Bravo Alex fa-te bine pui mic de mama luptatoare!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
cosmina_72 spune:
Ne rugam la Dumnezeu ca micutul luptator sa fie bine cat mai repede.
Mult curaj si putere.
anda141 spune:
Multa putere , multa, multa sanatate va dorim!! Ne gandim mereu la voi , sa va intoarceti cu bine acasa !!
Irinel spune:
Doamne ajuta!
Dan ce mai face Cosmina? Ce se mai incearca pentru ea? Mai e deschis vreun subiect despre ea? Sa va dea Dumnezeu numai bine!
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
anda141 spune:
Nu am mai primit nici o veste de la Mihaela, mai stie cineva ceva ?? Sper ca sunt bine, ar cam trebui sa se intoarca acasa zilele astea.
lucia_cs spune:
Nici eu nu mai stiu nimic despre ei. A reusit careva dintre voi sa-i sune in camera? Eu am incercat dar imi da eroare.
Mihaela, daca ne citesti, sa stii ca suntem cu gandurile la tine.