Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Doina, bafta! Sper sa reusiti, trebuie!
Eu intru mai rar, dar urmaresc ce se petrece.
Spor la lucru lui Dan intre timp pe aparatul pe care il are la dispozitie pana la procurarea verticalizatorului.

Toate numai de bine,

p.s.am mai depus 20 ron la ING pe 17. Atat am putut... Sa dea Domnul sa fie mai mult data viitoare!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lia iti multumim mult de tot!!!!Putin cu putin se aduna MAREA!!!Luni o sa merg la banca si iti confirm.Pana ieri situatia era la fel.
Azi l-au sunat pe Dan de la Romtelecom caci abonamentul e pe numele lui , a ramas caci pana la ora 16 sa ne sune iar dar nu ne-au sunat,
s-a intrat iar in weekend....nu stiu ce sa mai zic...mai bine tac.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

A primit Soni documentele pentru verticalizator.A luptat mult Soni iar lupta a fost un succes!!!Au facut reducere iar cu transport cu tot costa 1.800 euro.Iti multumim Soni din suflet!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Acestia sunt banii din cont , plus 20 ron de la Lia.De rest am rugat pe un prieten sa ne imprumute cand aflam suma totala, am sunat acum si mi-a spus ca nu mai poate a intervenit ceva in familia sa.Acum caut solutii.
MARIAA 50 ron.
MEGBENG 50 ron.
VIRGI 100 $
LIA 20 $
GEGEA 100RON
MONICA-ELIZABET 50 RON
VIOLETA69 50 RON
AISSA 25 RON
ANDEEEAP 25 RON
DORY232002 20 $
DONATOR ANONIN 1000 EURO
DANELUTZA 50 EURO
MELANIES 68 EURO
si nu stiu cum se scot banii din contul de moneybookers, am incercat sa tranfer in contul de la banca ...10 euro...mi-a luat comision 2 euro si nu a transferat nimic...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Multumesc Doina! Nu ma mai lauda atit e adevarat ca am subisata de telefoane , da aici se mai si trateaza!
Deci ca sa stie si fetele, am copiat de pe preventivul facut toate preturile.
Pat Markus- 1.580€ reducere 15% 1.343€ TVA 04%
sandale speciale pt picioare - de la 80€ la 68 € 04% TVA
Sustinatoare laterale pt miini - de la 105€ la 89,25€ 04% TVA
cheltuieli ambalaj 13.50€ 20% TVA
Transport Zimnicea 250.00€ 20% TVA

Costul total acasa- 1.876.46

M-am uitat la westwern union , la aceasta cifra costul e de 85,50 €

Daca nu alegem asta ca sa fac eu bonific bancar, intreb si poate il faci tu direct din Romania si economisim banuti!

Ma bucur ca in sfirsit se poate rezolva cumva! dar am inteles ca cine te putea ajuta nu mai poate! Acu cum facem ? Ufffff!!! Nasol da oferta care mi s-a facut e valabila doar 2 saptamini! Auuuuu!!! Sa speram in DD ca ne da o mina! Doina fa socotelile in euro de cit ai si cit mai trebuie , sa avem toate o idee! Eu mai incerc o varianta de ajutor! Da nu promit nimic! Pina nu vad sau aud nu dau sperantze desarte nimanui!
Va pup, pup si fetele care sint alaturi, si sa auzim de bine! Soni

Mergi la inceput

Soni, ma descurc eu cumva, luni pana la ora 16 pun banii.Trebuie cineva dintre cunoscuti sa ne imprumute.In vremurile trecute cand nu aveam probleme noi i-am ajutat cu imprumut pe destui.Nu ma las, o descurc.DOAMNE AJUTA!
Cum sa nu te laud?caci a trebuit sa insisti pentru ca sa faca reducerea, la noi fiecare euro conteaza...

Doina Bita

Mergi la inceput

Prin Soni o familie a donat 50 euro.Este vorba despre:
ILARIO si MONIA pt sufletul copilului lor de 8 ani plecat pt o boala incurabila!
Le multumim din suflet!!!Am facut ieri transferul din contul de moneybookers, mi-a dat mesaj ca se transfera banii in contul meu de la banca in 3-5 zile lucratoare.Acum luptam sa facem rost de diferenta.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doina de cat mai ai nevoie????stai sa vb cu fetelee..sa vad cat au mai strans..offff ce rau imi pare ca nu's in tara..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Liana avem 1321 euro, Soni mai are 50 euro deci 1371, euro.In total ne trebuie 1.876, 25 plus 85, 50.Noi ne-am imprumutat de ceva euro, Soni are niste promisiuni, poate ne descurcam si apoi vad ce fac/
DOAMNE AJUTA!Tu sa ai grija de tine si sa ne dai vesti care sa ne bucure mult!!!!Visul vostru sa devina realitate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Doina, azi am depus 50 roni in cont. Sper sa strangeti banii
Pana cand trebuie adunati?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput