Dragoste si suferinta.......
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sanziana72 spune:
Tuluz82, e important sa vorbesti cu parintii tai despre ceea ce ti se intampla. Sunt sigura ca ei ar vrea sa stie ce e cu tine si te-ai simti si tu mai bine sa poti vorbi cu cineva, plus ca te va ajuta sa vezi lucrurile mai clar daca le expui si altcuiva.
Plecarea intr-o tara straina, departe de cei pe care ii iubesti si unde trebuie sa iei totul de la capat este destul de solicitanta oricum. Ceea ce uneste sau desparte un cuplu (sunt destui care s-au despartit dar si destui pe care greutatile i-au unit).
Tu faci cum simti, dar eu nu as pleca departe de toate cu o persoana cu care nu sunt in siguranta. Iar din ce povestesti nu esti. De unde sa stii cum va reactiona cand stressul se va acumula ? Si nici nu vei avea unde sa te duci, cu cine sa vorbesti.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
![](images/user_woman.png)
alincic spune:
Cum a spus si sanziana,plecarea intr-o tara straina duce dupa sine si unele tensiuni.Pot sa va intareasca dar pot si sa va incurce relatia si mai mult.
Incercati sa va rezolvati cit de cit pe loc problemele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Viata isi urmeaza cursul ei stiut (de ea, fireste) si ne ofera tot felul de surprize. Ma tem ca nu faci nimic daca treci peste ele, nu o sa mori, dar vai suferi.
Situatia dintre voi nu e clara, asa ca nu cred ca ar trebui sa vorbiti de plecare, avand in vedere ca trebuie sa fiti oricum foarte uniti, va asteapta un stres puternic, pe care trebuie sa-l depasiti. Ori daca voi nu gestionati problemele de aici...
Nu pun in discutie cine-i vinovat, dar din punctul tau de vedere cred ca ar trebui sa nu mai treci peste nici un fel de violenta. Pentru el ar trebui sa fie usor sa renunte, mai ales ca spui ca te iubeste.
Da, consiliere, dar si discutie cinstita: mai, eu nu m-am casatorit pentru ca n-avea cine sa ma cafteasca...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007