***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by andreap

Se pare ca da,la BRD e cam greu,daca nu imposibil sa faci cerere de refuz....mi-a spus asta pritena mea,directoare de agentie,si chiar cred ca m-ar ajuta daca ar crede ca se rezolva.Are dreptate intr-un fel:am consimtit sa mi se ia banii,ei sunt de "buna credinta" si vor sa-mi dea CEC,si in fond nu o sa se lupte BRD-ul ptr.mine Madam X sa-mi recupereze banii.Apoi am sunat la linia gratuita unde 2 persoane mi-au spus ca nu prea se poate,eu 'sa incerc totusi'.le-am spus si eu faza ca alte banci accepta..ce naiba sa fac?sa astept 45 zile sa-mi spuna astia ca nu se rezolva si apoi alte 45 sa-mi iau banii pe CEC?Off...sa-i ia naiba pe astia cu banca lor si pe LR ca sunt de KKao!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

UNU LA MANA EI NU POT DOVEDII CA TU AI PRIMIT CEC.
DOI LA MANA E DREPTUL TAU SA CERI RAMBURSARE PE O MARFA CE NU SA LIVRAT NICIODATA .
LISTEAZA POSTUL LUI OVIDIU SI DAL PRIETENEI TALE , PPOATE IL OFERA CUIVA AVIZAT DIN BANCA SI POATE GASITI UN RASPUNS.
NOI AICI CAUTAM CEA MAI SIMPLA MODALITATE DE A RECUPERA BANII FARA A SUPORTA NOI COMISIOANE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citind postarea lui Ovidiu, m-am apucat si-am listat informatiile de la LR, emailul cu confirmarea comenzii si un email in care mi se comunica ca nu mai livreaza in Romania (asta dupa ce-am intrebat despre coletul meu). Maine ma duc la banca (Alpha) si o sa stau pe capul lor pana voi face un refuz de plata.

Nu-s multi banii, dar is banii mei si ii vreau pe toti inapoi. Mai bine ii donez Sosonicii ca are mai multa nevoie de ei decat LaRedoute.

Ce-ar fi sa se posteze pe prima pagina informatiile de la Ovidiu? Astel, toti cei pagubiti sa aiba informatii despre cum sa initieze demersurile pt refuz de plata.
Iar daca vom primi cecuri, sa le ignoram, sa le trimitem inapoi sau sa le rupem si sa le facem poza pe care s-o trimitem pe email.
Sfatul meu e: NU incasati cecurile.Ca sa vada francezii ca romanii nu pot fi calcati in picioare.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovidiu_D spune:

[quote]Originally posted by acina

Fetele eu am printat postarea lui Ovidiu si cu ea m-am dus la banca .Din fericire tipa la care am depus cererea stia despre ce e vb cu refuzul de plata.dar daca nu ar fi avut habar eu una as fi insitat pe codurile alea pe care le-a pus Ovidiu acolo 30 si 59 cu denumirile lor.Chiar daca nu au avut caz similar cei de la banca sunt obligati se pare sa faca refuzul daca noi cerem asta...

Don`t give up - cum zic americanii ca doar ei au inventat si Mastercard si Visa:) Am mai postat ceva care sper sa va ajute in continuare. Aveti ocazia nu doar sa va obtineti banii inapoi ci si sa va fie acceptate comenzile, pe viitor, in cazul in care cineva ar mai dori sa comande de la ei sau daca nu cel putin vor sti concurentii lor ca nu trebuie sa consider Romania cum au considerat Algeria si Mozambique cand le-au colonizat.

Pe aceeasi tema a “guerilei” cu cei de la Redoutte revin cu precizari. Trebuie sa recunosc ca ma pasioneaza evenimentul din simplul motiv ca nici mie nu mi-ar conveni sa mi se intample ceva asemanator si sa ma simt neajutorat.

Pe scurt evenimentul consta in renuntarea/ stoparea companiei franceze de a mai onora comenzile catre Romania. Se ridica doua semne de intrebare: pe de o parte ce anume se doreste acum si care este obiectivul final iar pe de alta cum ar trebui “sanctionat” comportamentul iresponsabil al responsabililor de la compania amintita.

Teoretic compania a zis ca pentru a “scapa” mai usor si mizand pe faptul ca Romanii nu vor incasa cecurile ei vor limita pierderile[...]
http://www.daianu.ro/?p=52

javascript:insertsmilie('')
duel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

Va rog mult cine imi traduce si mie in franceza aceste randuri:
"Am 3 comenzi date la dvs. pentru care ati incasat banii direct de pe card...
am primit mail de anulare abia pe 24 august. va rog sa nu imi trimiteti cec-ru pentru returnarea banilor ci direct banii pe card, asa cum i-ati incasat!"

"I have 3 Orders with you for which you have been paid straight of my CC ... I only got an email saying my order was cancelled on the 24TH of August. Please DO NOT send me a cheque for refunding my Money but put it back as a FULL REFUND on my CC"

Trimite-le asta, din moment ce stiu sa citeasc Credit Card din engleza si e un pic diferit de "carte de credit" din franceza vor sti sa citeasca si textul tau..daca nu sa plateasca un roman sa le traduca. Mi se pare normal asa:)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Printati raspunsul lui Ovidiu si mergeti cu el la banca. Sa-l dea celui care se ocupa de asta la ei la banca si in mod sigur se rezolva

Nu ii lasam noi asa usor sa scape, macar daca nu ii scoatem complet pe tusa, daca trec de 1% procentaj de refuzuri de plata..zic macar sa expedieze frumusel comenzile PLUS niste bonus-uri pentru intarziere. Zic, asa ar face o companie care se respecta si isi respecta clientii...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Jasmine

Miki,sper ca n-ai inteles gresit ce am spus.
Din moment ce la unele banci s-a acceptat cererea de refuz de plata inseamna ca la acest tip de tranzactii banca stie din ce cont in ce cont s-au dus banii.Si daca ING stie,atunci cu siguranta stie si ABN.

E immposibil ca o banca sa nu stie din ce cont in ce cont cu o acuratete de pana la cateva secunde de la ora exacta cand s-a efectuat tranzactia pana la ora la care banii au fost efectiv s-au luat banii din contul dumneavoastra...Daca nu stiu sa invete sau sa caute mai bine..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielac

acum ma duc si eu la banca, la BCR sa fac refuz de plata, sa vedem ce patesc...

am trimis si mail la ambasada!

Vreau si eu a rig, coordonatele mailului comun!

Il gasiti aici: http://www.daianu.ro/?p=51
P.S. Sa va traiasca fetita:)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Lilly79

Citind postarea lui Ovidiu, m-am apucat si-am listat informatiile de la LR, emailul cu confirmarea comenzii si un email in care mi se comunica ca nu mai livreaza in Romania (asta dupa ce-am intrebat despre coletul meu). Maine ma duc la banca (Alpha) si o sa stau pe capul lor pana voi face un refuz de plata.

Nu-s multi banii, dar is banii mei si ii vreau pe toti inapoi. Mai bine ii donez Sosonicii ca are mai multa nevoie de ei decat LaRedoute.

Ce-ar fi sa se posteze pe prima pagina informatiile de la Ovidiu? Astel, toti cei pagubiti sa aiba informatii despre cum sa initieze demersurile pt refuz de plata.

L-am postat eu si aici http://www.daianu.ro/?p=51 si o sa fac ceea ce pot pentru a va ajuta. Repet putem actiona si pe cazuri in parte sa pentru a gasi cea mai buna solutie.

Anuntati-ma pe mail/ forum/ site cum evoulueaza lucrurile si unde intampinati dificultati.

javascript:insertsmilie('')
duel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
nu-i rea deloc ideea.
la ce adresa de mail ai trimis poza cu cecul taiat ?

Eu vorbeam de alte cazuri in care am avut de-a face cu CECuri.
Pentru LaRedoute nu am trimis inca..

Cred ca cel mai bine e sa la trimitem mailul direct de pe siteul lor, si daca nu putem pune atasamente, hostam pozele cu CECul/CECurile taiate pe un site gen tinypic.com sau imageshack.us si trimitem doar mail cu adresa spre poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Gata, am fost la BCR si a facut cerere de refuz de plata. am lasat-o la secretariat, dupa ce mi-a dat numar de inregistrare si m-a rugat sa trec maine sau poimaine sa vedem ce vor rezolva!

va rugasem mai sus sa imi traduceti si mie doua randuri in franceza, se poate, va rog mullllllllttttttttt!

Petitia online:

Mergi la inceput