***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miki,ce vrajeala ti-a servit madam directoare!Chiar asa,si astia de la banci ne cred idioti?Cum sa credem ca banca nu are decat numele comerciantului?Haida-de!Banca a facut o tranzactie intre contul tau si contul comerciantului,nu intre tine ca persoana si firma;deci stie exact in ce cont de la ce banca s-au dus banii.

Madau,asta ma intreb si eu.De ce naiba sa ma deranjez eu sa trimit cec-urile alea inapoi,pe banii mei?Eu le-am scris in repetate randuri ca nu accept cec.Acum o sa le scriu ca a venit ceul si eu nu-l incasez pt ca vreau banii in cont.N-am reusit sa ajung la banca sa fac cerere de refuz de plata,si nici nu cred ca reusesc sa ajung.Programul meu de la birou coincide cu programul bancii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am trimis si eu mail la Dl.Ministru....asa,mai mult ca sa-mi spun parerea..ce sa rezolve?
Am vb si la BRD din nou pe nr.acela cu 0800..categoric NU POT face refuz la plata.Suma mi-a fost luata din cont cu acceptul meu,deci nu pot cere asa ceva.Asta imi spusese si prietena mea de la ei,dar am zis sa mai intreb.Asta e,o sa astept CEC-ul ala de KKao!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,

io fac asa:

am facut refuz de plata, deci astept pana am raspuns de la banca si dupa aia in functie de asta, trimit sau nu cec-ul.
Daca banca solutioneaza in favoarea mea, atunci ar trebui sa-mi intre toti banii in cont si e treaba lui LR sa se sesizeze in caz ca ma duc cu cec-ul sa-l incasez.
Daca banca nu rezolva , fiindca din ce vad procedurile astea de recuperare nu sunt intelese la fel in toate bancile (vezi BRD), atunci trimit cec-ul inapoi si astept sa primesc banii pe card;
Eu am trimis cec-ul inapoi dupa vreo 3 luni deci nu e un termen limita in care trebuie sa-l trimitem.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor insistati cu refuzul de plata la orice banca ati avea contul...de ce zic asta??!pai dimineata am sunat la bcr si alea parca erau cazute din avion nici nu intelegeau ce vreau...ma rog dupa ce s-au dumirit si s-au intrebat una pe alta prin biroul ala au zis scurt ca nu se poate ca ei nu au mai avut un asemenea caz...bla bla

bun...am intervenit pe urma prin "cineva"care lucreaza la banca(uitasem ca am o asemenea cunostinta) si imediat s-a putut a vb cu dna de la biroul de operatiuni persoane fizice si se rezolva...maine trebuie sa merg cu toate actele si rezolv problema...dureaza 45zile intr-adevar dar primesc toti banii(cel putin asa mi-a zis)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa inteleg ca BRD-ul nu accepta refuz de plata? mi-e si groaza sa mai merg la idioatele astea, ca ele habar n-averau de asa ceva....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele eu am printat postarea lui Ovidiu si cu ea m-am dus la banca .Din fericire tipa la care am depus cererea stia despre ce e vb cu refuzul de plata.dar daca nu ar fi avut habar eu una as fi insitat pe codurile alea pe care le-a pus Ovidiu acolo 30 si 59 cu denumirile lor.Chiar daca nu au avut caz similar cei de la banca sunt obligati se pare sa faca refuzul daca noi cerem asta...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Printati raspunsul lui Ovidiu si mergeti cu el la banca. Sa-l dea celui care se ocupa de asta la ei la banca si in mod sigur se rezolva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Miki,ce vrajeala ti-a servit madam directoare!Chiar asa,si astia de la banci ne cred idioti?Cum sa credem ca banca nu are decat numele comerciantului?Haida-de!Banca a facut o tranzactie intre contul tau si contul comerciantului,nu intre tine ca persoana si firma;deci stie exact in ce cont de la ce banca s-au dus banii.

Eu chiar pot fi considerata idioata daca asta inseamna ca esti atata timp cat nu ai nici cea mai vaga idee ce date despre tranzactie au cu adevarat cei de la banca. Pot doar sa presupun, insa asta nu-mi da dreptul sa ma iau "in betze" cu banca. In definitiv, au dreptate cand imi spun ca doar am confirmat plata (sunt sunata de fiecare data cand fac o plata online) si ca eu sunt cea care trebuie sa se asigure ca comerciantul este serios. Anyway, am facut comanda cand discutiile despre sistare erau in toi, asa ca eu am ales sa risc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miki,sper ca n-ai inteles gresit ce am spus.
Din moment ce la unele banci s-a acceptat cererea de refuz de plata inseamna ca la acest tip de tranzactii banca stie din ce cont in ce cont s-au dus banii.Si daca ING stie,atunci cu siguranta stie si ABN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

acum ma duc si eu la banca, la BCR sa fac refuz de plata, sa vedem ce patesc...

am trimis si mail la ambasada!

Vreau si eu a rig, coordonatele mailului comun!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput