***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

care articol,Ionela?

Intrebare : daca am avea pe cineva din Bulgaria pe adresa caruia sa facem comenzi,ar avea acel detaxe si n-ar trebui platita vama,ca Bulgaria e in UE,corect?
La fel pt Ungaria.
Dar pt Republica Moldova?Oare trebuie platita vama la coletele sosite din Franta la Chisinau?

Intreb si eu de curiozitate,nu ca as avea pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, Moldova nu e in UE si platesc vama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, Moldova nu e in UE si platesc vama.

deci ar trebui sa ma orientez catre cineva din Ungaria,Bulgaria,etc...

O fi mult de plata la vama?

Inainte de 1 ianuarie 2007 se platea si la noi vama,nu-i asa?Da' ce-mi pasa mie,ca n-aveam nimic de primit din strainatate.

Hai ca ma aberez aiurea...

Mergi la inceput

Fetelor, am vorbit cu cineva, am primit raspunsuri vis-a-vis de refuzul de plata, i-am expus apoi problema pe scurt si i-am dat linkul catre forumul nostru. Probbail va intra sa citeasca. Daca va dori sa intre in contact cu voi sa stiti. Mai citit si voi mailul comun, cativa pagubiti au incercat sa ne contacteze si acolo.

Din pacate eu plec in dupa-amiaza asta si revin duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

SE VORBEA IERI SA FACEM UN MAIL (POATE MULT SCRIS ARTICOL) SI SA-L TRIMITEM LA NISTE ZIARE FRANCEZE , AMBASADA FRANTEI IN RO SI A ROMANIEI IN FR , EMISIUNI FRANCEZE....
EU UNA PUR SI SIMPLU NU INGHIT CECUL.NE-AU TRATAT CA PE NISTE IDIOTI ....SI NU SUNTEM.
AM MAI POVESTIT SITUATIA LA UNII SI ALTII SI TOTI AU SPUS CA AVEM CASTIG DE CAUZA IN ORICE AM INTREPRINDE , INCLUSIV UN PROCES .
DACA AVEM MACAR 1% SANSE SA-I FACEM DE RUSINE IN TARA LOR EU ZIC CA MERITA SA INCERCAM.SA VADA CA NU SUNTEM ROMANII AIA DIN CORTURI DE PAIE CE-I VAD EI LA TELEVIZOR.

EDIT: VA ROG SA-MI TRIMITETI SI MIE DATELE CONTULUI COMUN.MERCI

Mergi la inceput

Inca o informatie si gata, plec. Un motiv pentru care nu ar trebui sa incasam cecurile si un motiv pentru care LR insista (chiar daca noi nu vrem) sa ne trimita cecuri:

Banca taxeaza 20 euro la fiecare Chargeback. Iar aceste taxe le iau de la comerciant ca penalitate.

Edit: io mor cu aia de gat la banca daca nu-mi rezolva cererea de refuz la plata, va spun sincer. E dreptul meu, am dovezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Va pot confirma si eu pentru ca lucrez intr-on banca aici ca, in momentul in care fac un cec nu-i costa nimic, doar hartia cel mult dar daca trebuie sa va ramburseze trebuie sa plateasca transferul care ii poate costa minim 4 de fiecare.Deci cred ca-si urmaresc interesul.
imi pare rau ca aveti atatea probleme cu ei, eu nu am avut niciodata cu toate ca am cumparat destul de des.Daca pot sa va ajut cu ceva nu ezitati.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am nici acum CEC. probabil ca-l voi schimba la BRD, caci acolo am cont in euro. sotul mai are si la Raiffesen, dar nu stiu daca se poate.

acum am vb. cu soara-mea sa-si deschida ea cont din Italia, sa cumpere ce-i spun eu si vedem cum le trimite. in Oct-nov merg eu in Itralia, pe urma mai vedem.
sa vad daca se poate comanda in Italia, si am rezolvat problema.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cait

Va pot confirma si eu pentru ca lucrez intr-on banca aici ca, in momentul in care fac un cec nu-i costa nimic, doar hartia cel mult dar daca trebuie sa va ramburseze trebuie sa plateasca transferul care ii poate costa minim 4 de fiecare.Deci cred ca-si urmaresc interesul.
imi pare rau ca aveti atatea probleme cu ei, eu nu am avut niciodata cu toate ca am cumparat destul de des.Daca pot sa va ajut cu ceva nu ezitati.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Deci asta e ideea si de asta insista sa ne bage pe gat cecurile. Ca NOI sa iesim in pierdere. Frumos, nu?! Eu merg pana in panzele albe cu procedura de refuz la plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Tipa de la ING cu care am vb eu era pe langa, habar nu avea de procedura asta cu refuzul de plata...
Ma gandeam sa trimit cecurile inapoi cand or veni ...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput