Administartie publica
buna fetelor; vroiam sa intb si eu la ce se refarea faculattea asta? in cadrul ASE-ului am vazu ca exista asa ceva si vroiam sa stiu mai exact ce inseamna...pe mine ma bate gindul sa fac si ASE-ul si parca e prea banal acel finainte-banci sau prea restrictiv...mi-ar fi palcut ceva legat de resurse umane dar nu am gasit..poate la master..in schimb am gasit aceasta adminiatie publica dar nu stiu exact ce inseamna ce poti face dupa...ca nu vrea sa o dau in bara si a doua oara...de fapt o alta intrebare era legata de faptul ca se tineont de sectia pe care ai teinat-o? sau important e sa faci ASE-ul si poti lucra si la banca si la asigurari si oriunde undse cere ASE-ul? saue nevoie de banci pt banci de finainte finainte...etc....inteleti voice vreausa spun; dar ma inreseaza tare mult ce insamna as 'administaieubli'..ce ot face cu ea mai concret pupici si multumiri
Raspunsuri
stefiuta spune:
draga Roxica, in afara de faptul ca subiectul tau nu se incadreaza la "Femina intim", mai degraba la Cariera..., iti dau acest link si te poti lamuri:
http://www.univnt.ro/ro/facultati/facultatea_de_stiinte_sociale_si_administrative/8.html
leuta
anamaria spune:
vrei sa schimbi profesia?
administratie publica inseamana ca vei lucra ca functionar public, la primarie de ex sau la finante publice, etc...
mie una nu mi se pare ca s-ar merita, ca functionar public - cu mici exceptii - salariile sunt modice, si oricum poti fi functionar public si cu alte facultati. de ex eu am schimbat jobul de 1 an si ceva si sunt functionar public acum, angajat la min mediului, cu studii de fizica ; am noroc ca lucrez pe proiecte si salariul e ok, mai bun ca inainte si fara cond grele de munca...
am facut un master organizat ASE, 'management in administratie publica'; printre materii au fost cateva legate de finante (vreo 2) si in rest despre politici europene, management, comunicare - cum sa lucrezi cu publicul, cum sa organizezi promovari de programe, etc.
a fost oarecum interesant, in masura in care a fost vb de 1 an, dar nu cred ca as fi rezistat la mai multi...
si ca sa lucrezi la banca iti cer astia un logan indiferent ce studii ai...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery