Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 29
ruxij spune:
quote:
Originally posted by adrianaquote:
Originally posted by sinzi_ana
Pe noi nu ne-a trimis nimeni la analize...
In fine eu am refuzat si unele din vaccinuri si poate d-aia
O singura data am insistat sa ii faca analize cand facea febra de o saptamana fara nici un alt simptom, si dr spunea ca este o febra prevestitoare de flu...
I-a luat sange din deget...o piscatura, nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat...
Eu i-am facut in Ro analize complete la sange acum 2 ani si i-a luat o singura seringa mica de sange...
Cinci mi se pare enorm!!!!!
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
Sanzi, deci la voi in Florida, nu se cere fisa medicala cu toate vacc si cu blood test? Si de ce oare la noi, in NY, o fi obligatoriu?
Gabriella, si baiatului nu i-au luat mult sange?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Noua nici in California unde am stat pana copilul a avut 2 ani si nici aici in IN nu ne-a cerut blood test. doar vaccinuri. Nu i-am luat niciodata copilului sange.
corinadana spune:
Sanzi am vazut formularul in care ti cere sa check ce nu vrei sa i faci si pagina in care iti explica ce riscuri iti asumi. Nu am vazut niciunde specificat ca din motive religioase nu faci nu stiu ce vaccin. Cand ma refeream la mintit ma refeream la feptul ca religia noastra ortodoxa (acum sa ma ierti daca tu ai o alta religie) si cea catolica nu se refera nicicum la vaccinare.
Oricum felicitari! ai fost o curajoasa cand ai luat aceasta decizie. Ca eu numa' am citit acolo riscurile la care i expus copilul si m a luat groaza.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Asa se numesc formularele...nu au nimic cu religia propriu zis...poate asa au fost la inceput cand s-a nascut ideea de a refuza vaccinul...
Daca citeai si primul link...acolo sunt riscurile la care iti expui copilul cand faci vaccinul...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Andrada spune:
Sinzi, protectia nu este numai ptr virstele mici cind inca pot trece destul de usor peste respectivele boli, ci mai ales ptr perioada de adolescenta si maturitate.
Iar tocmai din cauza analizelor anuale si grija pediatrului la fiecare vizita am reusit sa trecem mai usor peste un moment extrem de greu.
Personal, n-am reusit sa deslusesc nici un pericol clar din vaccinuri in afara de cel de hepatita B (cind e facut la virste inaintate),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Pe scurt (caci povestea e f lunga)
Andrada, decizia a fost luata dupa multe "studii" si experienta pe care am avut-o cu David...Deci in cazul lui, sunt sigura ca asta e cea mai buna solutie...
Nu am refuzat toate vaccinurile, dar sunt f atenta la ce vaccin accept.
Prefer sa faca boala decat sa il vaccinez...si asta nu pt ca asa le-am facut si eu si bunici mei si "uite ce sanatosi suntem"...ci pentru ca am avut experiente negative personale cu vaccinuri, si m-am convis si eu si pediatrul () ca David are o "intoleranta" la vaccin...
Cand va fi adult, si decizia va fi a lui, si pana atunci nu va face bolile impotriva caruia nu il vaccinez, va putea decide singur daca vrea sa se vaccineze sau nu...
E simplu...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
: varsta, poze, 3000km prin Romania
adriana spune:
Ah, nu vreau sa nasc dispute.. Nu e locul.. Au mai fost subiecte si stiu ca exista o motivatie pentru orice decizie ati luat..
Voiam doar o solutie legala de a refuza tesul de sange.. Vad ca in unele state nici macar nu e obligatoriu.. ma intreb care o fi situatia in NY.. tre sa caut pe undeva..
Sanzi, multumesc
Siminaf spune:
Testul de singe la virsta de un an se face pentru a decela anemiile care apar foarte des la aceasta virsta, din cauza fierului prea putin in lapte. Si nu se face numai in US, se face si in Ro si sigur si in alte tari (in Africa se facea la toti copilasii din taberele de refugiati). De asemenea, dozarea plumbului mi se pare o masura preventiva buna, avind in vedere ca foarte multe cladiri sint vechi si vopsite cu vopseluri pe baza de plumb. Sa mai amintesc de jucarii foarte recente care au fost colorate cu vopseluri pe baza de plumb? Si care au fost retrase de pe piata? Cite or mai fi, oare?!
adriana spune:
Daca ar fi doar atat, atunci de ce le trebuie 5 fiole de sange? O intepatura mica in degetel ar fi de ajuns.. Dar au fost mai multe analize.. altfel nu-mi explic..
Gabbriela spune:
adriana doar la un an a zis ca ea imi recomanda - decizia imi apartine sa ii fac testul de sange cu sange luat din vena, dupaia a zis ca daca vreau ii poate lua doar din deget... tu decizi ce vrei pt copil... plus ca aici m-a intrebat vrei sau nu vrei, daca zic nu , nu ii face nimic.
Vb cu pediatra poate ajungeti la o intelegere.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Siminaf spune:
Voi nu intrebati inainte de a i se face ceva - orice - copilului? Ca eu intreb si de firul de praf de pe umarul asistentei.