Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 15
miereamara spune:
quote:
Originally posted by alincic
Dar sa trec la intrebarea mea,pina nu v-am plictisit.
Mi-a zis cineva ca diplomele din tara a sotului meu ,ar putea fi recunoscute aici.Doar trebuie trimise la (California??) nu stiu exact denumirea institutiei si platit ceva bani.
Oare stie cineva daca e adevarata informatia,si unde as putea gasi ceva mai exact????
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album
Incearca aici, eu stiam ca sunt recunoscuti in orice domeniu in US.
http://www.wes.org/
Daca ii trebuie pt servici alegi optiunea "employer"
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Siminaf spune:
Nu sint nici ei recunoscuti peste tot. Serios. Cel mai bine se intreaba inainte pe cine accepta si abia apoi se trimit actele la evaluare acolo.
Edit:
La fel stiu despre IERF.org ca sint recunoscuti pe tot teritoriul US, dar sint institute care nu-i agreeaza nici pe ei, nici pe wes.
Succes!
alincic spune:
Fetelor,multumesc mult pt raspunsuri.Ramine sa mai anilazam saitul respectiv.
Siminaf,problema e ca nu am gasit inca nicaieri de lucru.Si ne gindeam ca daca ar fi diplomele acreditate,atunci ar putea incerca undeva.
Si daca ar vrea sa incerce sa dee la doctorat,ma gindesc ca tot ar trebui sa fie acreditate diplomele.(?)
Pina ce,sotul lucra in constructie(sa poata intretine familia),plus ca si limba ar trebui pusa la punct.Dar pe linga acestea cautam si varianta cu diplomele si studiile. Of,ca tare ne-am mai zapacit.
Sper sa reusim si noi cite ceva in tara asta
Va doresc la toate o zi cit mai buna
alintaroma spune:
quote:
album
Alina toate starturile sunt grele .... si husbandul meu si-a gasit primul job dupa 4 luni , eram cam la limita disperarii dar apoi ne-a mers din ce in ce mai bine . Acum e la al treilea job si e foarte bine. Diplomele i-au fost verificate de angajatori in RO (prin ceva firme de detectivi, nu stiu cum le zice), noi inca nu le-am echivalat aici ca au venit oferte foarte bune si fara. O vom face cindva...
Vei vedea ca va starluci soarele si pe starada voastra
Succes!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
liris spune:
Salutare dragelor,
e vreuna dintre voi venita din Olanda in US? sau: cunosteti vreo companie care face shipping din NL in US la preturi si in conditii rezonabile? eu pina acum am gasit doar tpg-ul (posta olandeza) care ptr 100 de euro transporta 20kg.
multumesc mult, frumos si cu anticipatie
kim222 spune:
Shipping ..intelegind un container..sau la metrii cubi? Eu caut asa ceva pt US-Ro..am ceva companii..si ii poti contacta si cere un pret...Daca esti interesata..scrie-mi pM..
liris spune:
la metri cubi, e vorba despre carti, haine... nu mobila sau alte acareturi. pe acelea le aruncam. chiar si asa se string foarte multe.
trimite-mi te rog pe pm orice inormatie ai.
mutumesc foarte mult!
adriana spune:
quote:
Fetelor,multumesc mult pt raspunsuri.Ramine sa mai anilazam saitul respectiv.
Siminaf,problema e ca nu am gasit inca nicaieri de lucru.Si ne gindeam ca daca ar fi diplomele acreditate,atunci ar putea incerca undeva.
Si daca ar vrea sa incerce sa dee la doctorat,ma gindesc ca tot ar trebui sa fie acreditate diplomele.(?)
Pina ce,sotul lucra in constructie(sa poata intretine familia),plus ca si limba ar trebui pusa la punct.Dar pe linga acestea cautam si varianta cu diplomele si studiile. Of,ca tare ne-am mai zapacit.
album
Alina, cred ca eu eram cea cu informatia. Sa stii ca si eu am diploma "tradusa" de wes. Dar n-am folosit-o pana acum, au venit prea repede copiii, ce sa fac
Pupici, si nu disprerati, nu se poate sa nu gasiti ceva pana la urma, totul e sa fiti tenaci..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
alincic spune:
Alina,miereamara,siminaf,adriana,va multumesc inca o data pt incurajari.
Adriana,cam cit a costat ? si ai facut-o prin internet?
Asa frumos ati povestit fiecare despre casutele unde stati.Dar as vrea sa stiu,aveti vecini-prieteni??? caci am vazut ca nu prea se practica pe aici.(cel putin unde stam acuma)
Eu eram obisnuita sa ies afara in curte cu copiii,si vorbeam cu locatarii din jumate de bloc .Pe cind aici doar iti dau salut din mina
va doresc o zi buna
Siminaf spune:
Alina, indiferent la ce agentie de evaluare alegi s-o trimiti, pe net se face doar aplicatia si cel mult plata. Documentele trebuie trimise in original la ei.
Ah, si am uitat: costul difera in functie de ce anume vrei tu sa evaluezi si pentru ce. Intra pe site-urile lor si vezi.