Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, am fost ieri la un magazin rusesc. Sa va spun ce am gasit: telemea de oaie (exact ca cea a taranilor din piata), icre, cafea Jacobs, bere Ursus, apa minerala Borsec, zacusca, bors, varza murata, cabanosi, salam de sibiu, vinuri romanesti (busuioaca de bohotin, Feteasca....)costita afumata, peste afumat, cascaval romanesc, o gramada de bunatati, ca nu stiam ce sa alegem mai intai:))
In alta ordine de idei, comunitatea romaneasca de aici este destul de unita, aseara am avut o petrecere iunde s-au spus bancuri vreo trei ore in sir, saptamana trecuta am avut o iesire la un spring din apropiere unde au venit vreo 25 de romani, peste doua saptamani avem seara fetelor, ne-am hotarat sa mergem intr-un club...si tot asa, cateodata am senzatia ca nu sunt in America:))

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-ai facut pofta!
Dupa cum povestesti de Gainesville cred ca e bine sa ramineti acolo. Suna tare bine!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

gata ,mai convins , ne mutam si noi in Gainesville sa fim aproape de magazinu rusesc si de comunitatea romaneasca ,ca aici din pacate nu gasim asa ceva,in South Dakota.

Mergi la inceput

South Dakota? Cum ati ajuns mai acolo? Ce e de facut pe acolo? E frumos? Nu cred ca am mai cunoscut pe cineva din SD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

am cam lipsit de pe forum in ultima vreme si cred ca am pierdut multe subiecte interesante,le pe toate fetele.EU in ultima vreme sunt foarte fericita ca mi s-a nascut primul meu nepot, un baietel .Inca nu l-am vazut in carne si oase dar peste o saptamana plecam spre North Carolina, abia astept. Am reusit sa ajung la ginecolog pana la urma saptamana trecuta si mi-a recomnadat sa fac hysterosalpinograma care am inteleg ca e putin cam dureroasa. A trecut cineva prin asa ceva???? Sper sa fie bine, vreau sa scap mai repede.Ma duc sa mai citesc ce ati scris ca am foarte multe de recuperat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adica HSG? Eu am facut in 2004 si m-a durut, nu rau dar ceva mai mult decat niste crampe menstruale, dar asta din cauza ca una din trompele mele e blocata. Daca ale tale sunt in regula lichidul de contrast trece lejer si nu o sa te doara deloc. Ia o pastiluta de durere inainte, un advil, am inteles ca ajuta. Eu nu am luat atunci probabil si asta a contat.
Succes!

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Oana, iti multumesc pentru raspuns, si doctorita mi-a explicat ca o sa doara putin atunci cand o sa introduca vopseaua dar doar un minut, iar dupa test o sa am doar niste crampe.Eu incerc de ceva vreme sa raman insarcinata si am inteles ca prin acest test se pot debloca trompele uterine, asta in cazul in care sunt blocate.

Mergi la inceput

Cris, nu am facut - sper ca nu e prea dureros (nu pare a fi prea rau dupa descriere). Succes, sper sa vina si bebe dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

in south dakota - de vizitat Mt Rushmore, Keystone, Sturgis motorcycle Rally toate astea sunt cam in jur de 20 min de noi, outdoor stuff .....romani nu sunt deloc, ce sa mai vorbim de magazine... dar noua ne place.

Mergi la inceput

Legat de chestia cu motocicletele, am vazut un documentar la tv despre asta si peisajele erau tare frumoase prin preajma.

Mergi la inceput