Nu ni se accepta debransarea

Nu ni se accepta debransarea | Autor: ana06

Link direct la acest mesaj

Marea majoritate a vecinilor mei doresc sa se debranseze si sa-si monteze centrale de apartament dar nu se poate.Ni s-a spus ca nu se mai fac debransari haotice, doar la toata scara.Sunt vecini care nu au posibilitatea unei centrale de apartament si atunci...exista oare vreo solutie?

Rog moderatorii sa lase 1-2 zile subiectul la "Generale", va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Tu faci cerere la Asociatia de proprietari, in care le ceri acordul pentru debransare. IN SCRIS. Sa iti semneze de primire pe copie/nr. inregistrare.

Apoi astepti raspunsul Asociatiei, IN SCRIS, cu motivatie si suport legal (lege nr./data sau hotarare interna luata in sedinta/adunare generala a Asoc. de Prop. cu nr. de proces verbal/data) Asta daca refuza.

Daca raspunsul nu vine, te adresezi primariei de sector/localitate la dept. specializat cu reclamatie.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai nu cred ca vecinii sunt cei care nu accepta, Joxy. Eu inteleg ca nu primesc aprobarea radetului.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu stiu ca trebuie mai intai facuta o cerere de debransare la asociatia de locatari, semnata de administrator si presedintele blocului(daca nu cumva si un tabel cu ceilalti locatari din bloc) ca sunt de acord cu debransarea...
apoi mers la Radet cu aceasta cerere care primeste numar de inregistrare... si cu celelalte acte pe care le cer ei acolo...
cum sa nu-ti acorde debransarea sunt daca tu nu mai ai bani sa achiti sau alti vecini nu vor sa se debranseze, sau nu esti multumita de rap pret-calitate... si ex pot continua...Doamne fereste...au vazut ca se debranseaza tot mai multi si au inceput sa puna niste reguli tampite ca sa se lase oamenii pagubasi...eu zic sa nu renunti...dimpotriva sa te grabesti... vezi ca exista si un termen limita pana la care te poti debransa...nu mai tin minte 1 sept sau 1 oct(a fost la noi acum cativa ani) fiindca dupa aceea ei dau drumul la apa pe conducte(pentru probe) si daca totusi reusesti sa obtii aprobarea chiar si dupa termenul limita...apoi te pune asociatia de locatari sa platesti toata apa de pe conducte(asa vroia desteapta mea de admnistratora sa ma puna pe mine) noroc ca au venit niste baieti care au taiat tevile fara sa intrerupa in nici un fel apa...
mai ales daca sunteti mai multi mergeti cu dosarele toti...nuc red ca au ce sa spuna
bafta!

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Da,Radet-ul este cel care nu accepta debransarea, n-am fost eu personal,au fost vecinii mei acolo.Si la noi s-au facut debransari izolate la blocurile din preajma anul trecut dar probabil ca le e teama ca raman fara clienti si au inceput sa bage bete in roate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca la RADET te duci cu toate actele cerute (cererea aprobata de Asoc., Cerere pt. debransare, taxa platita si cred un proiect de reabilitare hidro-nu`stiu`cum al instalatiei blocului- exista firme specializate) NU au voie sa nu-ti accepte cererea.
Ce auzi tu pe la vecini, sunt povesti.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput