vroiam sa stiu daca a mai calatorit cineva cu aceasta companie de avioane si ce impresie v-au facut.
eu stiu doar ca este o firma nemteasca. la ei am gasit bilete de avion f. ieftine pt america.
multumesc anticipat
michelle
Noi am fost cu ei...
A fost tare bine...putin cam acre stewardesele...dar in rest, totul ok!!!!
Pt copii au jocuri si jucarii si gustari speciale(ii tine ocupati un timp)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
multumesc mult pt raspuns.
eram un pic ingrijorata ca nu am mai auzit de ei si biletele fiind la jumatate de pret fata de altele ma gindeam ca e vreo companie neserioasa. poti sa-mi spui ceva si de aeroport dussedolf dac asi tu ai avut escala tot acolo? voi calatorii doar cu baietelul meu de 3 ani jumatate si as vrea sa stiu cat mai multe sa stiu la ce sa ma astept. mersi inca o data pt raspuns.
[quote]Originally posted by sinzi_ana
Noi am fost cu ei...
A fost tare bine...putin cam acre stewardesele...dar in rest, totul ok!!!!
Pt copii au jocuri si jucarii si gustari speciale(ii tine ocupati un timp)
michelle
Eu am schimbat de 2 ori in Dusseldorf (si anul asta si anul trecut)...
Nu e un aeroport prea mare si e linistit...asa ca daca ai mai mult de 30 de min intre avioane e ok...(eu am avut 40 de min in Munchen si tot am prins avionul cu copil dupa mine)...
Au si un loc de joaca pt copii langa o mica autoservire daca trebuie sa astepti mai mult...
Nu iti face griji, eu am zburat foarte bine cu ei!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania