Mamici de iulie-august 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 27
jadi spune:
Alina.a dar ce au zis cei de la clip trade? Cand soseste? Suna-i si stresseaza-i, de la Oradea la Buc ajunge intr-o zi si pana la Arad in 3? O fi trimis leaganul singur pe jos .
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Mamii, depinde de compententa ecografica, eu l-am dus la un pediatru specializat in asa ceva. NU stiu preturile ca eu am abonament si nu platesc dar te poti ghida pe www.medlife.ro la tarife la eco dr. Stamate Mircea pentru sold si trasfontanela!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Hai ca m-am uitat eu pe site, e 50 roni la sold si 50 roni la fontanela! ies sa intind niste rufe!
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
pheeww sa dea naiba ce ieftin!ufff mercic mult jadi
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
Joujou spune:
Minunea s-a intamplat si la noi! Mateitza al nostru a venit pe lume sambata dimineata la ora 6 fix, o data cu un rasarit de soare cum nu am mai vazut altul! Acum am ragazul sa plang de fericire, lacrimi imi siroiesc pe obraji si nu mai vad sa scriu, traiesc o fericire imensa pe care vreau sa o impartasesc cu voi, suflete dragi, care ati infaptuit si voi la randul vostru miracolul de a aduce un inger pe lume! Matei este un copil foarte bun, sa mi-l tina Dumnezeu sanatos, s-a nascut grasun ca un pepenas, 3kg980, 51 de cm, Apgar 10.
Joujou39 w Matei Cristian
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
uite cat sunt de mare!
gabiarama spune:
Ilenutza,iti inchipui cum e la mine cu 3 cind vine vorba de adormit?Am noroc ca pe cei mari nu ii deranjeaza zgomotul facut de Bogdanel,ba dimpotriva Tudu de cele mai multe ori il cere si pe cel mic linga el .Nu mai spun ca se mai trezeste si noaptea si striga ori pe mama ,ori pe coca.Mihnea nu adoarme daca nuu i se spun povesti ,asa ca de partea asta se ocupa bunica ,iar eu ma ocup de cumparat carti cu povesti
Karli ,multam fain pt raspuns .In ceea ce priveste peisajul rustic descris de tine te inteleg de minune .Prietenii stiu de ce .Si eu am parte cam de aceleasi lucruri
Uauuu , ce-am vazut ...Paticut ma faci sa rosesc .
AndraZ vezi ca si mie mi-a fost dor de burtica si uite-ma acum si capra cu 3 iezisori
Poze
iulaug2007 spune:
Joujou felicitari!!!!!!!!
Mama ce de la Matei in grupul nostru!!! Si eu care credeam ca-s originala
Gata? Suntem in formatie completa de Strumfi?
ghinetz spune:
Semnam!
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
paticut spune:
JouJou - sa-ti traiasca Mateias!!!
Gabiarama
Jadi... ai avut vreo indicatie sa-i faci lui Dodo eco de sold sau transfontanela? sau asa se face... scuze.. habar nu am ...intreb si eu
si la ce varsta (dodo are aproape 2 luni nu?)
la multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor de azi.. sanatate si multe bucurii!!!!
LA STRUMFI CU NOI!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru