Mamici de iulie-august 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Despre Alexutzul meu pot sa va spun ca este f cumintel si mancacios. Mananca si apoi ne mai jucam eventual un pic (a inceput sa rada cand ii faci masaj la tample), apoi nani intre 3 si 5 ore.... Am avut colostru inca din ziua operatiei, e drept ca doar cativa stropi, dar din a 2-3 zi am inceput sa am lapte sanatos si cred ca de maine am taiat de tot biberonul. Alexutzul a preferat inca de la inceput pe tzitzi si nu biberonul, cand ii puneam biberonul prostutzul facea gura mare ca ventuza, pregatit pentru tzatzica. Era super haios, ca asistentele (ulterior eu) trebuia sa ii strangem gurita cu mana sa isi aminteasca ca ala e biberon si nu tzatzica si se suge altfel. Am un pic de probleme cu el in sensul ca are mucisori mai tot timpul, ba intr-o nara ba intr-alta... la inceput a plans de vreo 2 ori f f rau din cauza ca nu putea respira cum trebuie, acuma s-a mai obisnuit si chitaie un pic doar pana pune mami ser fiziologic, dupa care incearca sa inghita un pic din ei, si repetam de mai multe ori figura pana nu mai fornaie. Ma sperie un pic cateodata privirea lui care nu stiu daca e normal sa para cateodata complet necontrolata. Ii fug ochii in sus spre tavan, desi sta in brate vertical, si ma sperie teribil cand face asa. Dar sper ca e normal, e si el mic si cred ca inca nu controleaza toate cele omenesti cum trebuie.
Anya te rog mult spune-mi ca e totul ok si e normal sa ii fuga ochii asa. In rest e super cumintel, iar noi suntem topiti dupa el. Ii place si baita, in mod special masajul dinainte de baita unde tati stie ce ii place lui bebe si il face tot timpul sa rada. O sa pun si niste poze cat pot de curand si va dau linkul.

Roxy ce multe coincidente la bebeii nostri. Al meu e tot Alex, nascut tot prin cezariana, tot cu 3,660 kg si tot cu scor Apgar 10, dar avea doar 52 cm si a fost nascut pe 22 august. Vezi ca dureri mari in stanga si eu am patit, impreuna cu doctorita am ajuns la concluzia ca de la gazele din interior (prin stanga e intestinul gros si daca ai gaze te apasa pe zona sensibila si de aici durerea).

Mamica de Alexandru - 22 august 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si pentru toata lumea! Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna cu kk sunteti in grafic...de tremur nu stiu ce sa zic. Ti pup.

Lia senx de cafea, l-ai salvat pe Matei azi

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele, abia acum am si eu un moment de respiro. pitica plange intr-una desi e curata. si mai ales dupa ce papa plange de nu o calmezi cu nimic. iar cand adoarme, doarme cate 8 ore de nu o pot trezi nici sa pape. ma gandeam ca o plange de foame, nu o suge destul....nici nu stiu ce sa mai fac, si nimeni nu stie sa ma invete. in general cand plange nu o calmez decat cu tata in gura. sau cateva minutele cu luatul in brate. dar nu imi mai lasa timp nici sa fac pipi. vreo sugestie?

va pup dulce pe toate, mi-e foarte dor de voi si o sa incerc sa mai intru cand mai tace un pic. in rest, noi azi am implinit o saptamana.

fetele de care imi e dor

EDIT ca sa spun ca isi baga pumnii in gura. manutele cu totul. zici ca tin fata nemancata.

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Mergi la inceput

am uitat sa intreb: voi v-ati mutat in alta parte? unde va gasesc?

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata!
lia multumim de cafea!

witchy, imi pare rau ca ai avut de suferit din cauza greutatii... dar ma bucur mult de tot de bebele tau cuminte si bun... sa ne dai si poze cand ai timp... apropos de greutate, medicul tau (si al meu) avea o problema inversa cu mine eu am luat cam 9-10 kg toata sarcina, in parte si pentru ca in prima jumatate de sarcina am avut niste greturi groaznice, dar si fiindca asa imi e felul - uscata, slabanoaga, osoasa - soi rau, ce mai! nu am poftit la mancare, dar ma straduiam sa mananc - degeaba ii explicam eu ca mananc ca el tot ii dadea ca nu mananc destul si ca trebuie sa se certe cu mine sa mananc ...

luna si fianna si bebele meu a avut o perioada cand facea foarte des, de ma ingrijoram sa nu aiba diaree - acum face mai rar, dar tot am impresia ca uneori scaunele sunt cam lichide... asa ca ma intereseaza si pe mine raspunsul la problema cacalicioasa

andutzy sa va fie de bine botezul! la ce restaurant ati facut? si cu cat timp inainte ati rezervat? m-ar interesa si pe mine detalii, daca vrei sa-mi povestesti, fie public fie prin PM

roxy si alinutza felicitari, sa va traiasca micile comori si sa va reveniti repede!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Am stabilit ca nu ne mutam la Scutece pana nu naste si ultima fata activa, chiar daca intram in septembrie, ca asa-i frumos.

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, multumesc ca m-ati trecut pe lista.Vad ca am ramas datoare cu oinformatie pentru listuta si anume am nascut la 40 saptamani si 6 zile.Daca vreti sa completati aceasta informatie sa multumesc mult.
Witchi sper sa ai dreptate si sa fie doar asta cu gazele din intestin, durerea este foarte tare si mai ales atunci cand merg.Eu ma gandesc sa nu fie vre-o problema prin interior.
Doctorita ta ti-a dat ceva pentru asta, sau trece de la sine ?

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

era sa uit, am o intrebare:

fetele care ati inceput sa faceti miscare/gimnastica, ce fel de exercitii faceti?

eu - in lipsa de alte idei - si ca sa nu plec de acasa pentru asta - am facut cateva exercitii care sunt sugerate in in cartea lui Capraru, la gimnastica lauzei - am constat ca desi am greutatea de dinainte de sarcina, sunt ruginita rau de tot

si inca o intrebare, la cat timp dupa nastere ati inceput? eu am sase sapt. de la nastere

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Am stabilit ca nu ne mutam la Scutece pana nu naste si ultima fata activa, chiar daca intram in septembrie, ca asa-i frumos.

Simo de Matei Hisham

asa stiam si eu dar ma gandeam ca scrieti paralel in doua parti.

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Mergi la inceput