femei tampite..nu care iubesc prea mult!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bravo babyblue. sa speram ca o fi cu mai mult noroc de data asta. Iti tin pumnii

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

as vrea si eu cartea. adresa mea de email strunacarmen@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Fetelor, asa e, nu trebuie sa-i facem pe viitorii sa plateasca pentru greselile altora, dar niste reguli referitoare la relatia barbat-femeie tot trebuie sa existe si fiecare trebuie sa invete din greseli, mai ales din cele proprii. In plus, fiecare isi formeaza comportamentul pe baza experientelor, a carentelor, a visurilor.
E bine, de asemenea, sa avem o relatie de prietenie cu cel putin un barbat, fie el tata, frate, amic: ne putem sfatui cu el cu privire la modul de gandire al unui barbat in diferite situatii.

off topic si la subiect: vad ca 2 neparticipante la subiect l-au altoit cu 2 stelute. Le intreb, daca mai dau pe aici: ce criterii ati avut sa considerati subiectul de 2 bani? Pardon, stelute! Mie mie se pare util: mai bine invatam din greseli, decat sa se le ignoram si sa venim cu 1001 de intrebari turnandu-le apa fiarta in cap "nenorocitilor de barbati".

Mergi la inceput

Am o serie de reguli dintr-o carte pe care inca nu am citit-o in intregime. Se numeste Cum sa gaseti barbatul potrivit. Cum spusei, eu inca nu am citit-o in intregime si se vede.
Va expun regulile cu pricina pentru despicat firu'n paispe. Mie mi se par unele aplicabile; altele, hm!, datate 1900 toamna.
Doamnelor, materialul cu pricina:
1. Fii altfel decat altele : asa, sunt unica in felul meu
2. Nu fi tu cea care abordeaza un barbat
3. Nu fixa barbatii si nu vorbi prea mult: nu fixez, dar cam turui
4. Nu-i veni la jumatate de drum si nu faceti nota de plata jumi-juma : a venit dupa mine si a platit tot (avea si de unde)
5. Nu fi tu cea care-l suna si nicidecum nu-l suna inapoi imediat
6. Fi TU cea care incheie convorbirile telefonice: asa e, asa fac
7. Dupa miercuri nu accepta invitatii pentru sambata seara: eh, un pic de spontaneitate nu strica!
8. Ocupa-ti timpul pana la momentul intalnirii cu el: in fata oglinzii
9. Fi TU cea care decide durata unei intalniri: da!
10. Termina cu el, daca la ziua ta sau la Sf. Valentin nu-ti aduce un cadou romantic: eh, nici chiar asa!
11. Nu te intalni cu el mai des de 2 ori pe saptamana: depinde de stadiul relatiei
12. Nu-i oferi la prima intalnire mai mult decat un sarut fugitiv: eh, asta de pe vremea Liceenilor. suntem in 2007
13. Nu-l agasa cu prea mult sex: dar ai voie sa-i dai de inteles ca il doresti? asta dupa ce sunteti deja un cuplu
14. Nu-i spune ce trebuie sa faca: cam asa e: eu nu-i spun ce trebuie sa faca el, ci ii expun dorintele mele: nu vreau sa intru cu bocancii in viata nimanui, nici macar a partenerului
15. Lasa-i lui conducerea: nu exclud asta: imi plac barbatii puternici, hotarati, dar nu dominatori
16. Nu astepta de la un barbat sa se schimbe sau nu incerca sa-l schimbi asa e!
17. Nu-ti deschide prea repede sufletul: asa e!
18. Ramai un pic enigmatica bun sfat!
19. Fii constienta de atuurile tale da!
20. Nu te muta in apartamentul lui aveti putintica rabdare
21. Nu te incurca cu un barbat insurat finita la commedia de mult timp
22. Fii cu capul pe umeri si foloseste-l!
23. Urmatorul, va rog! – sau : dezamagita = schimbare da
24. Respectati regulile stabilite in orice faza a relatiei regulile stabilite de ambele parti
25. Iubeste doar barbati care te iubesc cam greu, dar ma straduiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Reguli:

regula1 : fara nicio regula
regula 2: cind regula 1 nu da roadele asteptate, cred ca e cazul sa cautati altundeva.

Un om (barbat, femeie) trebuie sa fie natural si sa nu urmareasca sa respecte reguli doar de dragul de-a "implini" o relatie de durata ( caci cu alea de-o seara, de-o vara, alta e povestea).
Sa respecti reguli ( din carti, reviste, forumuri) poate fi obositor daca regulile astea nu sint din felul tau de-a fi.

Daca poti fi cit de cit stapin pe tine ( ai valori de "calitate", nu ai asteptari peste puterile tale, esti gata sa faci totul cu masura) si ASTA afisezi ( nu inchipuiri), nu se poate ca celalalt sa nu observe cu ce vii in relatie si sa cintareasca, intr-un plan de viitor.
Daca, dimpotriva, esti nesigur ( sau invers, prea plin de tine) si afisezi o imagine falsa, de dragul relatiei, poti pacali fara sa vrei (sau chiar din motive altruiste, cum ca ...iubesc deci pot sa ma schimb pentru dragostea asta in persoana dorita de EL/EA) dupa care sa-ti fie dificil sa pastrezi imaginea aceea, nefiindu-ti accesibila firii tale.
Pe urma, te intrebi...oare de ce nu ma mai iubeste icsulete, doar i-am dat totul! Am fost cum a vrut el! M-am straduit! Am facut si-am dres!
Pai, aia e ca te-ai straduit, ca ai fost cum a vrut el, nu cum esti tu!
Si daca miine as scoate o brosura de-o pagina in care as scrie doar:

"Cauta-ti naturaletea si pretuieste-o.

Uita tot ce ai auzit, de miine nu esti decit tu si cu tine in "lupta" pentru relatie, nu mai cauta decit in strafundul sufletului, inceteaza sa arati celuilalt altceva decit ceea ce esti, chiar daca esti cea mai urita/cel mai urit, de fapt esti cea mai frumoasa/cel mai frumos si cind TU vei intelege asta, va intelege si restul lumii..."

ei bine, pun pariu ca n-ar cumpara-o nimeni, e un cliseu, ai auzit-o de o mie de ori si dai plistisit din mina.

Numai ca, nu conteaza sa auzi asta sau sa citesti in brosura, conteaza sa o simti si sa o faci. Si abia de aici vine greul.

Citi oameni ar fi dispusi cu adevarat sa fie ei insisi, fara teama ca ar fi respinsi, indepartati, lipsiti de pretuirea de pina acum etc.?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Pai, Daniela, e si nu prea. Personalitatea e formata din temperament si caracter, adica felul de a fi (innascut) si felul de a actiona(dobandit). La primul nu se poate schimba nimic, dar la al doilea, da: ma pot descotorosi de anumite obiceiuri care-mi fac viata grea.
In ce priveste viata de cuplu cred ca tot trebuie sa fie niste reguli, deoarece avem de a face cu 2 indivizi diferiti care trebuie sa aiba un "cod de comportament" ca sa functioneze caruta: e nevoie de a modela ceva la felul de a actiona, la cel de a fi nici gand!Nu pot sa dansez pe masa ca vrea el, daca eu sunt om linistit pe scaun. zisesi bine aici: Pe urma, te intrebi...oare de ce nu ma mai iubeste icsulete, doar i-am dat totul! Am fost cum a vrut el! M-am straduit! Am facut si-am dres!
Pai, aia e ca te-ai straduit, ca ai fost cum a vrut el, nu cum esti tu!

----------------------------------------------------------------------------------
Nu cred ca as face prea multe pentru un EL, dar cred ca as face multe pentru un NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by blue eyes
[
In ce priveste viata de cuplu cred ca tot trebuie sa fie niste reguli, deoarece avem de a face cu 2 indivizi diferiti care trebuie sa aiba un "cod de comportament" ca sa functioneze caruta: e nevoie de a modela ceva la felul de a actiona, la cel de a fi nici gand!Nu pot sa dansez pe masa ca vrea el, daca eu sunt om linistit pe scaun.

----------------------------------------------------------------------------------
Nu cred ca as face prea multe pentru un EL, dar cred ca as face multe pentru un NOI

daca tu esti un om linistit pe scaun si asa te si comporti (prin naturalete din clipa 1, ca asta spun eu aici!), el n-o sa-ti ceara niciodata sa dansezi pe mese fiindca ii dai posibilitatea sa te cunoasca ca nefiind o mare amatoare de dans pe masa ( vorbim ipotetic, ok?) asa ca orice dorinta de-a lui, de dans pe mobila e anihilata din start. Nu-i place, pleaca.
Daca ii lasi de inteles ca ai putea sa dansezi pe masa doar ca sa-i apari interesanta fiindca stii ca i-ar placea, minti doua persoane : pe el, pe tine.
Daca duci si mai departe jocul, adica dansezi o data pe masa ca sa-i demonstrezi ca poti, dar doar ca sa-l seduci/ai/convingi...e si mai rau fiindca ii bagi in cap ca de putut poti dar nu vrei, chiar daca adevarul e ca tu nu esti totusi genul.
Totusi, nu e prea bine ales exemplul ( asta cu dansat pe mese) fiindca duce discutia in alta directie. (zic eu)

Am vrut sa subliniez ca e mare lucru sa te ararti celuilalt asa cum esti, inca de la prima vedere, nu asa cum ti-ai dori sa fii sau cum si-ar dori el sa fii.
S-ar putea sa trimiti semnale pozitive ( oh, stii sa asculti, ai rabdare, esti dispusa la schimbari) pe care nu mai stii pe urma cum sa le treci sub pres (fiindca NU, n-ai chef sa asculti, NU, n-ai rabdare si NU, nu te vei schimba niciodata!) si apoi sa iti dai cu pumnii in cap ca "ce ma rog gaseste el RAU la mine, ca sint tot eu, eu nu m-am schimbat, sint la fel". Da, tu nu te-ai schimbat. Dar s-a schimbat imaginea oferita si putini oameni sint dispusi sa accepte realitatea acestei schimbari.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

daniela, cee ace spui tu este foarte adevarat, dar este de nivel..avansati.

eu am propus regulile astea, pentru incepatori,pentru ca femeia sa nu-si mai piarda capul si stima de sine....cand ea devine puternica, isi va putea permite sa nu o mai doara, cand este naturala si el NU o place si pleaca, sau o place dar vrea sa o faca sa "danseze pe masa"..si ea o face de frica si nestiind ce consecinte va avea chestia asta. pentru ca se simte singura, pentru ca inca nu si-a luat tepele de rigoare.

de ex, eu si exii mei. am fost mereu naturala. si am remarcat, ca ei voiam sa domine, sa schimbe ceva in mine. si eu un pic sau un pic mai mult, m-am dat dupa ei,nestiind ca cu astfel de barbati mai rau pierzi daca te daidupa ei..devii carpa lor. si in loc de respect, iese ceva oribil.

regulile astea sunt un fel de autoprotectie, atunci cand te simti nesigura pe situatie.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

1. nu te culca prea repede cu el. 1. ajungi sa-l cunosti pana sa iti pierzi capul, 2. nu te va considera o carpa...rapid la cheremul sau.

2. daca atunci cand nu iti convine ceva, nu vine el spontan sa te impace, e de rau. mai bine pleci. pt ca inseamna ca oricand ii viitor, cand te vei supara pe el, nu se va chinui sa te impace.

3. daca nu investeste in tine: bani(?), atentie, timp, vorbe frumoase, etc...nu te va aprecia si nu ii va frica ca dc te pierde, pierde ceva valoros.

4. un barbat care a lovit vreodata o femeie, NU RESPECTA NICI O FEMEIE, chiar dc acum, cu tine, se poarte remarcabil. e acalmia dinainte de furtuna.

5. daca te conditioneaza: "daca stai langa mine vei fi fericita","te ajut daca..","daca ma asculti iti va fi bine"....inseamna ca te vei trezi ca fara el, nu existi, nu esti buna de nimic...

6. daca te critica...fugi! e clar ca nu te place asa cum esti.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

NU EXISTA REGULI
Va puteti referi cu realism doar la "cum sa vezi cum ESTE el si nu cum AI VREA sa fie". Aici, da - este o diferenta.
Cum sa nu iei (din disperarea de a te simti iubita) faptul ca e zgarcit drept cumpatare sau faptul ca e gelos drept dovada de pasiune nebuna.
Cum sa intelegi ca ... nu se va schimba din marea dragoste pe care ti-o poarta .

In rest, fiecare om este un intreg univers si aplicand un set de reguli risti sa-l reduci la un joc de-a cine cui fura caciula primul si sa pierzi esentialul sau marea dragoste.

Never say NEVER.

Mergi la inceput