caut DVD-urile cu Pilates

caut DVD-urile cu Pilates | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

fetelor, m-am hotarat sa incep si eu exercitiile Pilates despre care am auzit ca sunt super bune. aveti idee cum gasesc dvd-urile?
daca vreuna din voi le-a incercat, astept pareri!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ai mai multe variante: fie le comanzi de la TV, vreun milion jumate si primesti si o carticica cu un regim alimentar, plus o banda elastica speciala, fie incerci sa le copiezi de la cineva care le are deja, fie le downlodezi de unde se downloadeaza , fie dai un search pe youtube si faci de-acolo (io asa fac, dar de abia am inceput, nu pot sa ma lansez in aprecieri).

Te sfatuiesc insa sa-ti iei intai salteluta, ca io mi-am tocit noada si fro 2 vertebre de la dusumea. Am pus io pe ea o patruica, da' n-a tinut.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mie mi se par ABSOLUT CRIMINALE exercitiile. abia reusesc sa fac vreo 5 minute si ma lasa suflul (bine, eu ma straduiesc sa le fac "ca la carte".)
salteluta: io folosesc covorasu' de izopren a lu' fi-mio
eu mi le-am luat "oficial" de la teleshop, mi-au dat si-o minge mare cadou, da' n-am avut timp nici s-o umflu.
n-am reusit sa copiez dvd-urile (probabil n-am io suficiente computer skills)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

pai sincera sa fiu as vrea sa le copiez de la cineva... daca nu si nu, poate mi le-oi cumpara si io....

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulistefan spune:

xandra28 am incercat sa-ti dau un pm, dar cica 'nu accepti':)
eu am luat ceva winsor pilates de pe net (sa-mi fie rusine!!!-piraterie, etc.)acum nu le mai am, ca am sters tot din calc si nu am facut back-up, dar, dc ai odc (dcc++), rmdc si ale kestii de genul instalate, da un search cu 'pilates'...dc nu, vezi ca programul (odc) se gaseste pe net de downloadat(search pe google cu 'odc' si gasesti site-ul de unde iei kit)...de instalat e usor, s-ar putea doar sa ai ceva pb cand il configurezi (user-name, tip de conexiune la internet, etc)...ATENTIE MARE L-A VIRUSI dc incepi sa fol programe de genul...eu una nu am patit-o, dar ar fi bine ca inainte de a 'lua' kestii de la altii, sa-ti faci un back-up cu tot ce ai tu mai imp in calc (ca documente, adicatelea-poze, muzici etc.-kestii pe care nu vrei sa le pierzi)
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulistefan spune:

...si imi cer scuze pt greselile gramaticale...in lb. romana, pe care ma mai si laud ca o stiu...prepozitia LA se scrie legat:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Eu am incercat pilates for dummies. E fain ca sunt multe exerciti pentru zona de mijloc si burtica si chiar se vede diferenta dupa o saptamana daca faci in fiecare zi.
http://www.torrentspy.com/torrent/102640/Pilates_Workout_DVD_Rip_mpg

Si am mai gasit unul pe care nu l-am incercat
http://www.torrentspy.com/torrent/1825029/pilates_conditioning_for_weight_loss_avi_www_pnworld_biz

Acum mai fac si Leisa Hart's FitMama & Me Workout
http://www.torrentspy.com/torrent/1354040/Postnatal_DVD

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da ma, cautati-le pe DC++

Programul de 20 de minute nu e greu, dar daca nu esti obisnuit cu miscarea faci febra in primele zile, ceea ce inseamna ca desi nu simti tu muschii lucreaza. Si eu chiar am slabit cu el. O sa caut si pilates for dummies.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by corap

mie mi se par ABSOLUT CRIMINALE exercitiile. abia reusesc sa fac vreo 5 minute si ma lasa suflul (bine, eu ma straduiesc sa le fac "ca la carte".)
salteluta: io folosesc covorasu' de izopren a lu' fi-mio
eu mi le-am luat "oficial" de la teleshop, mi-au dat si-o minge mare cadou, da' n-am avut timp nici s-o umflu.
n-am reusit sa copiez dvd-urile (probabil n-am io suficiente computer skills)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mie nu mi-au dat nici un cadou !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty
cine vrea exercitiile... sa ma caute: barneamadalina@yahoo.com

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput