Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Poftiti la cafea duamnelor.....Tu Bia care te numesti pasare de noapte! Ce fel de pasaroi esti? Ca te culci o data cu gainile...
Ia treci mataluta rapid la raport.
Si restul, si restul!Nu ma faceti sa va astept toata ziua ca pun
pe voi.
silvana_salajan spune:
Minten a trecut o ora de cand va astept, cafeaua e rece, treaba voastra eu nu o reancalzesc!
for2nity spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Minten a trecut o ora de cand va astept, cafeaua e rece, treaba voastra eu nu o reancalzesc!
ia uita-te mai bine! Cafeaua aia cu care te lauzi nu mai e demuuult, am baut-o eu.
silvana_salajan spune:
Ha ha v-a facut-o Elvira din nou! Da nu-i bai ca mai pun de una proaspata! ![]()
Elvira, de ce nu intri mai des?Somnoroaselor pe unde dormiti?Adriana iesi dintre hartoage si baga impresii de la chef.
for2nity spune:
lasa, lasa, ca vine si vremea mea. Cand o sa-mi dau io drumu' la gura...atunci sa te tii.![]()
Pana atunci, sunt aici, citesc. ![]()
Bimilit spune:
aha,acuma stiu unde-s tigarile
.da bicheta,bricheta,de ce ai luat-o?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti,ai facut prezenta si ai disparut.treci la raport.
azi e sarbatoare cica.
LA MULTI ANI!!!!
celor care poarta numele de ALEXANDRU/ALEXANDRA
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Am reusit sa intru si eu pe net azi , nu ca as fi avut de lucru pana acum , dar nu merge prea bine internetul azi la mine la scarbici ...
La chef am stat cam 45 minute ca am ajuns tarziu si la ora 20 a fost gata .... Andreea a mers de la ora 17 , dar eu cu Paula numai pe la ora 19 si ceva am ajuns .... impresii ??? nu prea am ce sa spun .... este o casa , unde sunt 2 camere , una cu mese si scaune ( cam inghesuita dupa parerea mea ) , iar cealalta cu jucarii de tot felul in care s-ar putea juca vreo 5 copii ( aici au fost vreo 20 ) .... afara sunt cateva leagane si topogane , ceva nisip cu jucarii . Este ideal locul acum vara ca pot iesi in curte sa se joace copilashii , dar iarna se cam plictisesc numai in casa .... asta e parerea mea , ca nu e ceva foarte deosebit , este exact ca si celelate locuri de organizat chefuri pentru copii de prin orash .
Eu va propun sa mergem sambata la Oti la Simleu , cu copii sau fara cum propuneti si voi , numai spuneti rpd sa stiu cum imi organizez si eu treburile ...
Ioana , daca citesti forumul , treci pe la magazin dupa-masa ca acum am primit un tf. ca vine de la firma Triad din iasi cu marfa .... astia au si marimi mari ....
Va astept si pe restul pe la magazin , nu neaparat la cumparaturi cat sa-mi tineti de urat , intre orele 16-19 sunt eu pe post de vanzatoare ca am o fata in concediu si tre sa prestez eu in locul ei ....
Amu ma duc sa mananc ca am primit placintele comandate la Old Times !!!
silvana_salajan spune:
quote:Tu Bia nu ma innebuni!Sunt eu zapa da nici chiar asa!Ia uite aici: http://www.credo.ro/calendar-ortodox-august.phpUnde e cu rosu, acolo e sarbatoare!
azi e sarbatoare cica.LA MULTI ANI!!!!celor care poarta numele de ALEXANDRU/ALEXANDRA
quote:Abia astept! Numa sa imi ziceti aprox ora sa stiu cum sa termin curatzenia
Eu va propun sa mergem sambata la Oti la Simleu , cu copii sau fara cum propuneti si voi , numai spuneti rpd sa stiu cum imi organizez si eu treburile ...
.No, merg pana in oras, vedeti ce faceti pe aici. Sa nu ma faceti de ras sa lasati cumva topicul in urma!
diplodocus spune:
da, da, e sarbatoare, chiar daca nu e scrisa cu rosu...![]()
La Multi Ani celor ce poarta numele de ALEXANDRU si derivate( avem in grup???)
Fratele meu COSMIN,are ziua de nastere azi,
si la mami i-a parut intotdeauna rau k nu s-a uitat in calendaer sa-i fi pus si numele Alexandru...
ADRIANA-receptionat mesajul
OTI-la fel ![]()