Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 2
dianaiulie2009 spune:
Am vorbit azi cu Giulia care va transmite salutari . Ei sunt in Zalau , pe 15 septembrie se vor muta in noua casutza , pana atunci stau intr-un ap. pe centru . Am zis ca o vom suna sa ne intalnim cu copilashii prin parc , macar asa mai punem si noi de-o barfa ceva ....
Informatii pentru cele care nu stiu , la K. e open duminica pana la ora 19. Facui ciulamaua si mamaliga ... a papat toata lumea si le-a placut .... oricum eu stiam ca e buna ca sunt adepta sosurilor .
Acum va urez noapte buna si dimi poate pun eu de cafea , asta in cazul in care nu se trezeste careva mai rpd !!!
mihaela_s spune:
Io cum maine nu mai am serviciu la care sa merg, mai bantui pe aici...am ajuns acasa si am intrat sa va spun ca vom merge in orasul Visby pe insula Gotland.
Si puteti admira cateva fotografii...
Cami, nu mergem cu avionul ci cu masina, nu putem sa o lasam aici, ne e prea draga...
Drumul va dura trei zile, din care una si jumatate pe sosea, iar restul pe feryboat.
Multumesc mult pentru urari. 
Noapte buna! 
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Mihaela, da-mi voie sa te felicit din nou. Am vazut pozele , orasul e absolut adorabil, m-am incarcat cu energie doar privindu-l.Parca e Sighisoara dar mult mai moderna.Sa nu ne uiti!
silvana_salajan spune:
Amu chiar ma duc la culcare!Dar voi pe unde bantuiti? Am facut si cafeaua, dimi va astept, si grabiti-va ca iar o bea Elvira pe toata! ![]()
![]()
piticutz spune:
Mihaela, da nu-i cam frig acolo? Am vazut pe un live webcam de la Visby ca acuma sint, de ex, 11 grade C...
silvana_salajan spune:
Cafeaua e servita duamnelor.............
Lasa Cami, ca doar nu merge la Polul Nord! Nu Miha? Se vor obisnui cu racoarea. Insa viata li se va schimba radical in bine.
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza .... va astept si pe voi ....
Tre sa-mi fac un pic de timp si sa intru sa vad pozele de la Mihaela , dar acum trebuie sa termin ceva la scarbici ...
Pe mai tarziu ....