Salajence la apel!!![31]
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
bey, fac monologul blondei?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Bia, Bia da candelabre/lustre ti-ai luat?Fii atenta ca iti vand un pont daca nu le-ai luat. Ca mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Fii atenta. tu de unde crezi ca aduc comerciantii astia candelabrele? Din Bucuresti! Cam cat crezi tu ca isi pun adaos? Peste 100%. Sa iti dau un ex: am in dormitorul nostru un candelabru car a fost 780.000 lei aici in Simleu. La Andrei in camera nu avem inca nimic pt ca nu am gasit ceva sa ne placa.(la bloc a avut unul cu abajururi albastre dar avand in vedere ca urmeaza sa inceapa scoala, nu mergea, acesta fiind cam chior). Soo am cautat de ne-am rupt prin toate magazinele, si azi zic ia sa vedem ce zice batranul Google? Si am gasit un mag din Bucuresti care face livrari prin curier in toata tara. Ia ghiciti voi cat e la ei acel candelabru ce troneaza la noi in dormitor? 34 lei! Mai sa mor de ciuda nu alta. Ce m-am ofticat! Si ch de transport sunt 20 lei! Deci ieseam mai ieftin cu el de il comandam pe net!!!Stai sa vezi ca au un site f. fain facut, inclusiv poti sa vb cu un reprezentant pe messenger. Eu am vb cu ei azi si mi-au trimis catalogul electronic cu produse si preturi. Bai macar m-am desteptat si eu in ultima clipa.Iata un site daca vrei ceva mai sofisticat:http://www.candelabre.ro/index.php?section=listwwwp2&pag=0&id_fin=12&id_stil=3&id_category=69&mari=fsi site-ul de care iti ziceam daca vrei de astea mai ieftine si mai comune:http://www.alexbob.ro/products.htmlsi lista poate continua... da o cautare cu google si nu te lasa fraierita de astia cu magazinele lor scumpe. Mai da mi o ciuda de mooor! Chiar asa mare e nesimtirea? Sa il vanda dublu? Dar ce naiba vor sa se faca multimiliardari peste noapte? Unde e adaosul de care am invatat la scoala de max. 10% ?
No va las ca deraiez de la subiect.Mai vin eu.
Bimilit spune:
oti, fug sa vad siturile.merci.
eu stiam ca se practica adaosuri uriase , si am zis ca pt gresia de pe terase nu merita sa merg mai departe. acum zau ca-mi pare rau si mie.o sa-i rog pe mestri sa-mi faca necesarul pt toata casa si o sa caut distribuitorii cei mai ieftini .
oricum is dezamagita.nu am avuta o gama variata de ales, plus ca la mobilierul de baie , zalaul lasa de dorit.
auzi da situri cu perdele nu ai
?
eu trebuie sa iau cantitat mari asa ca poate gasec ceva avantajos si primesc si reducere.si la gresie mi-au facut reducere de e milioane.au tinut cont ca am mai luat multa marfa de la ei.
sa va delectati nitel, bagati un ochi www.cancan.ro/" target="_blank">aici.io-s nitel
silvana_salajan spune:
quote:www.google.ro
auzi da situri cu perdele nu ai?
Bimilit spune:
oti, nu ma risc cu quelle.ca io-s dificila rau si nu cumpar daca nu vad.
traiasca google
silvana_salajan spune:
quote:Atunci inseamna ca nu iti iei nici candelabre....
oti, nu ma risc cu quelle.ca io-s dificila rau si nu cumpar daca nu vad.traiasca google]
Bimilit spune:
auzi da candelambre imi iau , ca stii cum fac?
ochesc pe net si fug in zalau sa le caut si daca e ok lansez comanda.
silvana_salajan spune:
quote:
ochesc pe net si fug in zalau sa le caut si daca e ok lansez comanda
Fii atenta ca te invat eu cum sa faci:mergi la mag si vezi un candelabru care iti place. Le ceri catalogul sa vezi si alte modele, iei modelul din catalog, si il cauti pe net. Asa e cel mai usor.
silvana_salajan spune:
Uite ce si-a comandat sora mea:O sa va chem sa il vedeti dupa ce ajunge. Oricum unul similar ca si marime in Silvania era 8 mil. Si aici e doua si ceva.Sa vedem si calitatea....
Bimilit spune:
oti, e frumos.abia astept sa vad cum e .sper sa fie la fel de gros si pufos ca in poza.