Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
miri_mik spune:
natynic, am un bebe, sunt diagnostica cu diabet de sarcina, dar nu iau insulina. insa curaj! nu e dreaq asa de negru cum ni-l arata altii. totul tine in prima faza de un proces de acceptare ca lucrurile sunt asa. de acolo incolo, natura isi face treaba de minune. intreaba-ma orice, si daca pot sa te ajut o fac cu mare drag! o mica problemuta doar, maine plec in ro pt o saptamana. daca vrei s ama intrebi ceva sau ai ganduri sumbre poti da de mine si pe id-ul de pe yahoo. curaj!
zuzeleor, va pup. nu garantez ca mai intru maine inainte de pelcare. ma asteapta niste bagaje de inchis, un avion si o masina inca 8 ore pana in urbea mea. sa-mi tineti pumnii ca eu nu suport caldura, deloc:d si... la cat de multe vesti bune!
zmuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
Ce fac fetele?
Azi m-am odihnit cat n-am facut-o tot anul...am dormitat toata ziua si acum ma simt mult mai bine. Va multumesc la toate pt suport si pt grija .
Mary , felicitari pt fetita , sa fie sanatoasa , frumoasa si deshteapta !
Miutza , te-asteptam si pe tine cu vesti - vrem sa coloram cat mai multe carucioare !
Matgravidut , faza cu preotii din Canada m-a lasat muta !. Cum adica sa nu-ti boteze copilul ? Pai , parca asta este menirea preotilor , sa aduca cati mai multi pagani pe calea Domnului . Prin atitudinea asta nu fac decat sa-i indeparteze pe credinciosi de biserica. Eu , in locul tau as sesiza la Patriarhie , este incalificabil ce fac .
Laura , bafta multa la eco ! Vezi sa nu ne mai tii in sah ca data trecuta si sa ne dai cat mai repede vestile , ca murim de curiozitate !
Irlandeza , nu ne povestesti si noua ce-ai mai facut cat ai stat in Romanica , pe unde te-ai plimbat , cum te-ai distrat ?
Honey79 , dragutzo , termina cu fazele astea ca esti grasa ...ti-am vazut poza si esti foarte frumoasa , o viitoare mamica radianta
Gratiela , vreau si eu sa vad poze - unde sunt ca nu dau de ele deloc?
Kossir ,felicitari si tie pt baietzel , nu fi suparata ca nu e fetita , sa vezi ce iubitor si ce dulce va fi ! Te admir pt curajul pe care l-ai avut sa pleci in Maroc , practic este o alta lume , alte obiceiuri , alt mod de viata pe care europenii o inteleg mai greu. Ai adoptat si tu obiceiurile ? Porti val pe fatza ? Eu ma uit la un serial " Clona" a carui actiune se desfasoara in paralel in Brazilia si in Maroc si vreau sa-ti spun ca mi se pare tare ciudata lumea musulmana...cel putin , cum este prezentata in acest film.
Zuzele shefe , imi trimiteti si mie va rog parola de la adresa de e-mail comuna ? Mi-am lasat acolo nr. de tel. , la sugestia Alinei023 si a altor fete...Mi se pare o idee buna sa ne cunoastem intre noi nr. de tel.
Hai va pup , ca merg si eu la nani.
Noapte buna
Aaah , am uitat sa-mi schimb semnatura...de azi suntem in sapt. 21 , modific maine.
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?