Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
Babee spune:
GinaM multumim, noi am intrat in 15 saptamani, in scurt timp in 16.Trece repede timpul..dar de-abia in Octombrie o sa aflam ce e bebe, medicii de aici spun tarziu ca sa fie siguri.Poate il "trag" de limba pe doctor la control lunea cealalta..poate:)
Ai dreptate, e rau si cu voma, si cu senzatii, mai ales ca eu de-abia acum a treia oara experimentez senzatiile.Cu Phillip nu am avut absolut nimic, cu Rebecca o usoara senzatie de greata, acum uite de-abia am mancat si....Le suport ca stiu ca trec.Si apoi bebe sa fie bine ca mie-mi trece.
Am citit ca vorbeati de haine, chilotei...eu am "tras" de o pereche de pantaloni doua sarcini, acum mi-s prea mari-inca- dar o sa mai trag de ei nitel si ii arunc apoi.Pantalonii mi-au fost foarte buni, fuste cu burta n-am avut, acum inca port haine normale, si n-am purtat niciodata strans/mulat.Si chilotei i-am purtat aceeasi mereu, si normali si tanga si n-am avut probleme.O sa fiu si eu nasa, de-abia la sfarsitul lui Septembrie, dar mi-am luat o rochie normala, putin lejera la burtica si sigur nu ma fac pana la 20 de saptamani chiar asa elefant.Am timp apoi.
Am facut si eu pliul nucal, a iesit bine dar alte analize nu mai fac.Ma bucur ca nici medicul nu exagereaza cu asta, nici cu vitamine sau altele.Prima sarcina am luat fier si magneziu, a doua o luna vitamine si am renuntat,apoi destul magneziu.Mananc sanatos si suficient caloric si multumesc lui Dumnezeu ca am copii sanatosi.
Gatta sper si eu ca esti bine
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
gattasalvaje spune:
Salutare Zuzelor !
Ufff , cred ca v-am speriat ...imi cer scuze insa si eu am fost speriata de moarte azi noapte. Cand am scris mesajul ala , plangeam de panica si nu stiam cum sa procedez , nu stiam pe cine sa sun...eram singura si era destul de tarziu sa deranjez pe cineva si sotul era plecat din Buc. si n-avea cum sa m-ajute . Simteam nevoia sa vorbesc cu cineva si mi-a trecut prin cap ideea sa scriu pe forum.
Se pare ca am facut o urata de intoxicatie alimentara ( sa fie oare de la ciorba de burta pe care am mancat-o ieri la cantina ...nuuuu ). Norocul meu a fost ca pe la 2 noaptea am inceput sa vomit si am putut sa-mi golesc stomacul de toxine. Am baut ceai de musetel cu menta si am adormit pe la 3 cu compresa cu spirt in dreptul stomacului. Nu m-am dus azi la serviciu si-am stat in pat pana la ora asta , ca inca mi-era rau , durere de cap si de stomac .Acum, mi s-a facut foame si am mancat niste cartofi fierti cu branza rasa si ma simt mai bine. Inca o dau cu ceai de musetel si menta si cred ca incep sa-mi revin.
Spaima cea mare a venit de la faptul ca sunt patita cu intoxicatia alimentara ...ultima data am facut anul trecut si a fost rau de tot , mi s-a umflat limba , buzele si toate mucoasele , mi-au iesit papule pe tot corpul...Cand a venit salvarea eram in stare de soc.
De-aia m-am speriat asa rau acum stiind ca poate sa mi se intample la fel. Norocul meu , de data asta a fost ca am putut vomita.
Cam asta s-a intamplat... aveti mare grija la ce mancati , sa fie proaspat si din surse sigure.
Sper ca bebica sa nu fi suferit din cauza mea , desi azi-noapte a fost si ea f. agitata , a dat din picioruse mult de tot.
Va pup si va multumesc mult pt grija.
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
virgo spune:
Offff , Gatta , ce ne-ai mai speriat ! Stateam ca pe ghimpi , ce-i cu tine , ce s-o fi intamplat .
Acum aflu de la maica-mea ca si ea a tras o intoxicatie de la o friptura , MARE grija ce mancati si unde mancati , ca s-au inmultit toti crocobaurii de la caldura !
zeririlouiza spune:
gatta bine ca esti bine, ai grija de tine si vezi ce mananci mai ales acum, stiu ca poftele sunt mari dar ai grija, eu una de cate ori poftesc la ceva imediat dupa ce mananc ma trag pe maini eu sunt cu aplecatul, asa ca ai grija mare si ma bucur ca esti ok
miri ce am uitat eu cu shlapu 45, as merita si eu unul dar cred ca ma-m obisnut cu sunculitele de la burtic ca pana la urma ma gandesc ca ma prinde iarna si o sa-i tina de cald lu bb, si bine ca nu le-am pus anul trecut la afumat ca ce ma faceam la ger
Louiza 19s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
Lala_D spune:
gatta ma bucur ca te simti mai binisor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
honey79 spune:
Gatta ma bucur ca ce-a fost mai rau a trecut. Stai in pat si odihneste-te.Pune o compresa rece pe frunte, pentru durerea de cap. Ce zici de lasat un numar de telefon pe adresa de email comuna, astfel incat zuzicile sa te poata suna ...just in case.
Gina noua ne-a placut foarte mult al doilea set de mobila. Ceva in genul acela am lua si noi. Sper doar sa ajungem in SUA o data.
Miri, am pus niste pozici la semnatura...asta ca sa vezi ca nu vorbeam in dodii cand ziceam ce ziceam.Asa ca, las shlapul cui are nevoie.
Va pupic fetelor.Ma duc sa ma apuc de calcat rufe, desi urasc jobul asta.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14s2z
zeririlouiza spune:
fetelor daca nu va-ti inscris la pampers . ro sa va inscrieti mie imi trimit saptamanal un email cu evolutia sarcinii si sunt chestii interesante
Louiza 19s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
kalosalina spune:
Gatta ma bucur ca esti mai bine acum. Ai grija de voi!
Honey nu mai fii complexata ca ai luat mult in greutate. Eu ma cam stresez din cauza vorbelor celor din jur care ma lauda "vai dar ce te-ai ingrasat!", dar de obicei incerc sa nu le dau atentie si sa pun la "dos" vorbele... Ce ma enerveaza e, in special, ca m-am ingrasat la fata, dar asta e...dc asa reactioneaza organismul...macar sa fiu eu si bebikul meu sanatosi.
A venit Bebica!!!
18+
numeioana spune:
Diana, si eu am acelasi rezultat la citomegalovirus. Doctorita a zis ca e bine ca am anticorpi. Am o prietena care are si IgM pozitiv si au trimis-o la Cantacuzino sa faca niste analize mai complexe sa descopere de cand e infectia. I-au zis ca e ok, pt ca a reiesit ca e mai veche de 3 luni. Saracuta, e cam speriata! Dar IgG pozitiv e absolut ok.
Deci sa inteleg ca e bebe miscaret la mine in burtica... Ma tot gandeam ca-mi da imaginatia pe dinafara. Dar probabil asa e, ca vad ca si greata parca e mai mica... desi sunt abia in sapt 14.
Gatta, ma bucur ca esti ok. Ai grija de tine!
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kossir spune:
Buna la toate zuzele!!
Gatta ma bucur ca esti bine, ai grija in continuare de tine, si apeleaza la cei de langa tine la nevoie, nu pregeta.
Anca-Diana, bineinteles ca ma bucur oricum si de baietel, eu am vrut un al doilea copil, nu o fetita neaparat, daca ar fi fost, as fi fost in al noualea cer. Dar nici asa nu-i rau, cu atatia baieti in jurul meu. Ai dreptate, mi-a fost mai greu ieri, pana m-am obisnuit cu ideea. La nume nu ne-am gandit, tot de fetita cautam noi, acu o luam de la capat. Eu am o problema cu numele. Astia de aici nu accepta doua nume pe cetificatul de nastere, iar eu as vrea unul romanesc si unul de aici, ca sa fie toata lumea multumita. Pe cel mare il cheama Mihail, Aziz, Cel de-al doilea nume marocan. Acu ce voi face? Ca fiind aici nu pot sa-i pun nume romanesc si gata, iar ca sa-i pun doar marocan nu-mi convine mie. La fetite mai existau nume comune, exemplu Maria, desi ei pronunta altfel si asta era preferatul meu, dar mai erau si altele, acu tb sa vad daca sunt si pt baieti, desi nu prea am auzit.
Offffff, probleme, am facut un roman cu problemele mele si am uitat sa felicit noua miresica Gabritza, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa aveti copii frumosi, sanatosi si toate cele.
Asteptam vestile celor care sunt la ecograf, haideti cu fetite sa se echilibreze balanta.
Va pup, o zi buna tuturor.
Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99