Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miutza, la fix ti-ai pus maieul ala rosu ca esti numa' buna de deochiat! sa traiesti si sa te bucuri de burtica!
miri_mik, de acord! si din partea mea, bebe poa' sa se miste si-n gusha si unde i-o placea lui, doar sa fie vioi si sanatos. cui ii pasa in care dintre burti isi face veacul? daca vrea, mai pun una sau doua, sa aiba de unde-alege!
ma-ndrept spre cashile mele acum, va pupa fata pe toate si a demain, ca sa zic asa!

puuup!

irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala 20 nu-ti face probl cu burtica eu sunt o slabanoaga din fire nu am luat decat 1,5kg pana acum,iar daca spun cuiva ca sunt insarcinata nu ma crede,inca imi vin toate hainele cu mici exceptii- la unii blugi mai stramti nu ma inchei la primul nasture.Iar cu nunta ne potrivim la fix si a mea va fi tot peste 3 sapt.
AncaSoare dupa cum ti-au raspuns si fetele nu ai motive sa te ingrijorezi daca cauti in arhiva forumului despre IR o sa vezi ca toate fetele sunt /au fost paciente dr.T sau au facut eco la Iosup,eu am facut eco la el si mi-a spus acelasi lucru dar nu fac nici un tratament bebelina este in grafic cu greutatea

Madalina 16+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Buna fetelor,
am venit si eu din concediu si mama ce de am de recuperat! De-abia am terminat astea 10 pagini dar mai am doua capitole din urma!
Bun venit noilor fete!
La multi ani sarbatoritelor!
N-ati prea mai aflat sexul BB-silor?
Eu am fost azi la eco si doctora nu e sigura asa ca poate peste 4 saptmana sa afli si eu...

Miri-Mik de unde ai mancat mici? Unde i-ai gasit? I-ai facut tu? Sau esti deja in Romania?
Si castravetii murati?

Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Dragi zuzici,

Incerc sa pun si eu cateva randulete aici... dupa ce am citit cele 10 pagini la activ in noul capitol.

Honey - si eu sufar ca nu am basement, dar in martie ne mutam la casa si vine si socrela in vizita si ne-a promis ca ne face tot felul de muraturi.
Si pentru ca toata zuzele vorbeau de muraturi... am dat si eu iama in borcanul din frigider. Am pus prima data castraveti la murat ... si au iesit tare buni.
A... si am vazut si poza cu noua achizitie. Minunata jucaria.

Cu chiloteii si eu am probleme. Ma strang de nu mai pot. Mi-am cumparat altii o marime mai mare. Tanga... ca altceva nu suport... As merge fara nimic dar mi-e rusine

Miri_Mik tare imi place de tine cand scoti shalpu'. Bine faci.
Sa stii ca si pe mine ma compara lumea cu Andreea Raicu cand eram mai slabuta. Tare ma suparam. O fi ea celebra... dar si eu sunt... la o scara mai redusa. :)

Deiutz felicitari pentru fetita.

Lala_20, la mine burtica abia se vede prin haine dar mi-am cumparat o rochie de jersee care se muleaza pe burtica... si acum se vede burtica bine bine. Si sunt tare mandra sa o arat.

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc inca o data pt urari!
miri asa ma gandeam si eiu la o marja de eroare,poate un corset k pot sa il las mai larg...zic eu.
si madalina pe ce data exact ai nunta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici
Nu am avut timp sa citesc tot din urma, dar am trecut-o pe LaLa20 pe listuta. Bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si frumoasa
Felicitari fetelor care au fost la ecografii si au copilasii frumosi si sanatosi
Felcitari celor care au aflat culoarea caruciorului
Anca.Diana Sa fii sanatoasa, iubita si plina de noroc si bani Te rog sa nu mai fii suparica pe noi, dar in weekend tare rar mai intram si mai scriem...
Sambata am dus cupilu' la dans, adecatelea am fost in club si am dansat A fost super fain!

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

micsunea, de la georges de la abator, stii tu, de la doi boi:) am facut ieri gratar si au mai ramas pe azi, ca ieri nu m-am atins de ei:) castraveti murati gasesti la carrefour, la raftul cu specialitati internationale, israelieni. scrie pe ei: kvuzat yavne, in cutie de metal, stii tu, badog. sunt buni, acriti cu usturoi. nu dintr-aia cu zahar si otet:)) nah, acu ii fac reclama si lu jorj si evreilor:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

felicitari pt...nunta madalina,CASA DE PIATRA!
si aprope de ingrasat eu am luat deja 5 kg da nu stiu unde k nu sunt foarte vizibile,cel putin nu la burtik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Miutza, Lala_d, Madalina28 - multumesc pentru incurajari!
Sper sa fie totul bine pt ca la 16s de la Um, bebe avea masuri de 15s4z. Nu e diferenta mare, sper sa recupereze cu tratamentul si sa fie sanatos!
Ma cam ambalasem in week-end la capitolul hainutze si alte necesare lui bb, acum o sa o las un pic mai moale.
O sa va urmaresc pe voi si o sa recuperez si eu cand o sa fim mai bine!
Sanatate maxima tuturor!

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Am fost duminica la un botez. Frumoasa slujba la greco-catolici.
Am tot discutat cu mamici mai noi sau cu mai multa experienta.

Am aflat cu stupoare urmatoarele:
1. trebuie facuta o slujba de dezlegare inainte sa iesi cu copilul din casa.
2. Botezul se face dupa canonul bisericesc la 6 saptamani sau candva in apropierea acelei date.
3. Daca nu mergi la biserica, preotul poate refuza sa-ti boteze copilul.

Nu stiu despre voi... dar eu mare problema o sa am. In Toronto sunt cateva biserici romanesti si deja stiu doua unde se refuza parintii care nu vin regulat la slujba.
Zuze dragi ... eu nu prea sunt dusa la biserica nici la propriu nici la figurat... dar de ce e BB pedepsit pentru ca parintii prefera sa vada alceva in weekend decat zidurile bisericii.

Mai stie cineva ce obiceiuri mai sunt de botez?
Va rog dati-mi de stire.

Si intrebam si eu in capitolul precedent daca stie cineva de unde pot downloada cantece pentru copii? Un website.

M ((

Mergi la inceput