Mamici de ianuarie - februarie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana.
In weekend , daca mergem la Paris, sper sa gasesc chestii haioase si pe-acolo.
Noi suntem tare-ntr-o ureche.Cred ca, cu parinti ca noi...bebe al nostru n-o sa ajunga sa devina barbat/femeie in toata regula.O sa ramana vesnic nebunatic, pus pe sotii si cu gura pana la urechi.
Am vazut atatea lucruri frumoase pentru bebei...ca nici nu stiu ce sa cumpar si ce nu. Dupa mine, as lua tot ce exista in magazin... fie ca are nevoie bebe, fie ca nu.

bebe de Honey 15
14s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

La voi knd swa vazut burtik?Noi avem 17 saptamani si avem o burtica mik,asa de mik k nimeni nu ne crede k o sa avem un bebe!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by honey79

Bun gasit, zuzici.
Gina M stai in SUA, deci sigur ai sa gasesti cartea "What to expect when you're expecting".Este foarte foarte buna si raspunde multor intrebari.Referitor la datul la boboci dimineata, ei spun ca sa ai pe noptiera, langa pat ceva crackeri,biscuiti... si cand te trezesti, sa papi 2-3.Ei zic ca , iti vine sa vomiti din cauza ca stomacul e gol.

honey79 - am cunstinta despre cartea de care vorbesti.Intradevar, este o carte super buna insa teoria cu crackerii, biscuitii nu tine la mine.
Faza este ca dau la "boboci" nu pe stomacul gol ci abia dupa ce mananc!
Ce ciudatenie iesita din tipare mi se mai intampla!
Se prea poate insa cum spunea miri_mik, sa fie de la vitamina!Am sa incerc sa o iau ceva mai tarziu de acum sa vad, ce se intampla!
In dimineata aceasta se pare ca am scapat!Ma simt nemaipomenit de bine!Sper sa scapam si noi cele care intampinam aceste probleme, cat mai curand.
Va si va multumesc pentru tot sprijinul. (Gina)

Poze - Recente & David Benyamin 22+

Mergi la inceput

Lala20 sper ca de-acum nu mai esti supi pe noi, si ca vei fi activa si vorbareata...caci de-aia suntem zuze. Vorbim vrute si nevrute.

Va pupic.
Ma bag la un joc pe net.... conquiztador. Asa imi mai pun neuronu' la munca, nu de alta, dar sa nu se ramoleasca.

bebe de Honey 15
14s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Angeliqueam observat k ai facut eco 4D la doamna doctor Ciufu cum ti s epare k si eu m-am programat in septembrie tot la ea s afac 4d si am auzit k e buna dar as vrea sa imi spui si tu cum ti se pare?
te pupMada 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gina, sper sa iti fie din bine in mai bine! trebuie sa treaca la un moment dat si starile astea, mama lor! toata lumea zice ca usor-usor te obisnuiesti cu ele dar, sincer, nu vad cum se poate asa ceva...

lala, nici la mine nu se vede ca as fi insarcinata dar pun asta pe seama faptului ca oricum am niste kile in plus. nici nu imi dau seama cat de mare ar fi burtica pt ca mi-e greu sa fac distinctia intre cea de gravi si cea de...grasime.

puuuup

irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Ms de raspuns!da la mine prob e k sunt slabutza si tot nu se vede...adik din exterior ca eu si tati o vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala, sa nu te stresezi, o sa ti se vada burtica, o sa te plictisesti de ea la cate saptamani avem inainte, hahaha! sa te uiti la fotografiile lu' anca diana, daca esti curioasa, ca si ea e slabuta si se vede o burta mititiiiica. da' repet. nu iti face griji, in perioada asta incep schimbarile mari, de la zi la alta aproape, si se vor schimba lucurrile si pt tine.

puuup

irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Gina sper din suflet ca ai sa incepi sa te simti din ce in ce mai bine si ca nu vei mai avea probleme cu varsaturile.Sa ne tii la curent.
Lala20 ce n-as da si eu sa n-am burtica. Priveste partea buna a lucrurillor: poti inca sa te imbraci cu hainutele tale, nu trebuie sa-ti cumperi pe fiecare luna cate ceva...caci celelalte nu te mai incap; nu-ti faci probleme de luat prea mult in greutate; nu celulita, nu vergeturi.
Intr-un tarziu, sigur se va vedea si burtica.

La mine, ce sa zic ca... am burtica cat sa dau la 3 persoane.,..dar nu stiu sigur daca e de graviduta sau de grasime. Stiu ca e si grasime.. dar..
Ohh well, o iau iar pe aratura. Ma duc sa pap ceva pepene,pana una alta.
Pupici la zuzici.

bebe de Honey 15
14s1z

Mergi la inceput

eu o sa am si nunta peste 3 saptamani si ma tem sa nu izbucneasca asa deodata burtik...ma refer la rochie...k nu e o prob daca se vede eu chiar vreau sa se vada.

Mergi la inceput