Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

am vorbit cu Noki vine sigur vineri!

Pe Bic am SMS-uit-o a zis ca Ok vineri. Mai vorbesc cu ea maine.

Ilenutza sunt 2 intalniri: una vineri la ora 17 in parcul 23 august/National si alta luni in Tineretului, cu bb_alinus.

Eu din pacate luni n-o sa ajung ca mergem un pic la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nu am reusit sa citesc din urma, sper sa apuc s-o fac la noapte, am intrat sa le spun tuturor Ioanelor, Ionilor La Multi Ani de ziua numelui ( aoleu, acum mi-am adus aminte ca-i si ziua lui taica-meu si deja el este in pat, ca se culca odata cu gainile ) .

Ioana, o pentru tine!

Sa aveti o seara placuta!

pupicei de la noi,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ile ma bucur tare mult ca iti este util ti l-am dat cu draga inima baietii.Pentru victor incearca sa ii pui un cd cu o poveste sau ceva muzica, sau sa aiba program de somn un pic diferit mai inainte sa il adomri pe andrei si apoi pe vic.Zic si eu, acum stii ca nu-s mama de 2 copii

anda, saru'mana de concesie ...apoi stii ca e mai bine sa va intreb ca sa nu credeti ca are nu stiu ce viral, si eu pot ajunge numai maine deja vineri sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concediu.Voi stabiliti cand puteti si daca e sa fie maine apar si eu
Anda, daca o fi sa ne vedem maine...faci cinste cu o bucata de placinta?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa..puneti intalnirea vineri ca sa nu pot veni si eu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noua cred ca ne mai iese o masea ca de cateva zile iar se baloseste de numa, iar acum o aud in interfon cum tot scoate tipete din cand in cand....prevad o noapte alba:D

Cu intalneala de luni, fetelor eu nu prea ma pricep sa organizez, asa ca io zic pe aici, cine poate bine, cine nu....altadata ca poate vor mai fii ocazii.
Deci Lavi voi va faceti de cap acuma cat nu sunt fetele. Distractie placuta, ei lasa ca o sa iti vad fetele si tot e bine! Plus soacra!

Noki si Anda, pt mine e ok si seara, deci votez pt ora 17h30 ( Anda tu ajungi mai incolo, te asteptam)

Joy eu vin de la Cultural, sunt cu masina cu ai mei parinti. Am un loc liber si te iau din drum daca vrei, il "inghesuim" noi cumva pe Vladu'. Dar poate ca nu e prea prudent, dat fiind starea ta delicata ( vai ce fain am spus:))
Insa ne putem vedea separat prin cartier.

Ile la care intalnire te referi? Daca la cea de luni 3 sept, atunci te pun pe lista.

Roxi ma bucur ca ajungeti la mare ( chiar daca imi pare rau ca nu ne vedem!) Sa aveti o vacanta pe cinste!

Catutza inteleg, imi pare rau dar lasa ca ne vedem alta data!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Inaaaaaaaaa nu ma innebuni! Cum mey sa fie sf Ion???? Aoleoooooo, pe mama o cheama asa si nu i-am urat nika, si doar am vorbit cu ea!
Sf Ion in august??? Vai de mine, nu imi aduc aminte de sarbatoarea asta, parca era prin ianuarie...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

alinus nu ne facem de cap. acum fetele sunt aici. Asta e si motivul pt care mergem la munte, sa le mai scoatem un pic la aer. Pe 8 mergem la o nunta (cu fete cu tot) iar pe 9 dau eu o fuga pana la Alba sa duc fetele si pe 10 ma intorc, iar pe 12 plecam in Spania. Le duc cat mai tarziu tocmai pt ca oricum vor sta destul de mult la bunici, pana prin 25, cam asa. Lasa ca soacra-mea e fata de treaba, nu stiu daca o mai tii minte.

Cu :
Eu pot si joi si vineri, le-am terorizat cu telefoane si SMS-uri pe Noki si Bic.

Daca se merge pe acelasi sistem promit ca nu ma mai implic in nicio organizare de intalniri; daca vreau sa ma vad cu cineva de pe forum sun persoana respectiva si gata. Ceea ce mi-am mai promis da' nu mi-a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

MAi fetelor...eu propun asa:::

Maine in 23 sa vina si Bic si cele care pot ...iar vineri sa vina Bic si restul care pot si nu pot joi. Ce ziceti??? Oare o putea Bic sa vina la 2 intalneli???? Ce super ar fi!!!
Eu maine am scapat de treaba de seara asa ca...pe la 19.00-19.15 pot ajunge in parc.
Astept sa vad ce hotarati!

Anda ...da mai...ma tin de distractii. Vai de capul meu ca mai am o nunta pe 22 Septembrie dar in Buc. CAt despre vilutza...e super. Singurul dezavantaj....este ca nu are centrala iar cand venim 14 insi de la plaja si intram in dus....ultimii...au apa in cocoloase....dar...e ok ca totusi nu e rece rece.
In rest...are o mare bucatarie utilat...si e ok pt gasti. Tipul are numai familii mari care ii ocupa toata vila si numai pe perioade de 2 sapt. Deja noi rezervarile le facem din Ian ca sa prindemlocuri...e cam bataie pe ea si el deja are clientii formati.
Ilenutza...mai...ce super tb sa fie cu 2 bbi....offf...cand voi sti si eu cum e??? Asa de tare imi doresc...ca imi e frica ca nu o sa se intample niciodata!!!
Roxi cum mai e Alexia?
Madau tu cum te mai simti???

hai ca ma duc la nani ca....ma doarecapul de zici ce-i aia.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Dordia din pacate Bic nu prea poate sa vina zilnic la intalniri; si asa ii e cam peste mana parcul 23 august. Smaranda sta la socrii in Colentina, iar Bic la mama ei, in cealalta parte a orasului. Bic trebuie sa o ia pe Sma din Colentina si de acolo sa vina in parc; trebuie sa schimbe 2 mijloace de transport ca sa ajunga din Colentina in parc.

Eu sper sa reuseasca Bic sa intre maine dimineata si sa spuna cand prefera, ca pana la urma in urul ei se face intalnirea.

Mergi la inceput

N-am somn!

Dordia scuze, acuma am vazut ca si tu incerci sa ajungi luni! Daca poti, mi-ar face placere sa ne vedem.

Noki sa vezi ce armata face Sararici cu toti pe acolo pe la cresa....parca ii vad incolonati in spatele ei sarind prin paturi iar educatoarele cu mainile in cap....

Mergi la inceput