* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Maria sa dea DD sa fie totul in regula....si eu am facut in toamna anului trecut mai excat in noiembrie si de atunci tot astept sa se intimple minunea....la mine a fostul totul in regula dar pu siguranta eu am mai facut ceva instilatii doua la numar ca se fiu cinvinsa ca nu e problema in trompele mele....sotul este sanatos tun si spermog e in norma deci numai cu credinta in Dumnezeu mi-a mai ramas sa merg inainte ca de altfel am facut tot ce se putea....
poate in toamna asta o sa mai meerg la un dr chinez care se ocupa cu bioenergiile.....am inteles ca multe cupluri au reusit din prima luna sa ramina cu ajutorul ei.....poate asta ma va ajuta!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Fetelor, parca sunt mereu in contratimp cu voi.
Eu dimineata am avut niste musafiri, dupa aia nani, cum a zis si bujo a fost urgie azi noapte prin Brasov si m-am trezit sa inchid geamurile si n-am mai adormit imediat.
Acum fac ceva de mancare.
Irene
si sa dea DD sa ai o zi cat mai frumoasa azi

Te asteptam zilele astea cu confirmarea ca esti
Sper sa fi tu cea care spergi gheata sapt viitoare si mai asteptam si alte burtici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai usor cu sirurile de emoticoane ca se lateste pagina

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele...in sf ne-am dat si noi jos din pat,am lenevit toata ziua
Irene LA MULTI ANI!!!!!! Sa fii sanatoasa si tu si bb.
Va pupam
Fetelor am mai trecut pe lista de mamici inca 2 posesoare de bebei
anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

didi bine ai venit si...capul sus nu e totul pierdut. Am o f buna prietena care este in luna a patra cu 6 mil de la purtator... A ramas natural tocmai dupa ce aflasera si nici nu se mai asteptau...asa ca se poate!!! Noi suntem aici sa ne ajutam cu sfaturi...un umar pe care sa plangi si sa te plangi, cum vrei tu.

irene La multi ani iubita si sa dea DD sa porti deja in butic cadoul mult visat

Eu raportez Z2 (cred...doar ceva scurgeri maronii si nici un simtom de cm???!!!).
Va pup pe toate

nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani irene, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele frumoase!!!! Mda, frumos cadou ai primit!!! Tine-o tot asa si sa iti creasca si in burtica "diamantul" cel asteptat!!!
Marryan, iti tin si tie pumnii sa fie cu okisori.
Eu mai am 2 zile pana la testare... Nu mai am rabdare, si imi doresc asa de mult sa vad dublu, cum spuneti voi...
Eu am lenevit pana acum, ieri am fost la o nunta "fitoasa" unde ne-am simtit foarte bine si de unde am plecat foarte tarziu, asa ca sunt la "recuperare".

Pupici!!!!!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare fetelor!! mi-a fost tare doooooooor de voi!!
doamne cate s-au intamplat de cand nu v-am mai citit...
alina, felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sanatos!!
irene, de dimineata ma gandesc la tine si abia asteptam sa ajung sa-ti urez si eu LA MULTI ANI!! si vad ca trebuie sa te mai falicit si pentru bebe!!! sarcina usoara!!! frumos cadou de ziua ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna seara fetelor! acum am ajuns si eu acasa su nu ma simt prea bine, am mari dureri de burta si nu stiu de ce.
florex, anca, bulinanico, ylari si claudina, va multumesc din suflet pt urarile frumoase si va urez multa sanatate si tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irene pai stai mama linistita la patut ,baga un no-spa daca ai si nu te impacienta ca dureri ca la CM am avut toate pana pe la 6 saptamani.

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

irene, Pupici la fata, ma rog pentru tine sa fie bine!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput