Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai fetelor, eu cred ca Yannis o sa fie niscaiva homosexual. Nu-i plac vere majoretele voastre. De cate ori mi le puneti la treaba, e alarma falsa... Ia sa nu le mai vad. Ca cred ca pentru mine le-ati pus de cele mai multe ori pana acum si iote ca nu nascui de fel.

Bebe e super truper. Nu s-a putu da un verdict ce a fost cu cheagurile cu pricinica. Se prea poate sa fi fost dopul lui peste prajit. Oricum, colul e scurtat si pot naste oricand. Doctorita care m-a luat in primire nu mi-a mai dat tratament. A zis sa nu mai iau pastile si sa il las pe bebe sa vina, sa iasa el cand are chef. Adicatelea sa nu-mi mai opresc contractiile. La monitor aveam iar la 20 de minute contractii. In fine, eu nu sim ca azi e ziua cea mare. Asa ca stau linistita. Docotrita mi-a lasat numerele ei de telefon si mi-a spus ca o pot suna oricand si vine sa ma ajute. parea tare de treaba tipa, desi era tinerica rau. Mi-a explicat totul cu lux de amanunte si mie si lui Bogdan, pe care l-a chemat in cabinet si l-a pus sa stea langa mine. In fine, mi-a placut de ea. Deci sunt si mai linistita ca sunt acoperita, am cu cine naste!!! Ca nea Nayel e plecat cu sorcova prin tari straine...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

fetili daca tot m-am invatat ma apuc de alt capitol
am anuntat sa nu ne dublam

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Am uitat sa va spun ca bebe are 3.200 kg. Nu e mult, dar e bineee rau pentru o nastere naturala cum imi doresc. Daca aveam un guguloi cat al lui Sim, o bagam pe maneca...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

a fost cineva mai harnic

multumim

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Bee, Piciulikaaaa !!!!
iete aici:
http://www.bebeconfort.com/UK/prom_p_bebe_maya.htm

Sabina, Bee, Roxali, ii tare instrumentu!
Eu inca nu stiu ce/cand sa iau: un wrap sau un baby-björn (parca-i prea mono-purpose), si mai incolo asta cu pricina...? Mai vedem.

Cecilia, ai o burta ca o luna plina! Alba si fara urma de vergeturi!

Am fost la prima plimbare din sapt. asta - vreo 20 min. Am gasit nuci, din alea verzi, numai bune de cojit de pielitza (sunt dependenta in fiece toamna). M-am facut pana la urechi cu pete de nuci verzi!

Maine am control la dr - sper sa fie de bine.
Merg la kuki ca am o durere de cap cam aiurea.

Noapte buna tuturor: celor care si-o doresc, cu nasteri , restul, linistita!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput