Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 28
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Buna fetelor...
am o intrebare... spitalul Euroclinic e privat sau de stat?
naste cineva la o clinica (spital) privat?
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt
E clinica privata!
Cea mai scumpa din Bucuresti,cred....
www.euroclinic.ro
Si da,acolo a nascut Betty78(vezi ca a postat pe pagina 16),vor mai naste Aniast72,Pinacolada...si nu mai stiu cine!
Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Pfuuu, Annisia e la spital? Doamne mai fetelor, visul meu de asta noapte s-a adeverit! Chiar visasem ca merge la CF2 si le gaseste pe fete. Doamne ajuta, sa fie totul bine cu ea si BB, si sa urmeze cel mult o nastere usoara si fara probleme, daca nu doar un simplu control si o repunere pe linia de plutire. Dar pentru orice eventualitate:
Annisia
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Bee spune:
Teodora, daca e bun DC-ul, mai bine lasa un alt Snikers. Anuta mea vine cu ai mei azi. Noi am plecat inainte de somnul ei de pranz sa apucam sa facem curat in casa. Si s-a cam necajit. NU stiu ce-o sa ma fac mai incolo, fiindca mama insista s-o mai duca la tara, eu fara ea nu pot sa stau, la tara n-o sa mai pot merge (drum nasol, Wc in curte, conditii ioc). Iar fetei ii merge tare bine la tara cu toate orataniile, dar nu-i place sa stea fara mine si Radu. Complicat.
Piciulika, sa stapaniti sanatosi achizitia plimbatoare. Meseriash!
O fi fost vreo avalansa de nasteri la noi pe motiv de caldura, de s-au aglomerat spitalele in halul asta?
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxana_G spune:
Teo, lasa mai baiatul in pace, cand te plangi ca e agitat, cand ca e lenes. Tu te agiti mereu? Parca ziceai ca nici nu ai iesi din casa. Uite asa se simte si el azi.
Sabina, uite cum ne tii tu actualizate, multumim de vesti despre Bernix. Pacat ca nu sunt numai de bine. Cat despre mine, sa stii ca daca ma apuca travaliul la noapte este mai mult decat perfect. Daca nasc dimineata la 7 cand ajunge Badiu la munca, e ideal.
Prisi, si tie ti-a dat doctorul termen din asta? Si la mine cica nu parea sa fie gata BB, sigur pana luni, de principiu nici pana joi.
Bernix, suntem alaturi de tine, poate pana la urma nu va fi nimic rau. Sabina, te rugam sa ii transmiti gandurile noastre bune.
Rox 39+
Sabina spune:
Roxana, ai avut dreptate, nu prea m-am odihnit zilele astea.
ma duc acuma sa bag un somn de 2 ore.A plecat si mama un picut mai devreme.
vedeti sa am ce citi cand ma trezesc!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Asa zapacita sunt, ca am uitat sa va spun ca am vorbit vreun sfert de ora cu Simona.
Avea vocea foarte calma, era bine. Are un moral de fier, sa ridicase din pat si mergea bine, chiar daca o ustura operatia. Il alapteaza pe Stefan cand il aduc, are colostru. E linistita, spera sa fie suficient lapte si dupa si nu se streseaza deloc. Este extrem de optimista, sincer mi-a dat o lectie cu atitutdinea ei, si sper sa fiu si eu la fel cand nasc. Nu se stie daca iese maine din spital, are nevoie de actele lui BB si e posibil sa nu rezolve sotul ei totul maine.
BB Stefan este bine, sanatos, frumusel, piele alba, ochi albastri si seamana cu ea. Este o mamica fericita si super!
Rox 39+
Bee spune:
Sabina, l-am ochit si eu. Nu stiu eu exact ce-o sa cumpar la bebe2, dar asa ceva cu siguranta e pe lista de prioritati. Ca doar fiecare e cu pasarelele lui.
Roxana, parca vad ca o s-o tii pe Alex acasa pana la primavara. Macar sa treaca sezonul virozelor. Desi.....ar fi foarte greu pentru tine.
VAlentina, poate nu-s contractii ci doar o durere urata de mijloc. Nu vezi ce vreme e afara?
Bernix, toate gandurile bune spre tine si bebe!
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxana_G spune:
Bee, nici gand sa o tin atat acasa, maxim pana la 1 octombrie. Nu am cum sa stau cu amandoi singurica si nu e bine nici pentru ea. Ea e un copil extrem de activ si se va plictisi, vom avea probleme ca in vara asta in perioada de canicula. In plus perioada virozele nu trece in primavara, ba dimpotriva, din cei 2 ani de gradi cosmarul a fost cam de la jumatatea lui februarie pana prin mai, si mai putin in toamna. In primul an a facut 2 raceli in toamna, una mai dificila, o bronsiolita de la VRS. Anul trecut numai o viroza mai serioasa (ma rog, maxim o saptamana tinuta mai mult preventiv) pana in februarie, dar muci apar mai mereu.
Rox 39+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Avea vocea foarte calma, era bine. Are un moral de fier, sa ridicase din pat si mergea bine, chiar daca o ustura operatia. Il alapteaza pe Stefan cand il aduc, are colostru. E linistita, spera sa fie suficient lapte si dupa si nu se streseaza deloc. Este extrem de optimista,
Pai nici ca ne asteptam altceva de la Sim... eu cel putin
Annisia, desi eu cred ca de data asta esti doar "in trecere" pe la spital.. uite aici niste fete
Roxana, pai de contractiile alea violente ma tem si eu... De la inceput am zis ca nu sunt convinsa ca pot face fata durerii unei nasteri naturale... asta de la indusa pare sa fie si mai mare (durerea).. si toata lumea imi pomeneste de epidurala... da' asta poate: 1 - sa nu prinda; 2 - sa prinda asa de bine incat sa nu mai poti impinge. Caz in care.. ori il trag ei afara cu forcepsul (alt cosmar al meu), ori ajungem la cezariana de urgenta... N-ar fi mai simplu sa "cezariem" de la inceput?
34+ cu Ioana
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Teo, lasa mai baiatul in pace, cand te plangi ca e agitat, cand ca e lenes. Tu te agiti mereu? Parca ziceai ca nici nu ai iesi din casa. Uite asa se simte si el azi.
Rox 39+
Da mai Rox,ai si tu dreptate!N-am iesit ,ce-i drept,dar cind ma gindesc ca poate ti-or mai fi ramas neshte choux a la creme pe platoul ala(asa ca sa-l stimulez cu dulce pe bb),mai ca m-as risca pina in Tunari putin!!!!
Nu ca mi-ar fi prea dor de servici!
Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou