Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Adi, ia uite ce coincidente cu bunica sotului si cea a irinei.
Dumnezu sa-l odihneasca pe bunica sotului tau.
imi place carutul ales de voi, are si landou, nu? si e destul de usor pt categoria lui, numa 10 kg.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Roxana si Prisi, Irina mi-a dat si telefon acuma, am vb cu ea, zicea ca daca vreti sa nasteti, ea va invita, ca e zi buna azi, si ca spera ca se ia! :)
draguta de ea, inca nu-i adusesera fetita la alaptat, de aia avea timp de vorba.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Felicitari Irina, sa fiti sanatoase, papacioase si norocoase.
D-zeu sa o odihneasca pe bunica Irinei.
S-a dat startul la nasteri naturale, felicitari fetelor.
cecilia,38+ Cristian Matei
cecilia L spune:
ADIMERCEDES, D-ZEU SA-L ODIHNEASCA PE BUNICUL SOTULUI TAU.
cecilia,38+ Cristian Matei
Roxana_G spune:
Felicitari Irina, sa va traiasca Teodora, sa fie sanatoasa, sa aiba parte numai de bucurii si noroc, si tu sa te refaci rapid!
O fi ea zi buna de nascut, dar sper sa fie si pentru mine.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
Despre mine, asta noapte am cam avut insomnie.am adormit f f greu, si m-am sculat de multe ori. La un moment dat am facut pipi din 2 in 2 minute, m-am speriat ca poate pierd apa, dar nu e cazul.
ma duc acuma sa mai incerc sa mai dorm nitel.
Roxana_G spune:
Adimercedes, condoleante!
Irina, si tie pentru bunica! Uite cum a vrut Dzeu sa aduca un sufletel imediat.
Sabina, tu ce ai de nu dormi? Eu ma duc acum in pat, iar imi face Alex prezenta.
Ultima vaicareala deocamdata. Daca nasc azi...daca nu vine doctorul nici la mine? Nu ca nu as putea naste cu altcineva, dar voiam anestezia, celulele stem, etc. Fitze!
Rox 39+
Roxali spune:
FELICITARI LUI LUY SI IRINEI +AMBILOR TATICI, SANATATE PUIUTILOR|
Annisia nui de glumit cu cheagurile de sange
LiaB imi pare bine ca va simtiti bine...la cezariana vine laptele mai greu, dar tu inssita.
SAbina la noi chiar daca incep diversificarea mai devreme 5-6 luni se folosesc alimente fara glutamat.
Picca ma bucur ca esti barbata
Adimercedes frumos carut...e mult ai lung decat cele obisnuite si pana la 4 ani...eu am optat ptr unul de la chicco exact cum are Marunzica(trio-trekking) 8 roti...pot sa cata la orice curba din oricare carut , dar daca sant legati nici sansa.
Ali31si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Somnic usor celor care revin la somn, si o dimineata placuta celor care au fost harnicute si s-au trezit!
Rox 39+
Sabina spune:
chiar nu stiu ce-am avut.Ma bag acuma repede la loc.